Allround Byg A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i periode fra maj - september fået lavet nyt køkken, hvor Allround har fjernet en væg og sat nyt køkken op. Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Særligt for Thomas Sørensens ihærdi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget flot tømrerarbejde udført i forbindelse med en rådskade. Arbejdet blev udført af Thomas der tydeligvis sætter en ære i at lave et flot stykke arbejde med øje for detaljen. Fin oprydning og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk forløb fra start til slut. Professionelt, gnidningsfrit og velkoordineret forløb med god information hele vejen. En særlig tak til maleren Rikke og tømmeren Henrik for deres venlige og hjæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tømmer Thomas Schmidt Sørensen gjorde en smukt stykke arbejde med udskiftning af et gammelt flækket gulvbræt i entre, samt optagning og understøtning at 2 gamle gulvbrædder i stuen. Der var pænt og ry... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carpentiere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi arbejder indenfor alle håndværks fag, så vores kunder er sikker på korrekt og vejledning i alle former for byggerier. Vi har dansk uddannede håndværkere indenfor alle fag til at udføre opgaverne som spænder bredt fra små opgaver og op til store entrepriser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fint arbejde 👌

Magnus fra Allround Byg, Odense NV gjorde et super fint arbejde. Han ordnede vores dør så den igen kunne åbne/lukke/låses. Tak 🌺

12 marzo 2025

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Anette, tak for din anmeldelse, vi har givet den videre til Magnus som er glad for at han kunne hjælpe dig.

Meget tilfreds

Meget tilfreds. havde forsikringsskade, og der var fra anden tømrer 6mdr leveringstid på matarialer. Men Allround byg skaffede dem hurtigt og fik skaden udbedre tilfredsstillende. - Meget tilfreds.

23 gennaio 2025

Risposta di Allround Byg A/S

Hej John, Tak for den gode anmeldelse, vi er glade for at vi fik lov til at hjælpe dig med din opgave.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og pæn arbejde.

Rigtig god service og pæn arbejde.
Kan varmt anbefale Allround Bay A/S

10 dicembre 2024

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Thomas, Tak for din positive anmeldelse, vi er glad fort at vi lov til at hjælpe dig med din opgave.

Morten - Team Allround Byg

Valutata 1 stelle su 5

Svarer ikke ansøgninger

3. gang i år de har haft samme jobannonce slået op. Har søgt 2 gange uden svar. Det er uforskammet, men tænker et firma med samme stilling ledig 3 gange på 1 år, er nok ikke værd at arbejde hos alligevel...

3 dicembre 2024

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Lone, Tak for din anmeldelse, jeg skal beklage du ikke har fået svar. Assistenten skal netop hjælpe med svar til ansøgere :-) Hvis du kontakter mig kan du få svar på hvorfor stillingen er slået op igen, der er som regel en god grund. :-) Du må have en fantastisk dag og held og lykke med jobsøgningen.
De bedste hilsener Morten

Pålidelige, gode, kompetente

Jeg har tre gange haft brug for Allround Byg, Hver gang kommer de hurtigt, udfører godt arbejde, er flinke og så efterlader de det hele rigtig flot efter endt arbejde

17 settembre 2024

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Ped, tusinde tak for at dele dine oplevelser omkring samarbejdet med os.

Gode og professionelle folk

Gode og professionelle folk. Vi har været glade for deres håndværk til vores renovationsprojekter 😄

7 luglio 2024

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Jonas, Tak for de positive ord og anmeldelse, vi er glade fordi vi måtte hjælpe dig.

Dygtige og kompetente håndværkere

Vil gerne anbefale Allround Byg A/S da vi har været virkelig tilfredse med deres arbejde.
Har benyttet virksomheden til udskiftning af klinker m.m. i bruseniche.
Fra start til slut har vi haft kontakten til Thomas Lund, som har koordineret opgaven kompetent og perfekt fra tilbudsgivning til afslutning.
Murer Steffen har lavet et flot stykke arbejde. Meget behagelig mand som overholder aftalte tider og tager hensyn til sine omgivelse. Rydder pænt op efter sig og er omhyggelig og dygtig.
Har kun godt at sige om forløbet og kan på det varmeste anbefale firmaet til andre. Spørg efter Thomas Lund, så får I helt sikkert en god og ærlig behandling.

7 dicembre 2023

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Annette, tusinde tak for de søde ord, det er allerede givet videre til Thomas og Steffen.

Glædelig jul.

Morten

Stor tilfredshed

Vi har været meget tilfredse med de tre medarbejdere, der udbedrede vandskaden i vores køkken: tømrer, murer og maler.

De var fleksible, ordholdende, kommunikerede med hinanden om gangen i processen, og så er resultatet blevet virkelig pænt.

7 dicembre 2023

Risposta di Allround Byg A/S

Tusinde tak for de rosende ord, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Vi giver vores fem stjerner til…

Vi giver vores fem stjerner til Allround Byg A/S. Vi har fået vores kælder total renoveret efter hele skybrud der lagde hele kælderen i vand.
Det har været meget velfungerende med én koordinator for alle håndværkerne og type af opgaver. Meget profesionelle håndværkere der kan deres job og samtidig meget sympatiske. Alle har gjort meget pænt rent efter sig. Stor anbefaling fra os.

