Kan bestemt ikke anbefales at bestille store leveringer. Vi har bestilt en Matteo sofa i grøn. Den bestilte vi d. 29.11.24 og vi har forsat ikke fået den. Vi har været i dialog med dem,... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte og betalte for chaiselong sofa i uge 42 sidste år, 4 gange er levering udskudt, så nu kan vi vist godt vinke farvel til 12.000 + kr. Umådelig tarveligt og håber ejerne kan straffes på den e... Leggi di più
Jeg købte tilbage i januar måned en seng hos Norliving i Hillerød. Leveringstiden var sat til 5-6 uger, men jeg modtog desværre først sengen efter cirka 10 uger. Ved leveringen var sengen let beskadig... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos norliving.dk har vi et stort udvalg i Møbler, Senge og Interiør! Vi er en e-mærket Dansk forretning. I Hillerød er vores 1000 m2 store butik hvor du finder et smagfuldt udvalg af vores møbler, senge og interiør. I Vejle er vores ubemandede showroom hvor du har adgang hele døgnet året rundt. Se mere på vores hjemmeside.
Informazioni di contatto
Frejasvej 40A, 3400, Hillerød, Danimarca
- hej@norliving.dk
- norliving.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kan bestemt ikke anbefales!
Kan bestemt ikke anbefales at bestille store leveringer.
Vi har været i dialog med dem, hvor forklaringerne har været:
1. For lidt varer til at sende lastbil afsted
2. Varen var kommet, men var transportbeskadigt.
3. Misforståelser mellem norliving og samarbejdspartneren
Vi har fået kompensation på 1500kr, men stadig ingen sofa.
Vi fik lovning på, at den ville ankomme slut uge 29 - dog stadig ingen sofa ankommet eller information om evt. ændringer.
Nu har de midlertidigt lukket og derfor ingen mulighed for kontakt.
INGEN ANBEFALING HERFRA!
Lige læst artiklen fra Eb af.
Lige læst artiklen fra Eb af.
Og kan kun gi ret I de er plattenslager de 2 der har eller havde den.
Da jeg købte hos dem var der heller ikke andet end lang ventetid og undskylder med alt muligt
Så godt det bliver lukket
Dumme svin
A nightmare from start to finish – broken promises, poor quality, and total silence
We purchased a Vilmers sofa, armchair, and footstool from Norliving in November 2024, and what followed was months of frustration, stress, and complete disappointment.
Delivery was promised in January but was postponed four times. Each time we asked for an update, we were met with silence. We had to visit the store multiple times just to get information about when our order might arrive.
When the furniture finally arrived in May, the delivery was so poorly managed that the delivery company only brought part of the sofa, leaving us confused and frustrated. Norliving had booked the delivery, we had to return to the store again to sort this out. A few days later, we received the other half. We finally got the full sofa in June, but any sense of happiness quickly vanished.
The condition of the furniture was shocking: holes in the fabric on the side and bottom, loud creaking from the sofa, collapsed cushions, and exposed screws and nails.
Instead of the quality, design-forward product Vilmers claims to offer, what we got felt more like a cheap knockoff. It was a far cry from what you'd expect.
Even after reporting these issues, sending more mails, and visiting the store, the communication was minimal and unhelpful from Norliving.
We visited the store and sent not only photos but also videos. Then, without any notice, the store suddenly shut down. Later, we discovered the company had declared bankruptcy.
We were left with damaged, uncomfortable, and unusable furniture, and zero accountability. It’s shocking that a company selling higher-end products could treat customers this way.
"Thanks," Norliving.
Advarsel om bedrageri
Norliving er begæret konkurs og den fysiske butik på Frejasvej i Hillerød er lukket, MEN, virksomhedens webshop kører fortsat og det er muligt at bestille og betale for demovarer der kun kan afhentes i den, nu lukkede, fysiske butik.
Dette er et klart signal om, at ejeren skal have de sidste penge med, inden at retten om 2 uger behandler konkurssagen.
Webshoppen burde anstændig vis være lukket samtidigt med den fysiske butik.
