Americandreams Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

De ervaring over de geleverde producten is geweldig. Prachtige kwaliteit, ik heb nu 4 heerlijke vesten MAAR: De laatste levering, zijn 2 vesten is toch 500 euro!!! Hebben ze een niet bestaand huisn... Leggi di più

Styr unna denne butikken. De svarer ikke på mail, du får feil på ordren og ødelagte varer. De tar ikke ansvar. Det eneste jeg har spurt om er en returlapp hvor jeg kan sende varene tilbake å få tilbak... Leggi di più

Har köpt en tröja därifrån som var superfin. Dock är kvalitén inte alls bra. Tröjan släpper ifrån sig hår vilket brukar avta när det är mohair men denna fortsätter släppa av sig ludd (ENORMT MYCKET) n... Leggi di più

Jeg havde bestilt en pakke fra Americandreams.dk d. 25/03-2020. Her havde jeg desværre ikke modtaget en ordrebekræftelse, da noget var gået galt i processen. Altså havde de slet ikke modtaget min... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di scarpe

Informazioni fornite da varie fonti esterne

En af Danmarks mest populære webshops inden for tøj, sko og accessories til kvinder. Americandreams har over 350.000 følgere på de sociale medier, og holder en tæt kundekontakt.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Retur, men ingen penge modtaget

Returnerede to pakker til dem med tøj i for 3000 kr forrige uge. Kan se de er leveret på adressen d. 2/10 om formiddagen, men har stadig ikke modtaget hverken pengene eller en bekræftelse på, at varerne er modtaget her d. 8/10. Har forsøgt at kontakte dem via både e-mail og livechat, men forgæves. Handl ikke her, hvis du er den mindste smule i tvivl om varen!!

8 ottobre 2019

Wish kvalitet

Ik' køb deres varer. Betalte 399 kr for et par bukser der ikke var syet ordentligt og af stof der lignede noget fra wish. Derudover var de også gennemsigtige. Virkelig dårlig kvalitet.

6 ottobre 2019

Jeg er så skuffet over kvaliteten

Jeg er så skuffet over kvaliteten! Først venter jeg 3 uger på selve jakken. Får den så og blir lovet et par luffer og en hat med som undskyldning for den lange tid. Det var der ikke. Faux fur jakken fældet helt vildt. Er enorm lille i størrelsen. Jeg er langt fra tilfreds. Vil aldrig handle der mere. Vil bare have mine penge igen!!!!

6 ottobre 2019

HELT FANTASTISK SERVICE!!

HELT FANTASTISK SERVICE!
Jeg havde fået en mail med et nyhedsbrev, hvor der stod at der var 2for1 på udvalgte Faux fur jakker. Jeg falder så for en bestemt model, og tilføjer den i kurven to forskellige farver. Da jeg skal betale, virker rabatkoden ikke. Jeg spørg så til råds i live chatten (kl. er omkring 23.30), hvor jeg får at vide at det kun er den ene farve som udgår og derfor er med i tilbuddet. MEN jeg får så lov til at få den anden farve med i tilbuddet alligevel!!! Jeg fik at vide at jeg skulle ringe i telefon tiden dagen efter. Jeg har lige snakket med den sødeste dame, og min ordre forventes at være fremme allerede i morgen!

23 settembre 2019

Dårlig service, sender ikke penge retur

Jeg købte tilbage i december et par læderbukser som desværre var for små, derefter går jeg så i gang med at finde deres returlabel som for det første er rimelig dyr og for det andet svær at finde.
Jeg betaler og printer så denne returlabel på AD’s egen hjemmeside.

3 uger efter undre det mig ikke at have modtaget mine penge retur, så jeg skriver gentagne mails til dem.

I starten så svarer de overhovedet ikke, men efter en del mails får jeg svaret at de ikke har modtaget min pakke. Hvorefter jeg tjekker hvor pakken er og spørger om jeg skal skrive til Dao.

De bliver ved med at bekræfte at jeg nok skal få mine penge.

Dog nu 4 måneder efter har jeg givet op og vil ikke opfordre nogen til at købe hos dem...

18 settembre 2019

Bedste service

Det er nok den bedste service jeg nogensinde har fået!
Jeg fik min ordrer hvor der manglede en varer. Jeg ringede og fik en super god service. Jeg fik ekstra vejledning med str. og de sendte en ny med det samme. Tøjet sidder super godt på, så det er ikke sidste gang jeg køber derfra.

13 settembre 2019

Klart anbefalelsesværdigt!

Jeg har aldrig handlet hos Americansdreams før, så dette er min første gang, men det vil bestemt ikke blive min sidste gang. Jeg skrev en besked til dem, hvori jeg adspurgte om nogle forskellige ting, som alle er blevet imødekommet og mere til. De har været søde og hjælpsomme.
Nu glæder jeg mig blot til at modtage min kjole.
Jeg vil klart anbefale dem til andre!

