Valutata 1 stelle su 5

Be very careful with costs at this clinic. I came here for an endoscopy and ended up paying around €700 out of pocket myself. On top of that, I later received a bill of €413 for a very s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Communicatie is ver beneden peil. Ik heb gesolliciteerd op een functie, binnen 1 uur uitgenodigd voor gesprek, dat uiteindelijk via Teams plaatsvond met de locatie manager. Tijdens dat gesprek werd aa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Zware telleurstelling,

Zware telleurstelling,
Loop al een lange tijd met een probleem o.a.schrijnende buik,en dan zweten. Radeloos werd ik hiervan.Op naar Acebadem, kon direkt geholpen worden.Onderzoeken,divers,echo
Scans,hier kreeg ik vertrouwen in.Diverse keren geweest,telefonische kontakten,dat brengt muntjes in de kassa.moest weer terug komen,special taxi wat uurtjes later laten komen.STOND BINNEN KORTSTE KEREN AL WEER BUITEN.Een college buikwand ,een expert zou dan even e.e.a.bekijken.Om kort te gaan ,die kneep even in mijn buik,3seconden,Langer niet,kan niets voor mij doen.Al met al leuk handeltje gedaan bij die ouwe.
Momenteel, heb ik een ander ziekenhuis, daar is snel ondekt,
ondekt dat ik lijd aan Dumping Syndroom.Gaat nu gelukkig beter met mij.Halleluuuuuuuuja.

13 novembre 2025

Goede orthopaedie , verpleging matig

Voor de tweede keer hier geholpen door dr.S van Galen. Prima ervaring met de arts. Kundig man en goed behandel resultaat. Alles verloopt vlot van onderzoek en direct daarna diagnose en bespreken van het behandeltraject. Verbeterpunt voor het Acibadem is de traditionele Turkse verpleging (hoofddoekjes) Voor de tweede keer vergeet men de antistollingsmedicatie , geen avondeten , na melding een koude hap, totaal geen betrokkenheid door de Turkse verpleegsters. Misschien omdat ik geen moslim ben en een man. Dus behandeling top maar de Turkse verpleging een onvoldoende. Tip : neem brood, drinken en krukken mee.

28 agosto 2025

Afdeling MDL

Ik ben 2 keer geholpen bij MDL.
Mijn ervaring is bijzonder positief geweest. Bijzonder slaat op de vergelijking die maak met ons Zaandam!

26 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Uit de rolstoel maar niet dankzij Acibadem

Personeel achter de receptie is niet erg vriendelijk. Arts heeft een diagnose gesteld waardoor ik in de rolstoel belandde zonder zicht op verbetering. Doorgestuurd naar wen collega in Belgie. Hier injecties gekregen en er werden metingen gedaan. Hieruit bleek dat de been spieren niet meer goed functioneerden. Ook van het been wat wel goed gebruikt kon worden.uiteindelijk terug gegaan naar een niet commercieel ziekenhuis. Tegen het advies van de acibadem arts en collegas wel opnieuw laten opereren. Nu weer volledig mobiel en niet meer in de rolstoel.

13 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Betreft ReviewReview: operaties door dr.F.H.R. de Man orthopeed, dr.H.C. Klomps cardioloog en medewerkers Acibadem Amsterdam.

Betreft Review: operaties door dr.F.H.R. de Man orthopeed, dr.H.C. Klomps cardioloog en medewerkers Acibadem Amsterdam.

Omdat plaatsen reviews op Zorgkaart.nl blijkbaar niet meer werkt plaats ik nu mijn onderstaande lovende ervaring bij acibadem med centrum Amsterdam op uw site

Al een poosje was ik bezig een review te schrijven kon er de goede woorden niet voor vinden.
Nu na 2 door dr de Man geslaagd uitgevoerde operaties (1. verwijderen van in andere kliniek na ongeval geplaatst osteosynthese materiaal femur), 2. volledig knie prothese Re ) en nog één te gaan ( knie prothese Li) is het, uit respect en waardering voor uw inzet, de hoogste tijd er nu echt serieus voor te gaan zitten.

