Allround Byg A/S Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i periode fra maj - september fået lavet nyt køkken, hvor Allround har fjernet en væg og sat nyt køkken op. Vi er rigtig glade for det endelige resultat. Særligt for Thomas Sørensens ihærdi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget flot tømrerarbejde udført i forbindelse med en rådskade. Arbejdet blev udført af Thomas der tydeligvis sætter en ære i at lave et flot stykke arbejde med øje for detaljen. Fin oprydning og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk forløb fra start til slut. Professionelt, gnidningsfrit og velkoordineret forløb med god information hele vejen. En særlig tak til maleren Rikke og tømmeren Henrik for deres venlige og hjæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tømmer Thomas Schmidt Sørensen gjorde en smukt stykke arbejde med udskiftning af et gammelt flækket gulvbræt i entre, samt optagning og understøtning at 2 gamle gulvbrædder i stuen. Der var pænt og ry... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carpentiere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi arbejder indenfor alle håndværks fag, så vores kunder er sikker på korrekt og vejledning i alle former for byggerier. Vi har dansk uddannede håndværkere indenfor alle fag til at udføre opgaverne som spænder bredt fra små opgaver og op til store entrepriser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

gode steder at arbejde

Jeg har arbejdet hos Allround byg i omkring 3 måneder nu, og jeg må sige, at det er et rigtig godt sted at arbejde. Faciliteterne og kollegerne er førsteklasses. Ambition og god arbejdsmoral er det, vi handler om. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med arbejdspladsen.

2 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Professionel og hurtig hjælp til flere projekter

Magnus fra Allround Byg har lige afsluttet at bygge en terrasse for os. et super godt og fint resultat så vi glæder os allerede til at bruge den næste sommer.
Samtidigt fik vi et tilbud på at få en radiator sløjfet og et toilet skiftet, hvilket Allround Byg's VVS afdeling tog sig fint af.
Generelt får man rigtigt god service og rådgivning og det fungerer bare at de kan tilbyde håndværkere inden for alle områder, når man har flere forskellige projekter, der skal laves.

29 settembre 2025

Fantastisk og dygtig folk

Fantastisk og dygtig folk. Vi stod og skulle have elbil og der ved skulle vi have bygget vores eltavle ud og hvad der tilhøre for at udbyderen kunne monter deres ladestandere.
Så jeg tog fat i Allround bygs dygtige elektrikere afdeling som løste opgaver hurtigt og professionelt
Kan varmt anbefale de dygtige folk der.

23 settembre 2025

En unik virksomhed

Som arbejdsplads er dette et unikt sted at være, der plads til alle, frihed under ansvar og dem som arbejder her er fantastiske mennesker der går op i deres fag, og ikke mindst deres kollegaers velfærd, alle er villige til at hjælpe hinanden og sørge for at der bliver leveret en service alle kan være stolte af.
For kunder er dette også et unikt sted da man kan få a-z under samme tag, så koordinationen er mindsket på deres side.
Alt i alt et 5/5 sted for alle 😁

28 settembre 2025

Kunde og ansat.

Jeg havde fornøjelsen af at have allround byg ude til en forsikrings sag. Fuldt ud professionel tilgang og absolut kvalitetsbevidste håndværkere. Jeg endte faktisk med at søge job ude hos dem og går i dag som murer hos dem. Dejligt firma at være i. Godt sammenhold og super dygtige håndværkere på tværs af alle faggrupperne og kontoret. Så en klar anbefaling herfra både som ansat og som kunde.

26 settembre 2025

Dygtige tømrere fra AllRound Byg

Vi har haft besøg af tømrerne Magnus og Mads, som har udført en lange række reparationer. Resultatet er fuldt tilfredstillende og det har været en fornøjelse at have de 2 venlige, energiske og kompetente håndværkere på besøg.

Det samme kan vi sige om en 3. mand, som var her et par dage for at ordne vindueskarme.

26 settembre 2025

Fin service

Montering af lamelventil samt montering af fyldning i dør udført af Markus J. Høflig. Samt påpasselig i forbindelse med udført arbejde.

17 settembre 2025

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Clara, Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi har sendt dine venlige ord videre til Markus. Med venlig hilsen Morten Andreasen Allround Byg

Imødekommenhed og høj faglighed

Jeg mødte nogle meget kompetente og imødekommende mennesker hos All Round Byg. Først en meget imødekommende Byggeansvarlig.
Derefter har jeg haft besøg af en flittig murer og en meget dygtig og pertentlig maler- Teresa Rasmussen, hvor man klart fornemmede dedikationen og vigtigheden i at aflevere et flot stykke arbejde!

17 settembre 2025

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Lenette, Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet og har givet din positive besked videre til vores medarbejdere. De bedste hilsener Morten Andreasen Allround Byg

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft Allround Byg A/S til at udfører reparation efter en vandskade.

