Valutata 1 stelle su 5

Wat een kansloze onderneming. Mijn door Accu-unie geleverde Optima accu was binnen een half jaar defect. contact zoeken met deze firma werkt niet via de website of e-mail ... na erg lang aa... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Uiteindelijk heb ik vandaag het betaalde bedrag aan de Accu-unie teruggestort gekregen €109,90. Het heeft wel bijna een week geduurd. Omdat voorgaande beloftes ook niet nagekomen werden, verwachte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

varta accu besteld na drie weken niets ontvangen , na veel bellen en mailen toch een reactie de varta is niet meer leverbaar dan proberen ze je blij te maken met een ander product dat onbekend is ma... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mijn bestelling was verlaat en heb via een mail gevraagd hoe dat kwam. Ik kreeg een keurige, beleefde mail terug met tekst en uitleg gezien de verwarrende tijd waarin we leven en de vele internet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di batterie per auto
  2. Fornitore di accessori nautici
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Fornitore di ausili per la mobilità

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nummer 1, B2B en B2C retailer van mobiliteit's accu's in het breedste zin van het woord. Supersnel binnen 24- 48u thuisbezorgd. Nummer 1 omdat we uitsluitend rechtstreeks bij de producenten inkopen. Nummer 1 omdat we uitsluitend A merken verkopen. Nummer 1 omdat we een eigen echte voorraad in ons eigen magazijn houden. Nummer 1 omdat we een ijzersterke "Battery Union Garantie"bieden. Nummer 1 door het leveren van een vriendelijke en accurate service. Nummer 1 omdat we leveren tegen faire prijzen.

2,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

2,1

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Men zegt wel eens "een gewaarschuwd…

Men zegt wel eens "een gewaarschuwd iemand telt voor 2" Ik heb de reviews wel gelezen, maar toch gedacht dat het wel mee zou vallen.

Ik had een accu nodig voor een scooter van mijn dochter. Ik werk heel mijn leven al in de auto's en daar is een Varta een boven gemiddelde accu.

Ik opzoek naar een Varta accu voor in de scooter van mijn dochter. Dan ben ik een echte nederlander en vind ook de prijs belangrijk.

Daarom kwam ik al snel bij accu unie terecht. Accu die ik wilde gevonden en besteld.Volgende dag, geen accu. (zal aan postnl liggen) Volgende dag, geen accu.

Mailtje gestuurd, zoals verwacht geen reactie. Dag erop accu binnen. Wat denk je ? Jullie raden het vast al, geen Varta.

Zonder overleg of iets een Leoch of iets dergelijks geleverd. Gebeld, klacht zeer onprettig zonder enig schuldgevoel aangenomen.

Ze zou terug laten bellen. Je raad het al.......Word niet gebeld.

Ik heb 1 advies, bestel hier niets !!! Geef 2 euro meer uit.

Peter

19 dicembre 2020

Gewoon top.

Had een optima yellow top yts accu besteld maar bleek niet meer voorradig. Na een telefoontje met een medewerker en uitgelegd dat ik de accu snel nodig had i.v.m. vakantie, boden ze mij een yellow top ytr (is duurder) aan zonder bij te betalen. Direct bevestiging via de mail en accu volgende dag in huis. Gewoon top.

8 agosto 2020

Motoraccu niet ontvangen

Heb op 20 juli 2020 een accu besteld voor mijn motor. Het is nu 2 augustus en nog steeds niet ontvangen. Heb al betaald maar kan nu al twee weken met het mooie weer niet rijden. Ook een mail verzonden waar ik geen reaktie op krijg.

2 agosto 2020
Valutata 4 stelle su 5

Verzending van een banner accu ging…

Verzending van een banner accu ging vlot echter was er kennelijk sprake een fabrieksfout of probleem met transport van deze accu. Dit kan gebeuren en valt accu-unie niet te verwijten.
Na een mailtje naar de klantenservice had ik direct de volgende dag een nieuwe accu. Echt snel. Ben zeer tevreden en nogmaals bedankt.

16 luglio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Bestel niet bij Accu Unie, ze leveren niet wat ze beloven!

Online een accu besteld bij Accu Unie.
Eerst advies gevraagd of de door mij gevraagde Varta inderdaad in mijn auto past. Dit was het geval. Graag attendeerde ze me op een actie van het merk Banner.
Graag wil ik een Varta, dus heb een Varta besteld.