8 settembre 2019

Fantastisk god service! :)

Fantastisk god service!
Jeg havde for noget tid siden købt to par af deres Biker Leather Pants (1 i sort og 1 i rød). Jeg havde så lagt dem sammen inde i skabet, hvilket jeg nok ikke skulle have gjort. De sorte smittede af på de røde, da begge par stort set ikke havde været brugt ret meget endnu. Jeg skrev til kundeservice for at få råd/hjælp til at fjerne det sorte, men det kunne desværre ikke fjernes.
På trods af at det er så lang tid siden jeg havde købt dem, så var AmericanDreams så søde, at sende et nyt par kvit og frit!
Det kalder jeg god service!
Kan klart anbefales!

11 luglio 2019

Produktet var ganske fint

Produktet var ganske fint, derfor to stjerner.
Der var en gave jeg havde fået, som desværre ikke passede. Jeg sendte derfor retur.
Det var helt tilbage i maj måned og vi har først fået penge retur i denne uge!
Man skal skal selv betale for returnering.
Jeg er klar over at det er DAO der ikke kunne finde pakken, men jeg har virkelig haft en dårlig service undervejs!
Ingen information, jeg skal selv skrive til dem, der går flere dage imellem deres svar, deres svar er utrolig uprofessionelt!
Efter denne oplevelse, så har jeg desværre ikke lyst til at købe på AD igen. Det er simpelthen for besværligt hvis man skal returnere noget.
Kundeservice kan virkelig gøre SÅ meget, men det er desværre ikke tilfældet her.

6 luglio 2019

5 stjerner her fra

Jeg fik ikke min pakke, da den blev tabt i post.
Så ringede jeg til Americandreams, og snakkede med en sød dame. Hun tilbød at få en ting der var meget dyre, end min gamle pakke. Da der ikke var flere tilbage af den.
Nu har jeg fået min pakke uden noget bøvl.
Så 5 stjerner her fra.

23 giugno 2019

Super god oplevelse og helt fantastisk service!!

Super god oplevelse og helt fantastisk service!!! Jeg bestilte 3 par shorts, hvor jeg fik dem hjem allerede indenfor 2-3 dage, mega hurtig levering, dejligt!! hvor de så kommer i 2 forskellige modeller. Jeg kontakter dem over deres live chat og der får jeg svar efter omkring 10 sek af en sød pige, kl 1 om natten, det er jo forrygende! hun fortæller mig der at jeg bare skal skrive en mail til dem, så vil de svare på den når kontoret åbner, det gør jeg så. Dagen efter får jeg meget hurtigt svar. Endnu en super sød kvinde svare og vi har en rigtig god dialog kørende og hjælper mig rigtig godt. Hun beder mig om at ringe så vi kan finde de nye shorts jeg skal have i stedet for de andre. Mega søde og hjælpsomme er de godt nok.
Jeg får her selvfølgelig lov til at bytte dem gratis, hvor at jeg så fortæller hende at jeg også gerne vil have byttet en bikini underdel jeg også har købt, hvad jeg skulle gøre med den, hvor hun igen så sødt bare fortæller mig at jeg bare skal ligge den sammen med shortne, så klarer de også den.
Igen helt vildt søde og mega god og ekstremt hurtig service, og super dejlig og hurtig levering. KAN KUN ANBEFALES!!! super glad kunde her, shopper helt sikkert derinde igen:)))

14 giugno 2019

Sindssygt god oplevelse

Sindssygt god oplevelse!
Jeg bestilte en lækker gul Tommy Hilfiger bikini, som kom kort efter jeg bestilte den.
Da jeg skulle prøve underdelen gik den desværre i stykker, og jeg kontaktede derfor kundeservice.
Jeg snakkede her med en rigtig sød ansat som undskyldte og straks fandt en løsning.
Min nye underdel er på vej, uden problemer.
Kan stærkt anbefale Americandreams! De har styr på tingene. ☀️💫☺️

14 giugno 2019

Helt vildt god service!

Helt vildt god service!! I er super gode til at guide en, hvis man er i tvivl om størrelsen, så det er mega fedt!
Selvom jeg havde købt et par af jeres shirley shorts lige akkurat inden jeres tilbud på dem, så har I alligevel hjulpet mig - så jeg ikke går glip af et ekstra par!
Bestilte denne gang en buksedragt og et par af jeres shirleyshorts, og begge lever helt op til kvaliteten! Kan kun anbefale! - tusind tak for hjælpen!

10 giugno 2019

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Fik en vare hjem med et hul i. De svarede meget hurtig og vi fandt en god løsning. Så kun varme anbefalinger herfra.

8 giugno 2019

Super god service

Super god service! Man kan meget let komme i kontakt med dem, og der er hurtigt svar. Jeg har intet at klage over :)

5 giugno 2019

Super god service

Super god service, det er fantastisk at man kan komme så nemt i kontakt med jer. Tøjet jeg fik leveret var også i en super kvalitet. Der er bestemt ikke noget at klage over ;)

5 giugno 2019