Vi har haft fornøjelsen af Klaus og Henrik til vores røroptimering og udskiftning af radiatorer. Vi fik individuelle råd og vejledning i stedet for blot at tage imod bestilling. Det har givet os en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alting omkring Albertslund VVS Aps er meget professionelt udført, man kan mærke det er et firma hvor der er styr på tingene, i alt fra telefonen til arbejdet er udført og det skaber tryghed hos mig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Den unge ansatte i ALBERTSLUND VVS , Emil , lavede et Fremragende stykke arbejde med VVS i min bolig ! ! ! 5 = stjerner for dette fantastiske gode resultat . Sød venlig, ivrig og meg... Leggi di più
Værkstedsgården 7 A, 2620, Albertslund, Danimarca
Vi fik individuelle råd og vejledning i stedet for blot at tage imod bestilling. Det har givet os en bedre løsning end den, som vi selv havde fundet på.
Flot finish, gode løsninger og fleksibelt firma. Vi har fået en VVS’er for livet :)

Risposta di Albertslund Vvs
Alting omkring Albertslund VVS Aps er meget professionelt udført, man kan mærke det er et firma hvor der er styr på tingene, i alt fra telefonen til arbejdet er udført og det skaber tryghed hos mig som kunde.

Risposta di Albertslund Vvs
Jeg har i dag haft besøg af en VVS fra Albertslund VVS som skulle sætte ny bundventil og vandlås i køkken + fjerne en termostat og nogle varmerør, det hele blev perfekt
Godt firma. Flink håndværker udførte godt arbejde. Baglandet tog godt imod input og mødte mine behov rigtigt godt.
Hæderligt firma som jeg vil bruge igen.
Vi havde et hængsel på en glasdør i badeværelset som pludselig knækkede efter 6 år. I dag under en uge efter jeg beskrev problemet kom glarmesteren ud og skiftede hængselet ud med et nyt kvit og frit - det er sgu da service der vil noget - i har fortjent de 5 stjerner

Risposta di Albertslund Vvs
Vi har i 2 år ikke haft varme i vores hjem, da vores gulvvarme ikke virkede og vi har haft 3 vvs firmaer ude for at fixe det, men ingen af dem har kunne finde fejlen og udarbejde det.
Jeg ønskede at forsøge en sidste gang med, endnu et vvs firma (Albertslund vvs), inden vi håbløs overvejede at få skiftet hele vores gulvvarme.
Men men men, så kom Casper og Klaus, ud og fixede vores gulvvarme på ingen tid.
Jeg kan simpelthen ikke tror at vores gulvvarme virker nu.
KÆMPE ANBEFALING, DE ER SÅ FAGLIGT DYGTIGE. De var super hurtige til at komme ud og løse vores problem.
Og ikke mindst er de, gode til at forklare og rådgive.
Kæmpe anbefaling. Vi havde et semi akut problem og Albertslund VVS rykkede ud trods de egentlig ikke havde en ledig medarbejder. Men havde en mand i nærheden som endte med at komme hurtigere end forventet og udførte arbejdet meget tilfredsstillende og til en virkelig fair pris.
Håndværkeren vidste hvad han havde med at gøre og gav sig tid til at checke systemet godt igennem og svare på mine spørgsmål

Risposta di Albertslund Vvs
Vi havde et virkeligt bøvlet problem med ukurante tagrender på vores hus. Albertslund VVS undersøgte sagen og sendte os videre til en andet firma, der var mere velegnet til lige vores specifikke problem. Så selv om Albertslund VVS ikke tjente en krone på os, så fik vi super rådgivning og hjælp.
Det er service i særklasse!

Risposta di Albertslund Vvs
Efter vi er flyttet i hus i Albertslund, har vi fået udført flere forskellige opgaver af Albertslund VVS, og de er altid blevet perfekt udført. Bl.a. montering af nyt toilet, udskiftning af brusearmatur samt almindelige armaturer og reparation af akut utæt vandrør. Til næste opgave kontakter vi også Albertslund VVS.

