In eerste instantie verliep de communicatie moeizaam. Nadat ik een klacht had ingediend is dit uitstekend opgepakt. De nieuw toegewezen adviseur heeft de zaak prima afgehandeld en er werd vlot en nauw... Leggi di più
Financieel adviseur heeft ons duidelijk uitleg gegeven wat de mogelijkheden voor ons waren bij het kopen van een huis. Passend bij onze wensen en financiële situatie. Hij gaf ook duidelijk aan w... Leggi di più
Blijven maar bellen. Zeggen dat ze 1 of andere overlijdensrisico polis hebben gekocht van SNS bank. Als dat zo zo zijn, mogen ze me een brief sturen. Bellen is dwingend, vervelend en geeft overlast! P... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hadden Sander Talle als adviseur die bij ons thuis langs kwam voor een goede en duidelijke adviesgesprek met betrekking tot onze hypotheek. Alles was vlot geregeld en bij vragen was Sander direct... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- www.advitas.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Kapitaalverzekering SNS-REAAL
Geen duidelijke communicatie in wat uiteindelijk de kosten zijn vanuit Advitas voor het laten uitkeren van de kapitaalverzekering. Dit was ondoorzichtig en niet transparant.

Risposta di Advitas
Heel fijne en kundige adviseur die ons…
Heel fijne en kundige adviseur die ons goede inzichten heeft gegeven.
Klare taal
De reactie op mijn vraag om hulp was snel en de antwoorden in duidelijke, begrijpelijke taal.
Na een prettig en duidelijk gesprek…
Na een prettig en duidelijk gesprek precies gedaan wat we afgesproken hebben 👌
Duidelijk en goed
Een volgens mijn een eerlijke gesprek
Een volgens mijn een eerlijke gesprek . Duidelijk en zakelijk . Niet opdringend en vriendelijk.
Prima duidelijke uitleg
Duur
Snelheid, desalniettemin een teleurstellende prijs kwaliteitverhouding
Ik heb een heel fijn en informatief…
Ik heb een heel fijn en informatief gesprek gehad met de financieel adviseur. De enige kanttekening was dat ik van te voren te vaak benaderd werd door Advitas (ook toen ik aangegeven had dat ik zelf contact zou opnemen).
Contact was klantvriendelijk
Contact was klantvriendelijk. Uitleg vond ik technisch en soms moeilijk te volgen. Wel gebruik gemaakt van aangeboden diensten maar dan volgt er veel mailverkeer dat niet altijd even begrijpelijk was.

Jammer maar helaas
nemen van overwaarde
i.v.m. mogelijke probleem
met terugbetaling, omdat
binnen het jaar allebei AOW
hrijgen, dus minder inkomen.
Dus enige optie van de overwaarde
van het huis te kunnen profiteren, is het
huis verkopen, maar dan?

Afspraakje kunnen beter.
Gesprek tot duidelijkheid van de situatie en voortzetting. Zou in januari gebeld worden maar in oktober op mijn verzoek plaatsgevonden.
Gevraagde en toegezegde schriftelijke samenvatting van het gesprek tot op heden niet ontvangen.
goed gesprek met juiste informatie.
Duidelijk antwoord op mijn vragen
Duidelijk antwoord op mijn vragen, zodat ik een goed afgewogen beslissing kon nemen.
De overstap had veel beter gekund.
Er is gezegd dat de levensverzekering overgezet moest worden naar een andere rekening. Maar er is niet uitgelegd dat dit ook bij de huidige verzekeraar kon en niet wat de andere mogelijkheden waren en wat dan de kosten waren geweest.
400 euro voor het overzetten van een rekening vind ik veel geld waarvoor ik zelf veel moest doen. Steeds werd gezegd door Advitas dat ze alles regelden en steeds kreeg ik van de verzekeraar te horen dat niet alles geregeld was. Dat had veel beter gekund.

Risposta di Advitas
Goede uitleg en heel behulpzaam
netjes geholpen en alles uitgelegd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.