Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

De har opsat vores varmepumpe, og kommer årligt og tjekker den. Man ringer og de kommer ret hurtigt, oftest allerede dagen efter. De er dygtige, effektive og ualmindelige søde og rare. De kan varmt a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Tak for behagelig behandling til Aktiv El som altid . Dygtig og tydeligt vidende ung mand ved navn Jakop var og tilse varmepumpe. Det var trygt og så var han ydermere rigtig rar og høflig . Akt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

AktivEL skal sætte 4 stikkontaker op, vi aftaler max. 3 timer! Men de sender 2 mand ud som bruger 7 timer, 4 timer mere end aftalt. Jeg kontaker Vagn Hansen (direktøren), men han siger " sådan k... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Veludført arbejde. Dog var regningen påført flere arbejdstimer end observeret. Telefon samtale med firmaet gav ingen klarhed, Firmaet ønskede ikke en kompromis løsning, men holdt stålsat på sine argu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer rigtigt langt væk

Hold jer rigtigt langt væk. Rigtig dårlig oplevelse. Virksomheden snyder med time sedlen. Når du ringer og gør opmærksom på det. Råber og skriger han som et lille barn.

15 luglio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Veludført arbejde

Veludført arbejde. Dog var regningen påført flere arbejdstimer end observeret.
Telefon samtale med firmaet gav ingen klarhed, Firmaet ønskede ikke en kompromis løsning, men holdt stålsat på sine argumenter.

10 ottobre 2024

Hold jer væk

Fik i februar 2022 fjernet et gammelt kraftstik og etableret et nyt inkl. jord og 0.
Regnede med alt var i orden, men da jeg havde slået fejlstrømsrelæet fra i september i år, opdagede jeg at det der sad i mit kraftstik ikke var afbrudt. Det viser sig så at de nye installationer er ført udenom fejlstrømsrelæet.
Kontakter dem og de lover at vende tilbage. Ender med at måtte ringe i alt tre gange og bliver alle gange lovet at de vil ringe tilbage, for at se på det, selvom de ikke mener de har lavet noget forkert. Bliver samtidig oplyst at der ikke sker noget ved det er kørt udenom.
Kontaktede til sidst en anden elektriker der, som jeg måtte betale for, at få gjort installationen lovlig.
Aktiv El vender først tilbage omkring en måned efter, der havde jeg fået det lavet om.
Er bare glad for der ikke er noget der kortsluttede da jeg brugte det, da jeg så ville have fået de 400V igennem mig, når HPFI relæet ikke kunne slå fra.

4 settembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Aftalt pris blev ikke overholdt. skriver de brugte mere tid end de gjorde

den aftalte pris blev ikke overholdt på en gas test. de har sendt en regning på at de har brugt 30 min på at skifte en gasregulator ved et gas eftersyn.

hel gas eftersynet tog omkring 35 min

da de så sendt regningen kontaktede personen som jeg havde aftalt det hele med for at høre hvad de havde brugt 2 timer på. hørt jeg ikke mere selvom jeg forsøgt flere gange

da bogholderiet så kom ind i sagen. fik jeg et meget uprofessionelt svar igen med de kunne selvfølgelig også bare gøre regning dyrer

13 luglio 2023

Altid en god oplevelse

De har opsat vores varmepumpe, og kommer årligt og tjekker den. Man ringer og de kommer ret hurtigt, oftest allerede dagen efter. De er dygtige, effektive og ualmindelige søde og rare. De kan varmt anbefales

10 agosto 2023

Hej Kirsten

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med vores service. Vi sætter stor pris på din støtte og din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

De er punktlige og ordentlige.

De er punktlige og ordentlige.

Gode, grundige og hurtige til det de laver.

23 luglio 2023

Hej Jesper

Tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at levere pålidelig og professionel service.

Valutata 5 stelle su 5

Klar og hurtig besked ,tider overholdes…

Klar og hurtig besked ,tider overholdes og der ryddes fuldt op bagefter
Og alt er iorden

7 maggio 2023

Hej Lone

Tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service. Vi bestræber os altid på at levere klar kommunikation, overholde tider og sørge for, at alt er iorden. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at opretholde vores høje standarder.

Valutata 4 stelle su 5

Hej Hans Jørgen og Jette

Tak for jeres anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os at høre, at I har oplevet vores team som venlige og ærlige. Vi sætter pris på jeres støtte, og vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste service.

Eftersyn af varmepumper

Rar og effektiv betjening samt gode svar på mine spørgsmål

13 aprile 2023

Hej Aase

Tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores betjening og har fået gode svar på dine spørgsmål. Vi værdsætter din feedback og ser frem til at fortsætte med at levere en rar og effektiv service.

Valutata 1 stelle su 5

El rapport ifbm salg af hus

Skulle have foretaget et el eftersyn grundet salg af mit hus
Der kom en elektriker og han brugte 4.5 time på det Hvilket er helt hen i skoven
Der er ikke et stik eller loftudtag der ikke blev skilt ad
Da vi fik rapporten tilbage var der stort set kun røde anmærkninger .. Dette til trods for at vi har boet i huset i 6 år og aldrig har rørt de indvendige el installationer og den el rapport vi fik ved indflytning kun bestod af 3 fejl
Jeg ringede dem op for at spørge hvordan det kan ske at huset på 6 år nærmest er en brandfælde
Svaret var at de jo kun gjorde deres arbejde og at det eneste de gjorde var at besvare nogle spørgsmål
Øhhhhh hvem skriver så de kommentarer der er vedlagt ?
Hold jer langt væk hvis i skal sælge hus

26 settembre 2022

Hej Jimmy

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores beklagelse for, at du har haft en uheldig oplevelse. Det er langt fra det serviceniveau, vi stræber efter at levere til vores kunder, og vi ønsker altid at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores service.

Jeg forstår din frustration i forhold til el eftersynet og de mange røde anmærkninger, du har modtaget. Det er vigtigt at påpege, at vi som virksomhed ikke har kontrol over, hvad eller hvor meget der skal skilles ad under et el eftersyn, da der er klare regler og standarder.

For at få en forklaring på, hvorfor der er så mange røde anmærkninger i rapporten, vil jeg foreslå, at du kontakter vores kontor på telefonnummer 5495 0300. Vi kan tage en dialog om eftersynets resultater og forklare, hvordan og hvorfor visse områder er blevet anmærket. Vi ønsker at sikre, at du er fuldt ud informeret.

Tøv ikke med at kontakte vores kontor, og vi vil gøre vores bedste for at give dig de oplysninger, du har brug for.
Bedste hilsner
Aktiv el

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più