Vi har haft Allround Byg A/S til at lave reparation efter en vandskade. Vi har oplevet god kontakt og aftaler er blevet overholdt. Søde og venlige folk der kom og udførte et professionelt arbejde. Vi er meget tilfredse og en stor tak til muren. (Husker ikke hans navn) og til tømmer Mads Olsen for et flot arbejde.

8 agosto 2025

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Alice, Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Vi er glade forat vi lov til at hjælpe dig med opgaven, og har givet dine positive ord videre til vores medarbejdere. Med venlig hilsen Morten Allround Byg

Valutata 2 stelle su 5

Godt slutprodukt - elendig service og kommunikation

Vi har overordnet været tilfredse med Allround Byg. Selve arbejdet, et nyt køkken, er vi glade for. Stor ros til Susanne (maler) og Christian (elektriker), som gjorde en stor indsats og var meget hjælpsomme undervejs. Desværre er de ikke længere tilknyttet firmaet. Eventuelle fejl og problemer undervejs blev løst tilfredsstillende.

Til gengæld har vi desværre haft en meget dårlig oplevelse med firmaets ejer, Morten, og hans måde at håndtere kunderelationen på. Fra starten gjorde vi det klart, at ærlighed og god kommunikation var vigtigt for os i et så stort og dyrt projekt som et nyt køkken. På dette punkt har Morten desværre langt fra levet op til vores forventninger.

Det har været meget svært at komme i kontakt med ham: han svarer sjældent på opkald, ringer ikke tilbage, og besvarer kun en brøkdel af de mails, vi har sendt - ofte uden at forholde sig til hele indholdet. Vi har i høj grad selv skullet opsøge og koordinere med de enkelte håndværkere undervejs, da de heller ikke altid var informeret om, hvad der skulle ske hvornår. Det har skabt unødig frustration, både for os og for håndværkerne.

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse at sidde tilbage med efter at have investeret så mange kræfter og penge i projektet. Ja, vi er glade for slutresultatet, og håndværkerne har vi kun godt at sige om — men den manglende kommunikation fra ejerens side har trukket helhedsindtrykket markant ned.

1 maggio 2025

Hej Thomas,

Tak for din besked – det glæder mig at høre, at I er tilfredse med det færdige resultat. Det er altid et godt udgangspunkt for dialog.

Jeg er ked af at høre, at I har haft en oplevelse af ikke at blive hørt i forløbet. Det har bestemt ikke været hensigten. Jeg vil dog gerne være ærlig omkring en bekymring, som opstod allerede ved opstartsmødet. Som du måske husker, gjorde jeg opmærksom på, at der kunne være risiko for asbest i køkkenet. Alligevel blev der – uden de nødvendige forholdsregler – fjernet materiale, som viste sig at indeholde asbest. Det har desværre medført en potentiel sundhedsrisiko for både jer selv, jeres naboer på Ternevej og mine medarbejdere.

Da jeg tog det op med jer, oplevede jeg, at alvoren blev nedtonet, hvilket bekymrede mig yderligere – især med tanke på, at I begge arbejder i sundhedssektoren og kender til risikoen.

Jeg håber, dette kan give noget kontekst til vores tilgang og kommunikation undervejs. I har fået svar på jeres henvendelse, og jeg ønsker jer alt det bedste med det nye køkken fremover.

De bedste hilsner,
Morten

Ny loftlem monteret af Magnus

Fik monteret en ny loftlem af Magnus fra Allround Byg. Et helt igennem perfekt forløb og et meget flot resultat, trods diverse udfordringer. Jeg anbefaler både Allround byg og Magnus

14 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været meget glad for allaround…

Jeg har været meget glad for allaround byg! Først af mure Michael og dernæst med maler Joy! Selvom der var et lille (meget lille) bump på vejen, så blev der hurtigt rettet op på det! Og jeg havde simpelthen en rigtig god dialog hele tiden både med mure og maler!! Efter Joy har været der er der ikke et øje der kan se at vi havde en hul i loftet. Virkelig søde og dygtigt synes jeg!

6 maggio 2025

Risposta di Allround Byg A/S

Hej Laura Marie, tusinde tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi har fået lov til at hjælpe dig med opgaven. Vi sørger for at Joy og Michael får de fine ord med på vejen.
De bedste hilsener
Morten

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe anbefaling - renovering af kælder

Kæmpe anbefaling herfra. Vi fik renoveret vores kælder med Allround Byg, og det har været et rigtig godt forløb. Slutresultatet (diffusionsåbne vægge m. skamolplader, radiator, varmegenvindingsventilatorer, dør/karm) er blevet super godt. Tidsplanen blev overholdt, og med Michael som både murer og koordinator for projektet fik vi updates løbende, og han holdt styr på at få hhv. elektriker og vvser inkluderet på de rette tidspunkter uden vores indblanden 👌

En rigtig god oplevelse - de får vores klare anbefaling!

17 marzo 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più