Risposta di Albertslund Vvs
Jeg havde sprængt vandrør som gjorde at vi ikke havde varme på huset mens det var det aller koldest vejr udenfor.
Da Albertslund VVS kom fredag morgen var opgaveløsningen mere tidskrævende end først antaget.
Albertslund VVS lovede mig at jeg nok skulle få repareret vandrørene så jeg igen havde varme på anlægget til weekenden uanset hvor lang tid det skulle tage.
VVS folkene holdt ord og chefen ringede fredag eftermiddag for at høre om alt var ok.
Nu er sagen en forsikrings sag men regningen opfatter jeg helt fair.

Risposta di Albertslund Vvs
Albertslund VVS havde opgaven med at renovere vores badeværelse. Overholdt alle aftaler og vendte hurtigt tilbage hvis vi havde spørgsmål. Alle håndværkere var dygtige, høflige og professionelle, kom altid som aftalt og lavede godt arbejde (VVS, murer, maler, glarmester)

Risposta di Albertslund Vvs
Jeg er super glad for hjælpen Albertslund VVS har givet mig for reparation for min gulvvarme. De har været hjælpsomme både over telefon med at vejlede i nød situation og overholdt aftalen med at finde en hurtig tid for at sende en medarbejde ud til mig. Medarbejde var yderst hjælpsomme, venlig og professionelle i sit arbejde. Thumbs up
Dygtige og kompetente håndværker. Som leverede god problem løsning.
Vi havde problemer med varmen på 1 radiator som ikke kunne varme og 1 som ikke kunne slukkes. Begge fejl blev udbedret hurtigt og effektivt.
Super god service.

Risposta di Albertslund Vvs
Dygtige teknikere, der leverer hurtig og virkningsfuld service. De kommer altid som aftalt.
Hurtighed, god løsning og høflig service giver 5 stjerne 🌟
Jeg ringede en tirsdag, og næste dag dukkede en montør op og fiksede vores vandhane, perfekt!

Risposta di Albertslund Vvs
God service, meget venlig VVS, arbejdede uafbrudt for at løse den akut opståede situation😊

Risposta di Albertslund Vvs
Vi kan kun udtrykke vores dybeste begejstring for den enestående oplevelse, vi havde med Albertslund VVS. Sommeren 2023 stod vi over for et nedrevet badeværelse, efter at vi var blevet snydt af en anden entreprenør. Heldigvis dukkede Albertslund VVS op som vores redningsmænd og førte os sikkert i mål hen over sommeren.
Vores projekt omfattede ikke blot en renovering af et badeværelse, men også omdannelsen af en entre til et charmerende gæstetoilet. Klaus, den uovertrufne VVS-ekspert, ankom sammen med hans imponerende team bestående af en elektriker, tømrer og murer. I fællesskab gennemgik vi vores ønsker og behov, og deres lydhøre og åbne tilgang gav os følelsen af, at vores drømme og visioner blev taget lige så alvorligt som deres egne professionelle råd.
Klaus' kyndige vejledning angående malerarbejdet og nedrivningen, som vi selv udførte, var afgørende for vores projekt, og det var ekstraordinært at få lov til at låne en borehammer. Deres generøsitet og ekspertise er virkelig uvurderlig.
Den gnidningsløse kommunikation med Albertslund VVS var en sand fornøjelse, og det er tydeligt, at de værdsætter betydningen af klar og effektiv dialog i ethvert projekt.
Nu, takket være det ekstraordinære håndværksmæssige arbejde, er vores hjem blevet forvandlet. Vi er stolte af de to smukke rum, som ikke blot opfylder vores drømme, men går langt ud over dem. Vi kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse og er dybt taknemmelige for det dygtige team hos Albertslund VVS.
Deres dedikation og ekspertise har gjort en afgørende forskel for os.

Risposta di Albertslund Vvs
Havde besøg af en høflig ung mand som udførte opgaven hurtigt og effektivt (som forventet)
Det virker som om håndværkeren ved, hvad der skal til og udfører arbejdet hurtigt og med godt humør
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.