Later krijg ik een mail. "we hebben uw order een upgrade gegeven. U krijgt een Banner accu geleverd voor het geld van een Varta." Bij geen tegenbericht sturen we u de Banner.
Hoe raar is dit!

Daarnaast staat groot op de site dat voor 16 uur besteld, de zelfde dag nog verstuurd wordt. Na bestellen krijg je een email dat de levering meer dan 7 dagen kan duren.

Mijn advies: bestel NIET bij Accu Unie!

2 luglio 2020

Beste Willem,

We betreuren je ervaring met ons bedrijf ten zeerste.

Als zelfstandige importeur en distributeur van Banner promoten wij dit merk. Banner is een merk waarvan wij, maar ook de ADAC in Duitsland vinden dat het een van de allerbeste accu's is, anno heden.

Dat onze doelstelling , voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd niet altijd nagekomen kan worden dat heb je kunnen lezen op onze site (algemene voorwaarden), echter we streven er wel na, iedere dag weer! En balen er dan ook van dat het in jouw geval niet lukt.

Mocht je toevallig eens een keer in de buurt zijn van Drunen, kom dan gerust aan, dan leggen we de sterke punten van Banner graag aan je uit onder het genot van een bakje koffie!

Meningen achter beeldschermen

Hoe gevaarlijk meningen achter beeldschermen kunnen zijn voor goede bedrijven. Ik heb bij Accu Unie op 14 Juni vier accus besteld. Ik werd netjes op 15 Juni gebeld dat van het bestelde merk er nog maar 3 op voorraad waren. Ze boden mij het alternatief van hun nieuwe merk Banner voor hetzelfde geld en met 1 jaar langere garantie dan de gekochte Varta's. Een super bedrijf en ik ga zeker als klant terug komen!

18 giugno 2020

Gelukkig bij mij goed

Na onderstaande reviews was ik erg bang bekocht te worden door deze organisatie. Prijs was misschien wel te goed en na onderstaande review was ik bang dat het fout zou gaan. Gelukkig ging het bij mij goed.

Ik bestelde 28-05 een Varta accu voor mijn motor, 29-05 had ik hem binnen. Nu hopen dat de kwaliteit goed is.

29 maggio 2020

Dag Maurice,

Hartelijk dank voor je eerlijke en positieve review.

Valutata 1 stelle su 5

Wat een waardeloze organisatie is dit.

Wat een slecht bedrijf !!!

Op 6 mei 2020 een accu besteld die op voorraad was in hun magazijn. In de dagen daarna geprobeerd contact te krijgen.
Bij bellen krijg je een bandje met doorkiesmogelijkheden, maar uiteindelijk kom je nergens terecht, dsn maar mailen en pas na enkele mailtjes ( en enkele dage later ) komt er bericht. " Yuasa levert slecht ( hoe makkelijk is het om de schuld bij anderen neer te leggen ! ) en intussen staat nog steeds op de site dat ie op voorraad is en voor 16.00 uur besteld nog dezelfde dag verzonden. Uiteindelijk ultimatum doorgegeven ( 19 Mei, dus 13 dagen na aankoop ) en niets meer vernomen. Net zelf gebeld ( gelukkig werd nu opgenomen) en het bleek dat order geannuleerd was. Nu wachten op het geld, ben benieuwd. NIET GELOVEN WAT OP HUN SITE STAAT.

Inmiddels 28 mei en ondanks de melding dat 1 x per week de betalingen eruit gaan ( nu dus 9 dagen verder ) nog niets ontvangen. Wederom maar weer eens het geld teruggevraagd.

en ja hoor. 8 Juni is het geld teruggestort. Het heeft dus ruim ÉÉN maand geduurd, om het geld terug te ontvangen, omdat de accu ( ondanks op de site staat dat in het magazijn aamwezig is ) NIET op voorraad was.

19 maggio 2020

Risposta di Accu Unie

Dag Gerdy, wij betreuren je negatieve ervaring met ons bedrijf, dat vinden we zeer vervelend juist omdat we 100% gaan voor tevreden klanten. Maar in werkelijkheid zit achter iedere gebeurtenis een reden, en soms, of wellicht wel heel vaak, spreken ook bedrijven gewoon de waarheid!

