Ander Licht Reizen Recensioni 16

2. Agenzia di viaggi in crociera
  3. Fornitore di escursioni culturali
  4. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Ander Licht Reizen organiseert maatwerkreizen naar Latijns-Amerika en expeditiecruises naar Antarctica en het Arctisch gebied. We bieden maatwerk en gebruiken graag onze grote kennis van onze reisgebieden om op basis van uw wensen de ideale reis voor u samen te stellen.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 5 stelle su 5

Goed geregeld, meegedacht en ons ontzorgd.

Wij hebben een heerlijke reis door Zuid-Amerika gemaakt. De tips die Ander Licht Reizen vooraf had gegeven pakten in de praktijk prima uit. Ze reageerden heel vlot en adequaat op vragen en alles wat geregeld had moeten zijn aan overnachtingen, transfers, vervoer etc., was ook altijd goed geregeld. Wij gaan ze bij een eventuele volgende reis zeker weer opnieuw bellen.

10 aprile 2026

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Bart, fijn om te lezen dat jullie zo'n goede reis hebben gehad! We helpen jullie weer graag bij een volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Ander Licht begreep onze wensen heel…

Ander Licht begreep onze wensen heel goed en heeft een prachtige natuurreis door Suriname voor ons samengesteld. We hebben genoten.

29 gennaio 2026

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Marlene, wat fijn dat jullie genoten hebben! Wellicht tot een volgende reis in Latijns-Amerika of de poolgebieden! Groetjes Team Ander Licht Reizen.

Op vakantie in Zuid Amerika met Ander Licht Reizen

Dit jaar voor de dertiende keer een reis geboekt. Arno en Guus hebben altijd een luisterend oor.En in het verleden ook Evelien van Dijk.

29 marzo 2026

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Jan, dank voor de mooie woorden! Hopelijk komt er nog een veertiende keer! Met vriendelijke groet, team Ander Licht

Met Ander Licht op reis door Argentinië

Wij hebben bij Ander Licht een reis op maat laten maken voor een bezoek aan Buenos Aires en daarna een tocht door Patagonië.
Het was een fantastische reis en alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de plaatselijke reisagent die ter plaatse onze transfers en boekingen verder verzorgden deden alles keurig op tijd en waren ook gemakkelijk bereikbaar indien nodig.
We gaan volgend jaar naar Suriname waarschijnlijk en zullen Ander Licht wederom vragen om voor ons een programma te maken.
Arjan en Corna

14 gennaio 2026

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Arjan en Corna, fijn om te lezen dat het een fantastische reis was! Suriname staat alweer gepland! Groeten, team Ander Licht

Valutata 4 stelle su 5

Bij deel je ervaring:Reis naar Patagonië door Ander Licht uitstekend voorbereid en begeleid

Ander Licht heeft onze reis naar Patagonië, van 3 december tot 19 december 2025 voorbereid en begeleid. Dat hebben ze prima gedaan. De informatie vooraf was goed en volledig. De hotels waren prima. Ook de ondersteuning door de lokale partners, bijvoorbeeld de transfers naar het vliegveld, was goed verzorgd. De reis is, mede door de voorbereiding en begeleiding, zonder problemen verlopen. Je moet wel er mee rekening houden dat, door inflatie en schaarste aan hotels en vluchten de oorspronkelijke offerte kan worden aangepast.

19 dicembre 2025

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Anneke, wat goed te lezen dat jullie tevreden waren over de reis. Zuidelijk Patagonië is ontzettend populair en dat vraagt soms wat flexibilteit wanneer er kort van tevoren geboekt wordt. Hopelijk kunnen we jullie in de toekomst weer helpen bij een reis op maat!

Valutata 5 stelle su 5

Ander Licht (Guus) heeft samen met ons…

Ander Licht (Guus) heeft samen met ons een afwisselende en op maat gemaakte reis samengesteld. We hadden nogal wat wensen en het was voor een lange periode. Guus heeft goed geluisterd en geholpen. En ook goed advies gegeven. En toen iets niet helemaal zo liep zoals afgesproken, is er snel en adequaat een oplossing gebracht. We zijn erg tevreden en bevelen Ander Licht van harte aan.