Og jeg giver 0 stjerner
Og jeg giver 0 stjerner
Vi havde købt sofa til 46.800 kr 17. Maj 2025. Den får vi uden tvivl aldrig. Hvad vi har kunne finde ud af er sofaen aldrig blevet bestilt hos leverandøren🥲dvs vi har betalt for at få ingenting. Vi skulle betale sagde den ene ejer. De har vist i maj hvor skidt det stod til. Kæmpe minus i regnskab foregående år. Vi er så gale, skuffet og føler os snydt. Vi har handlet der flere gange. Det bliver svært at få pengene faktisk nok umuligt. Mange kunder er i lignende situation og så er der kreditorerne. 🥲🥲🥲🥲😭😭😭😭
Har anmeldt Norliving til Politiet. Husk I skal gøre det samme hvis I har betalt uden at få jeres varer
Vi købte (og betalte) d 28 april 2025…
Vi købte (og betalte) d 28 april 2025 en sofa med levering 6 uger efter. Da vi intet hørte efter 6 uger ringede vi flere gange til butikken, men ingen tog telefonen. Efter at have forsøgt et par dage lykkes det endelig at komme igennem og jeg talte med Mikkel som slog sofaen op og sagde at stoffet vi havde valgt desværre var i restordre…….. Den ville så blive leveret i uge 31. Nu kan vi jo godt regne ud at vi ikke får en ny sofa og nok kan skyde en hvid pil efter de 12000 kr som vi har betalt.
Jeg har bestilt og betalt en lænestol…
Jeg har bestilt og betalt en lænestol den 16. maj 2025. Prisen for stolen var 12.000 kr. Den skulle komme i løbet af uge 30, men nu er forretningen begæret konkurs. Har meldt forretningen til politiet. Forretningen har vel haft en mistanke om, at det ikke stod særlig godt til med finanserne, da jeg købte stolen i maj måned. Utrolig dårlig kundeservice fra deres side.
Købt sofa ikke modtaget 11
Købt sofa d. 16 marts 2025 betalt og har ikke hørt eller fået nogen sofa. Tror de allerede har vidst at de ikke ville bestille eller afleverer en sofa til os meget sur smiley
0 stjerne herfra
0 stjerne herfra! Jeg har bestilt sofa siden den 4 april, og og har ikke fået dem endnu. Norliving sagde for 2 uger siden at de var forsinket. I dag har de lukket forretning midlertidig. Handle ikke hos dem!
Bestilte og betalte for chaiselong sofa…
Umådelig tarveligt og håber ejerne kan straffes på den ene eller anden måde, for bevist snyd, bedrag og vildledning at alle kunder der nu mister mange penge 🫣😱🤬
Bestilt bord januar til 20.000 nu…
Bestilt bord januar til 20.000 nu virksomheden meldt ud den er konkurs. Så for nok aldrigt hverken penge eller bord 😭
Stadigvæk ingen sofa
Sofa bestilt i uge 4! Nu uge 28…stadigvæk ingen sofa…ingen besked fra forretning…og nu er Norliving “midlertidigt lukket”! Iflg revisor er der intet regnskab registreret for 2024…svinsk at sælge varer til tusindevis af kroner, som de ikke kan levere…kan vinke farvel til de penge nu…
RINGESTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR OPLEVET!
OPDATERING: Har lige i dag d. 11/7 modtaget mail om, at der er indgivet konkursbegæring mod Norliving
Jeg bestilte og betalte d. 11/1-2025 6 Cayman spisebordsstole til i alt 11.994 kr. Jeg fik at vide, at der var 8 ugers leveringstid. Da de 8 uger var gået, hørte jeg ikke noget fra dem omkring leveringen og ringede derfor til dem for at følge op. Her fik jeg at vide, at leveringen desværre var forsinket endnu 3 uger. Jeg ringede så løbende til dem hver 3. uge, hvor jeg fik samme besked (en gang fik jeg 5% af prisen i kompensation), men da vi nåede 22 uger efter ordren var afgivet og de stadig ikke kunne levere, annullerede jeg min ordre og bad om pengene retur. Det er nu 4 uger siden og jeg har ikke modtaget pengene endnu. Da jeg ringede og rykkede for pengene i sidste uge, fik jeg besked om, at de var på vej. Da jeg så ringer til dem i dag for at rykke endnu engang, er der en automatisk besked på telefonen, der siger at de er midlertidig LUKKET!
Hvad sker der for den butik??? Er de ved at gå konkurs??
Manglende levering
Vi bestilte en sofa (Nabbe, produktnr. KL10106) hos Norliving i Hillerød den 20. februar 2025 og betalte aconto 5.500,- kr. Vi fik oplyst, at leveringstiden var 10 uger, hvilket betød, at sofaen skulle leveres i uge 19 (5. – 9. maj), og at vi ville få en SMS, når ordren var på lager, hvorefter vi kunne aftale leveringstidspunkt. Da vi efter uge 19 ingenting hørte fra Norliving, kontaktede vi forretningen i uge 22 og fik at vide, at sofaen var forsinket pga en manglende komponent hos producenten og først kunne leveres i uge 27. I dag den 8. juli i uge 28 kørte vi så ud til Norliving i Hillerød, hvor der på et skilt på døren stod LUKKET. Ved opringning til forretningen blev vi mødt af automatisk telefonsvar: NORLIVING ER MIDLERTIDIG LUKKET.