Van harte geef ik dr.F.H.R. de Man de Eretitels: HEELMEESTER en GENEESHEER!!
Deze mooie titels uit vervlogen tijden, nu met de toevoeging dat hij met professionele vaardige hand gebruik maakt van hedendaagse kennis en technieken.
Ook zijn vriendelijke warme hart en inlevingsvermogen voor de/mij de bezorgde angstige patiënt zijn opvallend en raakt mij en gaf en geeft mij vanaf het eerste consult vertrouwen.

Dat vriendelijke warme inlevingsvermogen ben ik nog niet zo vaak tegen gekomen bij artsen die het mes, boor machine of bijtel moeten hanteren voor t welzijn van hun medemens.
Zijn duidelijk eerlijke uitleg en grenzen zonder valse beloftes gaven en geven mij vertrouwen en houvast.

Mijn dank geld ook voor cardioloog dr.H.C.Klomps en zijn assistente op de echo kamer ook zij straalden uit wat menselijke gezondheid zorg betekent. Dat wij elkaar in jonge jaren tijdens ons werkzame leven al eens ontmoet hadden was een bijzondere verrassing.

De vriendelijke patiënten gerichte benadering van de overige medewerkers in Acibadem van telefonistes, assistentes, planning, radiologie, fysio, anesthesie, verpleegkundigen en last but not least voedingassistente zijn opvallend en roepen mooie herinneringen op van het ziekenhuis waar ik ooit met zoveel plezier werkte, zo hoort in mijn ogen de zorg voor de medemens te zijn.
U allen ook degene die ik vergat te noemen veel dank !

Ik heb niets met waardering in cijfers uit te drukken, maar ja dat lukt niet anders op uw formulier, dus tja dan wordt het een 10+ ( hoger gaat niet😉) vroeger op school kreeg je er dan een mooi stempeltje of plaatje bij.
Dus vandaar nu hierbij mijn uitgebreide beschrijving die voor mij veel meer meer zeggend is.

Ga zo door en blijf u, met zorg voor u zelf, inzetten voor een menselijke en voor iedereen betaalbare professionele gezondheidszorg dat hebben we allemaal zoooo nodig !!!
Of je nu aan de ene of andere kant van de zorg tafel zit.

Met veel dank en hartelijke 💖 groet en dat het u goed mag gaan.
Elisabeth Reeders

12 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ze zijn heel slecht bereikbaar

Ze zijn heel slecht bereikbaar. Doorverwezen naar Acibadem kliniek, 4 weken bezig geweest om contact te krijgen en teruggebeld worden. Krijg alleen de computer Anna aan de lijn en intussen 6 keer terugbelverzoek laten maken. Er wordt niet teruggebeld, dus intussen naar een andere zorgverlener gegaan.

7 ottobre 2025

Zeer slechte ervaring,

Zeer slechte ervaring,
Ongeïnteresseerde arts waar ik mij totaal
niet gehoord voelde.
Zowel de assistent als de arts vragen hetzelfde terwijl ze achter elkaar de kamer binnenkomen. Snapte dat niet zo goed. Vervolgens maakte hij de huisarts belachelijk door te zeggen dat die het niet kan weten.

10 ottobre 2025

Zeer slecht georganiseerde kliniek

Zeer slecht georganiseerde kliniek. Van het kastje naar de muur gestuurd; artsen weten van elkaar niet waarom een patient naar haar/hem wordt doorverwezen. Afspraken worden niet nagekomen of je verschijnt op afspraak en dan blijkt de arts er niet zijn. Je moet alles zelf regelen waarbij telefonisch contact welhaast onmogelijk blijkt en op het contactformulier wordt niet gereageerd. Facturering is tevens opvallend. Nooit meer Acibadem

1 ottobre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Zorg hoef je niet te verwachten bij Acibamum

