Jag fick mycket snabb hjälp med att ta fram ritningar som kan användas för offertförfrågan. De frågor som jag fick kändes relevanta och var lätta att förstå. Johnny gav ett proffsigt intryck och jag... Leggi di più
Jag rekommenderar Jonny Nyberg om ni behöver tjänster tex bygglov / arkitekt ritningar i alla des former samt energiberäkningar. Snabb, duktig, kompetent, kunnig, har svar på det mästa man frågar... Leggi di più
Efter godkänt bygglov så hjälpte Johnny mig vidare med alla konstruktionsritningar som behövdes mm inför tekniskt samråd med kommunen. Nu har jag fått byggstartsbeskedet och kan börja. Rekommender... Leggi di più
Johnny hjälpte oss med ritningar till våra utbyggnad av huset. Allt gick väldigt smidigt och snabbt! Allt kändes riktigt professionellt.
- Servizio di progettazione e cianografia
- Architetto
- Impresa di architettura
- Consulente edile
- Società di progettazione edile
- Ingegnere strutturale
Scritti dall'azienda
Jag, Johnny erbjuder omfattande ritningstjänster. Få ditt bygglov enkelt och snabbt med min hjälp! Söker du konstruktionsritningar för ditt nya hus? Jag är experter på bygglov och ritningar! Jag är din pålitliga partner för en smidig byggprocess. Kontakta mig idag!
Le persone hanno visualizzato anche
Johnny hjälpte oss med ritningar till…
Johnny är extremt snabb och lyhörd
Johnny är extremt snabb och lyhörd. Kommer definitivt jobba med honom fler gånger, samt rekommendera honom till mina kontakter.
Du är grym Johnny.
Inför tekniskt samråd så kontaktade jag…
Inför tekniskt samråd så kontaktade jag Johnny som med kort varsel löste snabbt energibalansberäkning samt konstruktionsritningar. Mycket professionellt och enkelt. Kan varmt rekommendera Johnny. Stort tack än en gång.
Proffsig hjälp.
De frågor som jag fick kändes relevanta och var lätta att förstå. Johnny gav ett proffsigt intryck och jag kände mig trygg med att han förstod vad jag ville ha.
Toppbetyg.
Snabbt och proffsigt helt enkelt.!
Väldigt proffsigt utförande med korta…
Väldigt proffsigt utförande med korta ledtider och föreslagande med åtgärder för att lyckas med sin bygganmälan
Tack för all hjälp!
Rekommendera Johnny som är mycket professionell, snabb, mycket kunnig och har rimliga priser.
Tack Johnny!
Extremt bra och personlig service.
Extremt bra och personlig service.
Gott kunnande inom byggnation och guidning i projektet som helhet.
Snabbt hanterat ärende i toppklass.
Johnny har gjort ett utmärkt arbete med…
Johnny har gjort ett utmärkt arbete med våra bygglovsritningar. Han är enkel att samarbeta med, kommer med värdefulla råd och återkopplar alltid snabbt. Vi är mycket nöjda med resultatet och kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida projekt.
Extremt nöjd
Jag fick väldigt vänlig och sakkunnig hjälp. Alla svar kom snabbt och och det var en mycket positiv upplevelse att anlita Johnny. Jag rekommenderar!
Snabb och professionell hjälp
Vi behövde komplettera vår bygglovsansökan av en altan, modell större. Hittade Johnny via en snabb googling. Han svarade snabbt och förstod precis vad vi behövde. Smidig kommunikation och erbjuder även hjälp om kommunen (mot all förmodan) inte skulle vara nöjda. Kan varmt rekommendera Johnny!
Snabb och effektiv.
Snabb och effektiv.
Behövde ritningar till bygglov av ett plank. snabb återkoppling, allt fixat på några dagar.
Kan reglerna och vill att du som kund…
Kan reglerna och vill att du som kund skall få en så enkel resa med dokumentation som möjligt. föreslår lösningar och är extremt pedagogisk. Såna som jag som hatar papper gillar Hans personliga engagemang ! dessutom extremt prisvärd !!!
Proffsig hjälp med bygglov
Lycka kan vara att som 11-åring stå i porten och på gatan se sin själs älskade gå förbi! Lycka kan också vara att på nätet "råka hitta" Jonny Nybergs bygglovstjänster, när kommunen mitt under semestertider förelagt om kompletterande bygglovshandlingar inom 15 dagar.
◾Situationsplan
◾Fasad ritning i 3 väderstreck
◾Planritning
◾Detaljritning
◾Förslag till kontrollplan
Allt plockade han fram i god tid, helt enligt våra önskemål. Tipsade om en förbisedd detalj. Fackmannamässiga ritningar, imponerande struktur i handläggningen. Hela tiden snabb återkoppling, hjälpsam med kunden, dvs oss, i fokus. Professionell, erfaren och kompetent. Tryggt från första kontakt, offert till betalning! Utan honom hade projektet inte blivit av. Mycket tacksam! Rekommenderar honom förbehållslöst!
Tack för ett utmärkt bemötande och…
Tack för ett utmärkt bemötande och snabbt genomfört arbete. Mycket bra ritningsarbete trots vårt knapphändiga underlag. Det blev bättre än väntat.
Snabb återkoppling, bra hjälp!
Snabb återkoppling, bra hjälp trots mycket ändringar från våran sida.
Ritningar fritidshus
Tack för ett proffsigt snabbt arbete kommer att rekommendera dig till vänner och bekanta.
Snabb och kunnig
Snabb och kunnig. Kom med input som man själv inte tänkt på. Väldigt proffsig från början till slut.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.