Wij hebben Yuasa in onze eigen showroom en magazijn staan, je bent van harte uitgenodigd om dit met eigen ogen te komen bekijken onder het genot van een kopje koffie en een Brabants Worstenbroodje.

De Yuasa accu's kopen wij rechtstreeks bij Yuasa in. Echter oprecht waar, Yuasa heeft zeer veel lever problemen gehad en ten dele nog steeds door COVID19. Wij laten onze voorraad wekelijks aanvullen.

In eerste aanleg hebben wij ons best gedaan om te zorgen dat jij je bestelde accu alsnog kon krijgen. Max onze klanten service medewerker heeft hier echt zijn best voor gedaan. Het klopt overigens wel dat wij 1x per week eventuele retour betalingen doen.

We hebben inmiddels de minimum voorraad melding voor Yuasa aangepast. Dit zodat de marge in tijd ruimer is mocht Yuasa 1 of 2 meer weken nodig hebben dan ze beloofd hebben om ons te beleveren.

We hopen zo toch wat uitleg gegeven te hebben en indien je toch bereidt zou zijn om de volgende keer weer wel bij ons te kopen, zullen wij je een faire korting geven op je aankoop!

Met vriendelijke groeten,

Slechte service!

-19april een accu besteld die voorradig was op jullie website. (Voor 16.00 besteld zelfde dag verzonden)
- 22april 17.07 bericht dat de accu niet voorradig is en er geen levertijd bekend is.
- 30april mail ontvangen dat de bestelling is geannuleerd en het geldbedrag retour word gestort binnen 2-3 werkdagen.
- 7mei inmiddels en heb nog geen bedrag retour ontvangen.

7 maggio 2020

Dag Nick,

Wij betreuren je negatieve ervaring met ons bedrijf, dat vinden we zeer vervelend juist omdat we gaan voor 100% tevreden klanten.

Het klopt dat wij in April en Mei veel problemen hebben gehad met de wekelijkse aanvullingen van onze voorraad door onze leveranciers. Wij kopen al onze merken rechtstreeks bij de merken zelf in en worden normaliter iedere week beleverd.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Zeer klantvriendelijk en fijn bedrijf

De scootmobiel van mijn oma had problemen met de accu en mij werd gevraagd of ik even een nieuwe kon bestellen. Ik had geen idee welke accu ik precies nodig had.. Dus ik heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice met de vraag of zij mij konden helpen. Ik kreeg snel antwoord en had binnen no-time een nieuwe accu van top kwaliteit in huis. Ideaal, zo kon mijn oma weer snel de weg op! Kortom, ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Beste Jennifer,

Bedankt voor je positieve review.
Fijn om te horen dat alles goed is gelukt, daar zijn we blij mee!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne en klantgerichte service!

Snelle reactie op mijn mail, er werd enthousiast gereageerd en werden mij gelijk verschillende adviezen gegeven! Volgende keer weer bestellen bij AccuUnie.

Beste Daan,

Bedankt voor review. Fijn om te horen dat je wat aan de hulp van collega Max had.

Valutata 5 stelle su 5

Breed aanbod en een mooie prijs

Breed aanbod en een mooie prijs. Echt no nonsense. Levering was ook snel. Mocht ik nog een accu nodig hebben in de toekomst koop ik het zeker bij accu unie.

Beste Enver,

Bedankt voor de review!
Goed om te horen dat je blij bent met ons assortiment en je bestelling.

Team Accu Unie

Top!

Top! Ik had een nieuwe accu nodig voor mijn grasmaaier, goed geholpen bij het vinden van de juiste accu. Accu doet het perfect en de grasmaaier draait weer

Hi Mick,

Zeker met dit weer wordt een werkende grasmaaier wel belangrijk, fijn om te horen dat je blij bent met onze levering.

Veel maai-plezier!

Top bedrijf! Uitmuntende service

Top bedrijf! Fijn geholpen goede kwaliteit Accu gekregen. Zou dit bedrijf zeker aanraden!

Beste Lars,

Fijn om te horen dat we je van dienst konden zijn.

Veel plezier met de accu.

Erg behulpzaam

Goede ervaring gehad. Ik wist niet welke accu exact geschikt was en heb besloten een mailtje te sturen. Kreeg een erg uitgebreide reactie terug van de eigenaar. Na bestelling alles goed geleverd gekregen dus ben erg enthousiast.