Tegenvallers bij Acibadum:
-geen lunch ontvangen na OK, terwijl de OK ruim voor twaalven klaar was en ik, zoals voorgeschreven, nuchter was sinds 18 uur de vorige dag; argument was dat ik niet bijtijds mijn voorkeur had gemeld terwijl niemand me daarom gevraagd had…
-pas om 18 uur avondmaal, geschikt voor tandeloze milieubelastende muis: grauwe kleddertjes op plastic plateau met kleine uithollingen.
-geen hulp ontvangen bij wassen en aankleden terwijl ik hier, bij de zusterpost, waar ze gezellig samen zaten, wel om gevraagd heb: er werd alleen in koor geroepen dat ik niet mocht douchen: ik moest mij zelf wassen. Een washand kreeg ik niet.
-de zorg (of wat daarvoor moest doorgaan) verbood mij alleen met OV naar huis te gaan: ik moest mijn dochter uit haar werk bellen. Terwijl de "zorg" mij toch ook binnen Acibadum volledig genegeerd had.
-geen acht geslagen op de pijnlijk gezwollen blauwe arm na ok terwijl ik hier wel mijn zorgen over heb geuit.
-irritatie bij orthopedisch chirurg toen een, daags na thuiskomst, door mijn dochter gealarmeerde thuiszorg-medewerkende een foto van mijn gezwollen blauwe arm naar hem stuurde.
-chirurg beschuldigt mij telefonisch van “bang om te bewegen”: ik moet de arm veel meer bewegen terwijl hij mij toch echt had voorgeschreven de stijve mitella 4 weken lang dag en nacht te dragen….
-schriftelijke terugkoppeling van behandelend orthopeed aan huisarts meldt dat het “postoperatieve verloop ongecompliceerd” was…
De chirurg heb ik inmiddels gesproken.
De zorg (of wat daarvoor moest doorgaan) bij Acibamum is mij in alle opzichten tegengevallen.

21 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben geopereerd bij neurochirurg rug…

Ik ben geopereerd bij neurochirurg rug hernia maar hield nog steeds pijn heb dat ook steeds gezegd de arts zie dat kan even duren voor dat de pijn weg is had ook een hernia in nek die operatie had ik afgezegd daar was de arts heel boos over daar heeft hij me over opgebeld hij zij van alles en wou niks meer met me te maken hebben door de pijn kan ik niet werken dus kom in de wia kom er achter dat de arts tegen de wia had gezegd dat ik had gezegd dat ik na de operatie pijn vrij was maar dat is echt niet zo ga soms kapot van de pijn dus nu geen werk en geen wia geen geld om me rekeningen te betalen hij wordt bedankt dat hij me leven kapot heeft gemaakt was in december geopereerd maar kwam pas in jullie bij de wia dus toen kwam ik er pas achter

17 settembre 2025

Alles is fantastisch

Alles is fantastisch. Na de verwijzing
door de huisarts binnen 4u. een afspraak met de chirurg. Vervolgens een gesprek met de anesthesist, een ECG en bloedonderzoek, allemaal binnen een uur. Daarna datum voor de operatie binnen 2 dagen. Dagopname voor de operatie. Meegedacht hoe een Alzheimerpatient zorgvuldig te begeleiden tot de OK. Iedereen even vriendelijk en behulpzaam. 3 Petten af.

11 settembre 2025

Niet vriendelijke receptioniste!

Ik heb net een receptioniste telefonisch gesproken….. had een vraag over de voorbereiding van mijn operatie volgende maand. Zij wilde weten wat de vraag was en die heb ik gesteld. Nou , vergeet niet, zij is gewoon receptioniste en heeft waarschijnlijk geen medische achtergrond, dus dan vraag ik mij al af hoe zij mij kan beantwoorden! Zij zei dat als dat in de brief staat dan moet U zich daar aan houden. In het OLVG hoef ik nooit mn nagels of nagellak eraf te halen, nagels zijn niet volledig gelakt. Dus ik vroeg me af hoe dat zat. Ook heb ik zelf thuis een oxymeter, die gewoon werkt op mijn nagels(heb zelf in de zorg gewerkt vandaar medische instrumenten thuis. Ik wilde graag de OK planning spreken die mij de brief had gestuurd en ik moest met hen contact opnemen als ik nog vragen had…
Ze zet me in de wacht en als ze weer antwoord zegt ze dat ze een email gaat sturen naar anesthesie. Prima, maar ik had nog een vraag en dan zegt ze dat ik niet respecteer wat ze verteld. Ze wil verder ook niet praten met mij. Ik vraag naar haar naam die ze niet wil geven en hangt op!
Wat voor receptioniste is dit? Nog nooit mee gemaakt daar!
Ik heb gelukkig met mijn arts Dr. Weil totaal geen problemen. Fijne arts!

