Super service. Havde kæmpet med at få et dæk på en fælg i over en time og måtte til sidst smide håndklædet i ringen. Kørte forbi Leadout og spurgte om hjælp, det kunne de selvfølgelig godt klare o... Leggi di più
Super cykelkøb host Leadout Cycling i Hillerød. Kompetent, venlig og tålmodig ekspedient. Flotte lokaler. God vejledning til hvilke mærker modeller der var i spil. Fik et stærkt tilbud på cykel med... Leggi di più
Kæmpede med gear indstilling ikke fungerede optimalt efter at skifte kranksæt, kom uanmeldt forbi med cyklen og gik derfra 5min senere med et gear som aldrig har kørt bedre 🚴♂️
Fantastisk oplevelse at købe ny cykel hos leadout Cycling. God dialog både før og under leveringen. De er ligeledes dygtige til at prissætte cyklen og det tilbehør man vælger at tilkøbe. Nu glæder... Leggi di più
Leadout Cycling er officiel Trek Flagship Store med butikker i Hellerup og Hillerød samt en hjemmeside. Vi tilbyder et stort udvalg af Trek cykler, cykeltøj og udstyr fra bl.a. Rapha, Muc-Off og ABUS – og vi brænder for at dele vores interesse for cykling med vores besøgende. I begge butikker har vi professionelle cykelværksteder, hvor vores mekanikere står klar til at servicere og reparere din cykel. Hos os får du faglig rådgivning, professionel service og en varm velkomst – uanset om du kører landevej, gravel, mtb eller elcykel. Vi er et fællesskab med Social Rides, café og ægte kærlighed til cykling.
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Super god betjening og rigtig lækker kaffe.

Super service.
Kørte forbi Leadout og spurgte om hjælp, det kunne de selvfølgelig godt klare og vupti 1 minut efter havde deres super mekaniker monteret dækket.
Varm anbefaling herfra og 10 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Leadout Cycling
Super cykelkøb host Leadout Cycling i Hillerød.
Kompetent, venlig og tålmodig ekspedient. Flotte lokaler. God vejledning til hvilke mærker modeller der var i spil. Fik et stærkt tilbud på cykel med diverse tilbehør. Hurtig levering, og stor tålmodighed i forbindelse med afviste forsøg på betaling. Ingen problemer i forbindelse med efterfølgende ombytning af sadelpind.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, og en klar anbefaling herfra.

Risposta di Leadout Cycling
De er super flinke, samt professionelle og man føler de rent faktisk har tid til en.

Risposta di Leadout Cycling
Super service på værkstedet.
Jonas var hurtig til og hjælpe mig med min bagbremse som skulle bleedes

Risposta di Leadout Cycling
Bedste tilbud online på en Sweet Protection cykelhjelm. Nem hjemmeside, hurtig levering dagen efter bestilling, og alt levede op til forventningerne. Glæder mig til at komme ud og lufte den! :)

Risposta di Leadout Cycling
Very fast, friendly, and highly professional bike service. I always feel genuinely well taken care of by mechanic Jonas Ahlstrøm at the Hillerød store. Excellent service, great expertise, and a great overall experience every time. Highly recommended!

Risposta di Leadout Cycling
Hurtig og god service som altid. Jonas A fiksede min cykel på ingen tid. Kommer helt sikkert igen🙌🏻😁Tak

Risposta di Leadout Cycling
Altid god service og godt humør hos leadout!

Risposta di Leadout Cycling
Super god service de er flinke og tager godt i mod en

Risposta di Leadout Cycling
Vi har lige købt en cykel til min 7 årige knægt. Første butik vi virkelig har følt vi har fået en rigtig god service, selvom vi bare skulle købe en helt alm børnecykel. Kan kun anbefale dem, og knægten er så glad for sin nye cykel ☺️

Risposta di Leadout Cycling
Excellent service from Dave. Very knowledgeable and did a thorough service and repair. I would highly recommend Leadout.
Great advice on bikes generally.

Risposta di Leadout Cycling
Det er altid en fornøjelse at komme til Leadout Cycling både i Hellerup og i Hillerød! Stort og relevant udvalg til konkurrencedygtige priser samt professionel vejledning og service - både på værkstedet og i butikken. Kæmpe anbefaling

Risposta di Leadout Cycling
Det er altid en fornøjelse at komme ned til Leadout i Hillerød.
Man føler sig velkommen og set.
God vejledning, service og godt udvalg af varer. Atmosfære i topklasse.
Og værkstedet er dygtige og kompetente.
Keep up the good work.

Risposta di Leadout Cycling
Nu glæder jeg mig bare til sæson start så cyklen levere det den er købt til.
Tusind tak. 🤗

Risposta di Leadout Cycling
Har efterhånden handlet mange gange i Leadout og har altid været yderst tilfreds med deres service og hjælpsomhed.
Vil klart anbefale denne butik hvis du skal have ny cykel eller udstyr.

Risposta di Leadout Cycling
Altid god service og venlig betjening.
Og så følger der jo også en rigtig god kop kaffe med ☕️

Risposta di Leadout Cycling
Professionel og virkelig god rådgivning. Godt udvalg og meget serviceminded og venligt personale.
Kan på det varmeste anbefales