Alexander var noggrann och gjorde ett grymt jobb! Kommer absolut anlita Alexander igen.
Scritti dall'azienda
Kvalitativa renoveringar för att förnya ditt hem. Allt från golv till tak
Svezia
- www.alexandershemfix.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Rekommenderas varmt
Alexander har utfört arbeten hos mig flera gånger; han har bl.a satt upp gardinstänger och byggt en gardinlist samt byggt skydd för utomhusdelen av min luftvärmepump, villabatteri och växelriktare. Jag upplever Alexander som väldigt respektfull, pålitlig, lösningsorienterad och kreativ. Han vill verkligen att kunden ska vara nöjd. Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Alexander Mir är den bäste fixare som jag haft
Alexander Mir har fixat flera saker i min våning som andra antingen inte ville eller kunde fixa. Han hittade på hur han skulle kunna hänga framför mitt fönster två stora glasmosaiker, varje 90cmx48cm. Han lagade ett avlopp i köket genom att ta isär avloppet som rostat sönder och gick och köpte ett nytt och satte in det. Han fixade så att min inglasade balkong's öppningsbara fönster kunde stängas ordentligt. Han satte upp ett nät åt min katt på min andra balkong. Jag rekommenderar verkligen Alexander och skall rekommendera honom till mina vänner.
Superbra service!
Superbra service!!
Fixade min vägg samt tak och satte upp tavlor, knivställ och klocka. Allt gick snabbt och smidigt. Förövrigt väldigt social och schysst kille.
Kommer garanterat höra av mig till han ang andra projekt
Bra upplevelse av Alexanders hemfix
Snabb, flexibel, kreativ och med kunden i fokus!
Jag fick supersnabb hjälp och är…
Jag fick supersnabb hjälp och är väldigt nöjd! Kommer absolut kontakta igen.
Bra och snabbt arbete
Bra arbete! Snabb, kommer med egna (bättre) lösningar. Bra kommunikation under uppdragstiden.
Noggrant jobb och bra dialog
Vill ni ha ett noggrant jobb så är Alexanders Hemfix rätt utförare. Bra dialog och kommunikation. Kommer anlita han igen.
Stort tack för ett professionellt och…
Stort tack för ett professionellt och väl utfört målningsarbete som genomfördes helt enligt den tidsram som sattes från början. Bemötandet var mycket trevligt och arbetet präglades av stor proffsighet och noggrannhet. Vi kan varmt rekommendera Alexanders Hemfix till våra vänner och till alla andra som behöver hjälp med något i hemmet.
Hälsningar Lena &Lars Alfredsson
Vi är super nöjda!
Vi har anställd Alexander igen, den gången skuĺle han lägga nytt golv i vår lägenhet. Resultat övergick våra färväntningar! Absolut fantastisk, inga klagomål från vår sida. Arbete blev gjort i tid änligt överenskommelse. Redan nu planerar jag anställa Alexander igen den gången med hans hjälp vill jag bygga om vår garderob. Jag gör honom 5 stjärnor!! Ewa Wojtasik
Jag har varit betkligennmycet nöjd med…
Jag har varit verkligen mycket nöjd med hjälpen från Alexander 👍👍👍👍
Snabbt och vänligt bemötande
Snabbt och vänligt bemötande. Alexander är alltid i tid och väldigt hjälpsam. Med konstruktiva lösningar och kunskap hjälpte han mig med allt från gardin stänger till förslag om hem förbättringar. Jag kan verkligen rekommendera honom och hans bolag.
Ansvarsfull ”allkonstnär ”
Alexander levererar och är mån att göra ett bra arbete. Han är väldigt noggrann och är kreativ. Alexander kommer med egna förslag att finna lösningar. Dessutom är han en väldigt trevlig person.
Jag har anlitat Alexander till hjälp…
Jag har anlitat Alexander till hjälp med hyllor och garderober. Är mer än nöjd med jobbet och bemötandet. Rekommenderar varmt.
Alexander var noggrann och gjorde ett…
Skicklig hantverkare
Skicklig hantverkare som sätter resultatet för kunden först.
Alexander hjälpte mig och sambon att ta…
Alexander hjälpte mig och sambon att ta isär samt bygga en ny garderob hemma hos oss, han gjorde ett grymt jobb och kommer definitivt att ringa honom när vi ska få något nytt gjort. Ett proffs helt enkelt
M N kök
Fick köket målat och tapetserat, även taket målades, allt med bra resultat. Han är noggrann, kunnig, idérik och pålitlig. Mycket trevlig och lugn, går lätt att föra samtal med honom. Rekommenderar verkligen Alexander.
Maj-Lis
Nöjd kund🙏
Har just fått hjälp av Alexander att måla om köket. Riva tapet(mycket jobb) spackla, slipa, sätta upp undertapet och sen måla.Han är mycket noggrann,effektiv och trevlig. Dessutom bra pris! Jag rekommenderar honom starkt!!👏. Med vänlig hälsning, Tom Strindlund
Duktig och effektiv
Mycket bra genomfört arbete (riva tapet, måla rum). Snabb, effektiv och noggrann. Trevlig och lätt att ha att göra med.