4 settembre 2025

Ingreep buikwand

​Mijn man had een ingreep aan zijn buikwand en moest zich om 11.45 melden. Aan de dienstdoende verpleegster vroeg ik of hij rond 16.00 uiterlijk 16.30 weer richting huis zou mogen zodat ik hem kon ophalen inzake een zakelijke opdracht. "Geen enkel probleem mevrouw" antwoordde ze vriendelijk. De operatie zou 20 minuten duren met een uur nabehandeling in de uitslaapkamer en gesprek met de chirurg. Mijn man appte om te vertellen dat hij 13.50 aan de beurt zou zijn, 2 uur later dan aankomst. Eind van het verhaal is dat ik hem pas om 17.45 kon ophalen omdat de chirurg twee andere patiënten had voorgelaten waarbij ik mijn opdrachtgever moest teleurstellen en een belangrijke opdracht misliep. De chirurg was zelf wel al naar huis en kon mijn man achteraf niet te woord staan hoe het verloop was van de ingreep dit werd na 3 keer met hem contact opnemen verteld aan de verpleegster. Als dit tijdig was gecommuniceerd en misschien ook vooraf (dat het druk is o.i.d) had ik kunnen handelen. Maar geen verantwoordelijkheid willen nemen als ik dit meld en mij dus met het probleem opzadelen vind ik arrogant. Er is geen juiste communicatie tussen de verplegers en de chirurgie terwijl de verplegers de patiënt te woord moeten staan. Ik zal hier niet terugkeren naar deze kliniek want voor mij is dit niet status quo.

2 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

I first had a consultation regarding…

I first had a consultation regarding spine surgery, which I had been struggling with for three years. I finally found wonderful people, especially neurosurgeon Abu Sari. He's a wonderful man and a world-class specialist in spine problems. I came in with pain and left pain-free and happy after three years in bed. I wholeheartedly recommend him.‼️‼️Marek

5 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Positief over de kaakchirurgie .

ik had vandaag een afspraak bij de kaakchirurg Dr Kahli , woensdag gebeld met Acibadem , een paar dagen later kon ik al terecht voor twee kiezen eruit die er echt uit moesten helaas.
Ze zijn ook open op zaterdag wat erg top is ook ivm drukte op de weg en parkeren ect. Netjes op tijd geholpen .
Erg goed behandeld ook erg vriendelijk personeel .
Ook super goed behandeld ook mbt mijn angst waren ze erg aardig Top!
ps ik blijf natuurlijk erg balen nu twee kiezen kwijt .

2 agosto 2025

Avoid Acibadem IF POSSIBLE

I recently visited this hospital and was Extremely disappointed with the experience,The consultation fees are unreasonably high especially given the level of service provided.
While I understand quality care can come at a cost, I found the pricing here to be disproportionate to the consultation time and attention received. This appointment didn't even exceed 10 minutes, the doctor was quick to send me around to fill all kinds of papers, no proper explanations for someone you are planning to operate.i thought that was it until they sent the bill of a 10 min consultation a whooping 366 euros that's the most ridiculous thing I ve received this week. And to make matters worse the insurance is not reimbursing it like they claimed, typical crooks.

8 marzo 2025

Tweedehands ziekenhuis zo unprofession

Byzondere plek
Het voelt echt als een tweedehands ziekenhuis
Totaal geen privacy van patiënten omdat receptie zonder afscherming in de wachtruimte zit. Receptionistes zijn jonge onervaren dames. Wachtijd die uitgelopen is ongeveer 1,5 uur omdat ze nieuw systeem hebben en een arts ziek is. Als een arts ziek is dan bel je af en laat je niet mensen komen en zo lang laten wachten! Natuurlijk wil je geen centjes missen maar ik mis mijn centjes ook als mijn uurloon 120 is snapje?

8 luglio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più