Adrem Verhuur Utrecht Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vijf sterren voor Adrem Utrecht! Iedereen bij Adrem, van voor aan de receptie tot achter in de garage is behulpzaam en vriendelijk. Een fijne sfeer en uiteraard goede voertuigen voor een zeer redelijk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als je snel en goedkoop een degelijke verhuiswagen nodig hebt, moet je bij Adrem Utrecht zijn. Niet alleen de voertuigen en prijzen zijn goed, de service is geweldig. Iedereen in deze organisatie is b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben ook opgelicht door Adrem Utrecht. Vieze (9 persoons) auto’s. Onvriendelijk, onbeschoft. Ik krijg een bus met melding risico op motorschade en dat vond iemand daar gewoon normaal en dat ik overd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb tweemaal een bus gehuurd bij Adrem. Beide keren erg tevreden over de service. Het halen van de bus is snel en eenvoudig, zeker als je van te voren online even snel je gegevens invult.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bij het zoeken van een goede…

Bij het zoeken van een goede autoverhuurder, raad ik sterk aan om hier je keuze te maken!

Hun warmhartigheid en professionaliteit werden duidelijk weerspiegeld in de vlekkeloze organisatie vanaf hun zijde.

Ze zijn transparant en eerlijk zonder enige verborgen valkuilen of vreemde praktijken.

Nogmaals onze oprechte dank en alle voorspoed gewenst met jullie onderneming.

Tot spoedig weerzien! ❤️

P.S. Aarzel niet, huur je voertuig hier! Twijfel is overbodig. Ga alleen wel met respect met hun auto’s om, ze hebben er hard voor gewerkt.

26 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Als ik meer sterren kon geven had ik…

Als ik meer sterren kon geven had ik dat zeker gedaan! Wat een top bedrijf, zeer meedenken, meewerkend, betrouwbaar en staan altijd klaar voor een oplossing! Geweldige service. Ik ben jarenlang een tevreden klant bij Adrem, nooit teleurgesteld! Mijn dank gaat uit naar Hans, Floris, Micheal & Erwin! Hartelijk dank voor de geweldige service!

5 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Twee keer een busje gehuurd voor…

Twee keer een busje gehuurd voor verhuizen klein meubelte en dozen. Online gereserveerd. Bij de balie heel fijn en snel geholpen. Keurige auto, vriendelijke mensen. Uitleg was duidelijk. Heb zelf ook een video opname gemaakt voor vertrek.
Helemaal top. Vol vertrouwen de volgende keer weer huren bij Adrem.

14 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik wil voor dit bedrijf graag 5 sterren geven. Zeer professionele organisatie. Op een drukke zaterdag ochtend een bus gehuurd maar toch binnen 5 minuten weg, mede door hen nieuwe scan systeem wat echt uitstekend is. Geen discussies kunnen er nu ontstaan, dat maakt het verschil tussen Adrem en de rest. Altijd vriendelijk geholpen. Top

8 agosto 2023

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Als je geen foto's maakt maken ze een aantekening en brengen ze schade in rekening die je niet hebt gemaakt. Opvragen factuur van de ''reparatie'' van de schade is van een bevriend bedrijf en 4!!!! maanden na de verhuur (in deze 4 maanden hebben x andere mensen betaald voor dezelfde schade). Tuig van de richel blijf hier weg! Lees alle andere reviews van mensen die zijn opgelicht!

9 marzo 2023

Erg fijn bedrijf

Erg fijn bedrijf. Alles geautomatiseerd. Goede bussen. Vriendelijk personeel en vooral heel meedenkend personeel. Vooraf een video van de bus gemaakt om eventueel gezeik te voorkomen. Kon m’n eigen auto parkeren op het parkeerterrein wat erg fijn was. Fijn bedrijf.

2 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Een businessmodel van een vos

Pas op voor alle verstopte tarieven die de oorspronkelijk huurtarief 3x duurder maakt. Ze maken met koeienletters reclames voor '25 euro per dagdeel!'en je betaald uiteindelijk 80 euro voor een ritje van 70km. Busje was ook maar voor 4 uurtjes gehuurd.

Boven je brandstof die je verbruikt betaal je ook nog eens 15 cent per kilometer. Alles is dan blijkbaar ook nog eens exclusief btw (maar dat staat allemaal natuurlijk in kleine lettertjes). Ongevraagd ook nog eens een dure verzekering uitkiezen waar ik niet om heb gevraagd. Dan ook nog eens 10% extra kosten omdat je de borg met een creditcard plaatst.

De mensen die daar werken zijn ze ook nog eens ijskoud tot aan de bot. Je loopt naar binnen en staat per ongeluk bij de verkeerde balie om je sleutels op te halen en je wordt onvriendelijk en met passief agressieve grapjes naar de andere balie verstuurd. Je loopt naar de parkeerplaats en vraagt wanneer je de busje kan verwachten en er wordt door een ander werknemer verteld dat ik geduld moet hebben. Kortom, Als ze een mascotte zouden moeten uitkiezen voor hun bedrijf dan zou dat een vos moeten zijn.

22 maggio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Hans is een top kerel👍

Het is alleen een goede ervaring omdat Hans ons geholpen heeft!
De rest in het filiaal zijn onbeschoft en chagrijnig bah!
Hans is degene die de boel nog een beetje op de rails houdt 👍
Hij geeft de klant toch nog een goed gevoel ondanks zijn niet zo leuke collega’s!
Top Hans! Een dikke 10 voor jou👍

17 maggio 2023

Zeer goede service

Zeer goede service. Gelijk een busje mee voor een dagdeel. Mensen herkennen de vaste klanten, zijn vriendelijk en behulpzaam in uitleg met de nieuwe app voor reserveringen.

6 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik belde in de drukste weken van het…

Ik belde in de drukste weken van het jaar (wintersport vakanties) of er voor een paar dagen een bus beschikbaar was waarmee ik de 8 personen kon vervoeren. Initieel leek het lastig maar ik werd keurig en snel gebeld met het bericht dat ze iets voor mij geregeld hadden en dat tegen een prima tarief. Wat mij betreft een erg flexible club waar ik in de toekomst mijn vervoersbehoefte mee in ga vullen.

4 marzo 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più