Vi er meget skuffede over Norlivings behandling af os (på trods af en meget flink sælger, der solgte os sofaen). Vi øjner, at vi aldrig får den sofa, vi har bestilt og delvis betalt (5.500,- kr).
De er fulde af tom luft og almindelig kundeservice, er en by i Rusland!
Vi bestilte 6 spisestuestole d. 29.12.24, som der var 8-10 uger leveringstid på. Da de 10 uger var gået, henvendte vi os til firmaet. Desværre ville der gå yderligere 7 uger. Da de 7 uger var gået, var der yderligere 5 uger. Da de var gået fik vi at vide, at stolene ville være klar i uge 26. Nu er vi i uge 27 og stolene har vi intet set til. På intet tidspunkt har firmaet henvendt sig til os, Ingen forklaringer, Ingen opfølgninger, med mindre vi har kontaktet dem. I sidste uge lovede de at ringe tilbage til os, intet skete.
I dag bad vi om at få vores penge retur og gudhjælpemig spørger de, om vi vil vente til næste uge hvor stolene er klar. Vi sagde nej tak, vores tillid til dette firma, er ikkeeksisterende og os ser de ALDRIG som kunder igen. Utroligt de kan holde en forretning gående, med så mange der har de samme dårlige oplevelse.
Sofa bestilt i uge 4
Sofa bestilt i uge 4. Levering lovet i uge 14. Ny levering var lovet i uge24. Har i uge 26 stadigvæk ikke modtaget sofa. Har skrevet til Norliving men venter på svar på anden uge. Dette firma leverer ikke hvad de lover og giver heller ikke besked når varen udebliver.
Fantastisk service
Vi mødte professionel sælger, venlig og rigtig god behandling. Vi fik vores barstole efter 4 dage. Flot service hele vejen. Vi kan varmt anbefale norliving. Margrethe Kjær
Et mareridt af en handel – elendig service og mangelfuld kvalitet!
Status d. 20/6 2025 er, at NorLiving efter nedenstående anmeldelse har overført det ønskede beløb til vores konto.
Vi bestilte en seng hos Norliving i efteråret 2024 med garanteret levering primo december. Herfra gik det desværre kun ned ad bakke:
Levering forsinket – sengen blev først leveret slut december.
Flere fejl ved modtagelse – sengegavlen havde tydelig fejl i velouren, og coveret til sengerammen var alt for langt på siderne.
Vi reklamerer 21/12 2024, vedhæfter billeder. Hører intet.
Rykker 10/1 2025, får svar 20/1 om fremsendelse af nyt cover – men Norliving kræver yderligere dokumentation for gavlfejl.
Fremsender video 21/1, rykker igen 12/2, og 17/2 får vi tilbud om 1.000 kr. i kompensation, hvis vi beholder sengen, som den er. Det afviser vi – vi ønsker ny gavl. Vi tilbyder alternativt at acceptere 2.000 kr. i kompensation for hurtigere løsning, og efterlyser igen det lovede cover, som vi stadig ikke har modtaget. Får herefter bekræftet, at både ny gavl og nyt cover vil blive sendt.
Intet modtages – vi rykker 9/5 2025. Tre dage senere får vi besked om, at ordren var blevet overset på lageret(!).
22/5 2025 – over et halvt år efter bestilling! – modtager vi en ny gavl, denne gang med 2 tydelige fejl i velouren - og et snavset cover, som vi end ikke vil prøve på sengen.
Vi dokumenterer alt og tilbyder to løsninger: 1: Norliving bestiller ny, fejlfri gavl og betræk og står selv for levering og opsætning, eller 2: Vi modtager 3.000 kr. i kompensation. Vi får tilbudt 1.500 kr. eller et gavekort – som vi takker nej til d. 30/5 2025 - og har siden ikke hørt noget som helst trods flere henvendelser fra vores side.
Dette er uden sammenligning den dårligste kundeservice, vi nogensinde har oplevet – ekstremt langsom, fuld af fejl, manglende opfølgning og absolut ingen respekt for os som kunder. Vi har nu kæmpet i over et halvt år med det her, og står stadig uden en ordentlig løsning.
Hold jer langt væk fra Norliving – både produkt og service er under al kritik.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.