29 novembre 2023

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Kirsten, Tak fordi de rosende ord og vi er meget glade for at have fået lov til at hjælpe jer gennem jeres forsikringssag. De varmeste hilsener herfra Team Allround Byg

Valutata 1 stelle su 5

dårlig

Intet levede op til noget som helst.
"direktøren" var en billig udgave af Stein Bagger, bortset fra at han var meget uhøflig.
Det positive er medarbejder Christian der blev sendt ud som tømrer - men var elektriker, der godt mente han kunne hjælpe ?? Du er så fuld af løgn, skrive som om jeg prøvede at bestikke Christian, selvfølgelig havde jeg helst set det var en skjult rørdækning, som det efterfølgende viste sig at der OGSÅ var en skjult rør skade, som hverken du eller din medarbejder opdagede - flot arbejde

3 ottobre 2023

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Grethe, tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig ikke glade for som den tredje virksomhed på opgaven ikke at have haft de fornødne evner til at gøre dig glad. Christian, som ja er uddannet elektriker, kunne desværre ikke efter dit ønske gøre en synlig rørskade til en skjult dækningsberettiget rørskade, på trods af dit store ønske herom. Jeg er selvfølgelig ked af din efter min mening personlige udtalelse og sammenligning med Stein Bagger og ja jeg har desværre ikke så mange penge som ham, selvom det kunne være ønskeligt. Jeg håber alligevel du kommer i mål med opgaven, og vinden fremadrettet blæser din vej.

Christian og Morten

Valutata 5 stelle su 5

Hvis man vil have kvalitet så er Allround Byg en klar anbefaling

Super fin service højt informations niveau og vigtigtigst af alt - super flot håndværksmæssig arbejde - som bare står snor lige - vores kælder er efter en vandskade slet ikke til at kende igen og jeg fik altid hurtig svar på alle mine henvendelser - kan kun anbefale dem og så er det dejligt at de har alle håndværkere i huset så man ikke skal bøvle med flere selskaber og der er kun en person men kontakter hvis der er noget - det er virkelig dejligt - så 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ her fra

4 maggio 2023

Hurtig og godt arbejde

Allround Byg hjalp os med en forsikringsskade og det gjorde de rigtig godt gode håndværkere og ledere.
Vi fik skiftet nogle tagplader og de fandt ud af at der var noget andet der lige skulle skiftes så det klarede de med det samme.Hurtigt og godt sagsforløb.
Kan varmt anbefale Allround Byg A/S.
Hilsen Palle

22 gennaio 2023

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Palle, tak for dine fine anmeldelse. Det gør arbejdet ekstra sjovt, når vi får positiv feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik lagt nyt klinkegulv i vores…

Vi fik lagt nyt klinkegulv i vores kælder. Super flot resultat, samt god service fra mureren i forhold til vejledning. Vi fik samtidig opsat reoler og skabe med samme fine resultat.
Gode kompetente medarbejdere.
Jeg kan varmt anbefale Allround Byg.

12 gennaio 2023

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Brian, Tak fordi du ud over at have os som forsikringens håndværker også valgte at entrere med os, tak for tilliden og tillykke med din nyrenoverede kælder.

Valutata 4 stelle su 5

Opfølgning af anmeldelse

Opfølgning af anmeldelse.
Vi blev efterfølgende kontaktet af Morten angående vores anmeldelse.
Vi fik talt tingene igennem og noget blev udbedret, noget blev accepteret, og vi fik en kreditnota.

18 dicembre 2022

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Erik, tak for din reviderede anmeldelse. Jeg er glad for at vi fik drøftet de ting i havde puttet med. Så vi kunne hjælpe jer i mål med de sidste detaljer.

Valutata 4 stelle su 5

Vandskade m.m.

Allround har været vores håndværker ifm forsikringskade, vandskade. Brugt både murer VVS tømrer og maler. Fagligt helt i orden / gode.
Når Alround ikke får 5 er det pga utilstrækkelig kommunikation især vedr tidspunkter for next step.

8 dicembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Høj kvalitet, god kommunikation og flot projektstyring

De sidste to måneder har Allround Byg gennemført en total renovering af mit nyerhvervede Koch-hus, og huset er blevet super fint. Lofter, vægge, gulve, køkken, fuger og lister. Alt står skarpt og flot. Håndværkerne, som har gået i huset, er dygtige og professionelle fagfolk, og det overordnede ansvar har ligget i sikre hænder hos den mest kvalitetsbevidste og sympatiske teamleder, man kan tænke sig. Fagligheden er i top, kommunikationen og samarbejdet med håndværkerne har været rigtig god og arbejdet skred helt planmæssigt frem. Jeg er ovenud tilfreds og har allerede aftalt et par nye opgaver med firmaet.

7 novembre 2022

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Hanne-Luise, tak for den fine anmeldelse. Vi takker for tilliden til at lave dit projekt på trods af at du ikke kendte til os på forhånd.

Valutata 5 stelle su 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Vi har brugt dem til forskellige småting (tag-reparation og lidt vvs-arbejde), og de kommer hurtigt og til det aftalte tidspunkt. Rimelige i pris. Kun tilfredshed herfra 😊

12 ottobre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Elektriker Christian lave et fantastisk stykke arbejde

Har haft fornøjelsen at have Christian ude og lave mit el i forbindelse med renovering af min første sal.
Er super glad for det gode arbejde med helt nyt el samt tavle arbejde. Alt er lavet med kvalitet og lige som jeg ville have det.
Kunne altid høre om små ting ved siden af og få løst alle mine små problemer.
Christian var altid i godt humør, kvalitetsbevidst og hurtigt.

Skal helt sikkert have ham ud og lave mit næste projekt

6 luglio 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più