4 dicembre 2025

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Erica, wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en ons aanbevelen. Met vriendelijke groet, team Ander Licht.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een reis op maat laten…

We hebben een reis op maat laten samenstellen door anderlicht reizen, door Guus. We zijn heel tevreden over de reis en over het contact in de voorbereiding. Op het laatst nog iets aangepast en dat ging ook heel soepel. We kunnen Anderlicht reizen echt aanbevelen

1 agosto 2025

Risposta di Ander Licht Reizen

Wat goed om te lezen, dank voor de mooie woorden. Tot een volgende reis? Vriendelijke groet, team Ander Licht

Valutata 5 stelle su 5

Een reis op maat naar het zuidelijkste puntje

Ik heb Anderlicht reizen als geweldig ervaren.
Ik wist goed wat ik wel wilde zien in Antarctica en ook wat ik niet wilde zien.
Met die gegevens wist Arno precies welke reis er bij mij paste.
Het is een onvergetelijke reis geworden met geen pen te beschrijven zo mooi en magisch en alles tot in de puntjes geregeld.

4 marzo 2025

Risposta di Ander Licht Reizen

Dag Marga, wat fijn om te lezen dat de Antarctica reis een onvergetelijke ervaring is geworden! We helpen je graag bij een volgende reis of cruise. Groetjes, team Ander Licht

Valutata 5 stelle su 5

Een magische ervaring dankzij Guus!

Paaseiland stond op onze bucketlist. Guus heeft van onze reis een fantastisch drieluik gemaakt. Natuur en wandelen in Patagonie, in Mendoze in luxe wijnen gedronken en cultuur gesnoven op het relaxte Paaseiland. Guus werkt pragmatisch en regelt alles gewoon goed. Hij werkt samen met goede organisaties waardoor het ook op locatie goed geregeld is. We gaan zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

18 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ander Licht reizen kan ik bij een ieder aanbevelen…

Ander Licht reizen kan ik bij een ieder aanbevelen. Zowel Guus als Arno zijn zeer kundig en doen er werkelijk alles aan om een top reis te regelen. Ik ging voor Antartica en Patagonie. ik was zeer laat met mijn verzoek, maar beide heren hebben zich volledig ingezet om de reis voor elkaar te krijgen. En dat is meer dan gelukt. Niets was teveel voor hen. Verder waren de accommodaties naar volle tevredenheid en waren de door hen ingeschakelde locals zeer deskundig en behulpzaam. Ik beveel dit bedrijf bij een ieder aan. Top bedrijf. Top medewerkers.ik heb een top vakantie gehad.

18 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Suriname, wat een mooi en bijzonder land

In juli 2024 hebben wij een rondreis gemaakt door Suriname via Ander Licht Reizen.
Alles was super geregeld, vluchten, vervoer, hotels en excursies.
Met vragen kon je altijd terecht.
Het was een vakantie om nooit te vergeten.

29 luglio 2024

Februari 2024 hebben wij een expeditiereis naar Antarctica gemaakt

Februari 2024 hebben wij, mijn zoon en ik, een expeditiereis met de Hondius van Oceanwide gemaakt van 4 weken via Ander Licht Reizen.
Alles was perfect geregeld, taxi's, hotels, vluchten, enz.
Een pluim voor Guus en Arno.
Ze stonden altijd klaar voor vragen.
De hele reis met de Hondius was een belevenis op zichzelf. Het eten, de begeleiding, de landingen en de zodiactours, Echt een aanrader voor wie deze reis ook een keer zou willen maken.
Al met al een geweldige ervaring.
Lennart en Edwin.

16 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Argentinië, land van grote schoonheid.

We hebben een individuele rondreis van 3 weken gemaakt in het prachtige en grote land Argentinië.
Het was goed georganiseerd door Ander Licht Reizen.
Ondanks de 7 binnenlandse vluchten klopte alles perfect. We hadden goede hotels en werden overal op tijd opgehaald voor diverse excursies en ook voor de luchthavens. Alles bij elkaar een en al lof.
Het was een fantastische reis!
Marcel en Ria Loeffen

8 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Half maart via Anderlicht Reizen een…

Half maart via Anderlicht Reizen een selfdrive reis geboekt naar Patagonië ( Chili ).
Je krijgt een eigen link waaronder je echt alle informatie kunt vinden…. zeer uitgebreid.

Zeer goed geholpen door Guus, je kunt met alle vragen terecht.

Heel prettig contact en zeer goed geregeld, accommodaties, route, autoverhuur, binnenlandse vluchten waren uitstekend.

Guus en Arno, chapeau….. een dikke 10 👍

1 aprile 2024

Risposta di Ander Licht Reizen

Dank voor de mooie terugkopping Peter!

Valutata 1 stelle su 5

Na 1,5 maand haakt Anderlicht.nl af

Ik vroeg een offerte voor een camperreis naar Zuid Chili. Anderlicht deelde -na veel dagen wachten- per email mee dat het even ging duren. Na nog wat dagen deelde Anderlicht mee dat ze geen offerte konden sturen, na totaal 1,5 maand!

31 luglio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più