Beste C. Ham,

Bedankt voor de review. Fijn dat je de moeite van collega Max kunt waarderen.

Veel plezier met de bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over de manier waarop…

Heel tevreden over de manier waarop mijn bestelling werd afgehandeld. De eerste auto-accu ontving ik in een beschadigde toestand (waarschijnlijk gebeurd tijdens het transport). Na één mail werd mij 2 dagen later een nieuwe accu geleverd (deze keer in perfecte staat). De beschadigde accu werd tevens bij mij 'thuis opgehaald. De Klantenservice van Accu Unie krijgt van mij een 10/10.

9 aprile 2020

Beste Sohie,

Bedankt voor je 10, dat waarderen we erg!

Fijn dat we het zo snel voor je hebben kunnen oplossen. Helaas gaat er nog wel eens iets mis tijdens het transport, maar op deze manier heb je er hopelijk zo min mogelijk overlast van gehad.

Wij wensen je veel plezier met je accu.

Valutata 5 stelle su 5

Prima accu voor scherpe prijs

Levering duurde iets langer in verband met het Corona virus. Paar dagen later een prima accu gekregen voor een scherpe prijs. Zeer tevreden!

1 aprile 2020

Beste Yfke,

Bedankt voor de bestelling en het begrip voor de vertraging. Helaas hebben wij nu inderdaad niet volledig de leveringstijden in handen.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van de accu.

Valutata 1 stelle su 5

14 feb bestelling bij hun gedaan en…

Gisteren 14-4 kreeg ik een mail waarin zij aangaven het spijtig te vinden dat ik een slechte ervaring met hun heb en of ik mijn gegevens wilde doorgeven zodat zij kunnen kijken wat er mis is gegaan. Ik heb hun de gevraagde gegevens gemaild met de vraag mijn geld terug te storten omdat ik inmiddels al een andere accu heb gekocht. Jullie mogen 3x raden... ik heb geen antwoord gehad. Ze waren gewoon nieuwsgierig wie er achter deze review zat en helemaal niet van plan om met een oplossing te komen. Vandaag probeerde ik hun te bellen, maar zoals ik had kunnen verwachten namen ze de telefoon niet op. Ook mijn hele account op hun site is verdwenen. Gewoon foetsie. Heel heel toevallig zijn er sinds gisteren allemaal nieuwe, prachtige en perfecte reviews van klanten zijn gepost. Zouden ze die zelf geplaatst hebben?? Jammer dat hier geen foto's geplaatst kunnen worden anders zou ik de bevestinging van mijn bestelling en alle mail pogingen om contact met hun te krijgen hier plaatsten. Er zijn vast andere sites waar dat wel kan. Lieve mensen pas op dit zijn oplichters. Een gewaarschuwd mens telt voor 2

14 feb bestelling bij hun gedaan en nooit iets mogen ontvangen!!! de telefoon nemen zij ook niet op net als dat zij niet op emails reageren. Als ik dan op hun fb mijn frustratie uit dan verwijderen en blokkeren zij mij!!!! Lieve mensen bestel niet bij deze oplichters!!!!

13 marzo 2020

Bestelling geslaagd

Na meerdere negatieve reviews gelezen te hebben twijfelde ik, maar vanwege de prijs besloten de gok te wagen en hier een accu te bestellen.

Zondag besteld, maandag verzendbericht en dinsdag met GLS aangeboden. Om zo min mogelijk risico te lopen besloten thuis te werken die ochtend, en GLS kwam inderdaad aan met de accu.

De accu zat in een compact kartonnen doosje met wat stukken dempmateriaal eronder en ernaast, zolang de doos onderweg niet valt zal het wel goed gaan. In mijn geval zat er wat vocht op de zijkant van de accu, mogelijk van het scheef transporteren, het was niet veel ogenschijnlijk.

De accu meteen aangesloten en mijn auto werkt weer. Geen gebruik gemaakt van aftersales, dus daar kan ik niet over oordelen.

11 marzo 2020

Beste Daniel,

Top dat je ons het voordeel van de twijfel hebt gegeven en bedankt voor je bestelling!
We hopen dat je nog lang plezier hebt van de accu.

Team Accu-Unie

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più