Jeg kan på det varmeste anbefale Mette Krog vedr. et evt. boligkøb. Hun er hurtig, præcis samt velfunderet som rådgiver, og således 100 % på din side. Man føler en handel er troværdig og dokumetmæssi... Leggi di più
Mette er yderst professionel og effektiv og førte os sikkert gennem junglen af dokumenter, da vi skulle købe hus. Hun fremførte bl.a flere forbehold, som alle blev imødekommet af sælger. Vi vil kl... Leggi di più
I forbindelse med vort huskøb indgik vi aftale med Mette Krog om juridisk rådgivning. Det var en særdeles positiv oplevelse, hvor Mette Krog altid var 100% tilgængelig undervejs - endda også udenfor n... Leggi di più
Advokatvirksomhed
Hovedgaden 56F, 4140, Borup, Danimarca
- mette@advokatmettekrog.dk
- www.advokatmettekrog.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Vi kan absolut kun anbefale advokat…
Vi kan absolut kun anbefale advokat Mette Krog på det varmeste. Vi benyttede hende til købsdelen, da jeg skulle hjælpe min mor med at sælge hendes hus og købe et mindre rækkehus. Alt gik glat med Mette Krog, hun er både let og hurtig at kommunikere med og svarer beredvilligt på alle spørgsmål. Hun har check på alle ting vedrørende huskøb og salg og kommer også med anbefalinger i processen. Man føler sig tryg og vi har været rigtigt glade for hendes hjælp.
Vi har benyttet Mette Krog i…
Vi har benyttet Mette Krog i forbindelse med boligkøb. Mette er en seriøs og behagelig advokat, som har styr på tingene. Vi har været rigtig glade for hendes hjælp.
Tor tak for en lynhurtig start og færdigbehandling,start o slt på6timer
Tor tak for en start og slut behandling.på 6 timer.jeg er meget tilfreds og billig
Jeg kan på det varmeste anbefale Advokat Mette Krog!
Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Mette Krogh - rolig,venlig,imødekommende og yderst medmenneskelig at kommunikere med. Desuden var det meget let og hurtigt at komme direkte i kontakt med hende - ingen omstillinger og flere led at skulle igennem for at få hende i tale - hvilket var en stor lettelse for mig i.f.m. mit huskøb, hvor jeg af forskellige årsager var i en meget presset situation.
Hendes indsat var langt større og meget mere personlig end jeg på nogen måde havde forventet, meget professionel og god til på en enkel måde at tage mig gennem forløbet, en helt igennem professionel indsats - som gjorde mig helt tryg.
Og så det hele til en yderst rimelig pris. En STOR tak fra mig !
Hun er utrolig hjælpsom og ved hvad hun…
Hun er utrolig hjælpsom og ved hvad hun skal gøre ved huskøb. Selvom jeg aldrig har mødt hende, men hun svarer per mail rimelig hurtigt. Hendes honorar er rimelig og hun er ikke grådig.
Jeg vil klart anbefale hende.
Vh.
A. Ali
Hurtig og professionel rådgivning i…
Hurtig og professionel rådgivning i forbindelse med ejendomshandel.
Huskøb
Vi har brugt Mette i forbindelse med huskøb, og har været meget tilfredse. Mette var meget hjælpsom og god til at forklare processen som godt kan virke overvældende og uoverskuelig som førstegangskøbere.
Varmeste anbefaling herfra.
Professionel og hurtig service
Vi fandt Mette på Trustpilot på grund af de gode anmeldelser, og hun har levet op til forventningerne til fulde. Hun har hjulpet med et huskøb, hvor hun var hurtig til at svare, gav et rigtig godt overblik over alle detaljerne, og overholdt alle deadlines hele vejen igennem. Vi havde udelukkende kommunikation via email, og vor helt trygge hele vejen igennem.
Vi skulle have hjælp til et boligkøb
Vi skulle have hjælp til et boligkøb, og Mette har hjulpet hos rigtig meget. Det var godt og professionelt arbejde. Det var muligt at kontakte hende når som helst og plejede at få svar næsten med det samme.
Vi har været yderst tilfreds.
God information
God information, vejledning og hurtig tilbagemelding over en lang periode ved huskøb.
Hurtig, god og løbende informeret igennem hele sagen
Vi har brugt Mette i forbindelse med huskøb. Vi kendte hende ikke på forhånd, men hun blev anbefalet af vores mægler (der solgte vores) og har kun positivt at sige omkring forløbet. Hun trådte hurtigt til, da vi havde brug for en advokat på sagen med det samme og end dag lige op til jul. Vi blev løbende informeret hele vejen igennem, som vi har sat stor pris på. Vi har kun været trygge igennem hele forløbet. Derudover er det en fair og god pris hun tager for sådan en opgave.
God og hurtig skødeskrivning og…
God og hurtig skødeskrivning og refusionsopgørelse til en god pris kan anbefales
Mvh Benny
Huskøb
Jeg har brugt Mette Krogh i forbindelse med huskøb.
Jeg kendte ikke Mette på forhånd , men blev positivt overrasket. Hun har været meget kompetent og hurtig i behandlingen af sagen . Har kun de varmeste anbefalinger. Lisbeth.
God advokat ved køb af lejlighed
I forbindelse med køb af lejlighed valgte vi at bruge Mette Krog som advokat og det har vi været meget tilfredse med. Mette har sørget for alle detaljer og papirer samtidig med at hun har overholdt alle aftaler og deadlines samt holdt os godt informeret undervejs.
Dygtig og professionel advokat ifm huskøb
Mette leverer en professionel og gennemarbejdet ydelse. Derudover er hun hurtig og effektiv til at melde tilbage - også selvom det er ferietid. Mette er derudover behagelig og oprigtig interesseret. Jeg kan kun anbefale Mette som advokat
Huskøb
Mette lagde et helt fantastisk stykke arbejde i forbindelse med mit køb af hus. Hun var med hele vejen og sørgede for en professionel og hurtig håndtering af sagen.
Jeg havde en følelse af, at sagen blev fulgt hele vejen på meget fornem vis.
I kyndige hænder
Mette "tog mig i hånden" fra start til slut.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet, og anbefaler andre der overvejer Mette som advokat at gøre det.
Venlighed, varme og ægte interesse
Med Mette Krog som advokat er man ikke bare et nummer eller en sag. Man føler sig mødt med venlighed og varme og en oprigtig interesse. Dette er utrolig værdifuldt i en situation, hvor man har brug for en advokat.