Valutata 1 stelle su 5

Wat een kansloze onderneming. Mijn door Accu-unie geleverde Optima accu was binnen een half jaar defect. contact zoeken met deze firma werkt niet via de website of e-mail ... na erg lang aa... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Uiteindelijk heb ik vandaag het betaalde bedrag aan de Accu-unie teruggestort gekregen €109,90. Het heeft wel bijna een week geduurd. Omdat voorgaande beloftes ook niet nagekomen werden, verwachte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

varta accu besteld na drie weken niets ontvangen , na veel bellen en mailen toch een reactie de varta is niet meer leverbaar dan proberen ze je blij te maken met een ander product dat onbekend is ma... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mijn bestelling was verlaat en heb via een mail gevraagd hoe dat kwam. Ik kreeg een keurige, beleefde mail terug met tekst en uitleg gezien de verwarrende tijd waarin we leven en de vele internet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di batterie per auto
  2. Fornitore di accessori nautici
  3. Riparazione e manutenzione auto
  4. Fornitore di ausili per la mobilità

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Nummer 1, B2B en B2C retailer van mobiliteit's accu's in het breedste zin van het woord. Supersnel binnen 24- 48u thuisbezorgd. Nummer 1 omdat we uitsluitend rechtstreeks bij de producenten inkopen. Nummer 1 omdat we uitsluitend A merken verkopen. Nummer 1 omdat we een eigen echte voorraad in ons eigen magazijn houden. Nummer 1 omdat we een ijzersterke "Battery Union Garantie"bieden. Nummer 1 door het leveren van een vriendelijke en accurate service. Nummer 1 omdat we leveren tegen faire prijzen.

2,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

2,1

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

accu 12-01 besteld, tot op heden niks ontvangen

28-01: Hier nog één. Accu op 12-01 besteld en betaald (ORD04099), tot op heden niets ontvangen. Mail wordt niet beantwoord.

Edit 29-01: Accu zojuist bezorgd door dame die zich voorstelde als vrouw van de baas. Ze vertelde dat ze grote problemen hadden met personeel uitval en verzending. Ze bood excuses aan voor de vertraging, dat is netjes. Mijn beeld van het bedrijf is zeker verbeterd door deze actie.

28 gennaio 2021

Koop hier geen accu!

Koop hier geen accu!! Je krijgt hem niet toegestuurd en zijn niet te bereiken en reageren ook niet op mail.
Accu is wel betaald.
Ik ga aangifte doen tegen dit bedrijf😡

27 gennaio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Na 2 weken nog niets ontvangen...

Zondag 10 januari bij dit bedrijf een accu besteld. Helaas nog niets ontvangen. Enkele keren telefonisch contact gezocht maar helaas kunnen de telefonistes niet helpen en alleen een bericht sturen naar de eigen klantenservices. Zelf heb ik ook 2x een mail gestuurd, echter tot nu toe nog geen enkele reactie. Mijn advies: bestel nooit bij dit bedrijf! Communicatie is er niet en na 2 weken zit je nog steeds in het ongewisse of je bestelling nog komt of niet.

25 gennaio 2021

Ik was ook bang

Ik geloof al die positieve reacties niet. Ik was bang na mijn bestelling en betaling mijn geld en de accu kwijt te raken. Maar tot m'n verbazing werd het TOCH geleverd. MAAR ik mag NIETS zeggen , ik heb nooit gebeld dan wel gemaild. Dus ik heb geen RECHT van spreken. Ik heb gewoon geduld gehad, Moet wel zeggen dat de online communicatie beter kan, zag op de dag van levering wacht op verzending.

24 gennaio 2021

Keurig opgelost

Mijn bestelling was verlaat en heb via een mail gevraagd hoe dat kwam.
Ik kreeg een keurige, beleefde mail terug met tekst en uitleg gezien de verwarrende tijd waarin we leven en de vele internet bestellingen.
Ze beloofde drie dagen na onze mail wisseling de afzending van het bestelde product,
Dit is gebeurd en ze hebben keurig woord gehouden.
Ik ben zeer tevreden over deze gang van zaken.
Een crisis tijd waarin miljoenen pakketten moeten worden verstuurd en het ongeduld van velen, ook ik maak me daar schuldig aan.

23 gennaio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Goede service met een alternatief product!

Website met een duidelijke structuur en klantvriendelijk menu, zodat je vrij snel vindt wat je zoekt.
Vanwege ontbrekende voorraad direct contact gezocht en gehad met de klantenservice en prima alternatieve accu aangeboden gekregen om op korte termijn toch geholpen te kunnen worden.
Binnen twee dagen nieuwe accu ontvangen. Voldoet prima!
Bedankt voor advies en service,
Wil

Valutata 5 stelle su 5

Top firma!

Op 12 Januari een Optima accu en Ctev lader gekocht voor onze camper. Op 14 Januari stond de nieuw accu in onze camper en was ook de lader flink aan het laden. Kan niks anders zeggen een top firma!

Op 7 Januari een accu gekocht voor onze camper

Op Januari een accu gekocht voor onze camper, ik kwam er achter dat ik de verkeerde gekocht had. Na het sturen van een email in het weekend, op maandag snel antwoord terug gekregen. Ik heb het verschil in aankoopsom netjes betaald gekregen en ook de juiste accu ontvangen.

Waardeloos bedrijf

Na meerdere malen mail contact en telefonisch contact niet tot een oplossing kunnen komen om een accu te retourneren.Reageren nergens op. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Verbinding word gewoon verbroken. Dan als je ze te pakken hebt beloven ze het het met je op te lossen via mail. Daar hoor je nooit meer wat van. Bestel hier niks. Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Komen ze met slechte smoesjes over leveringsproblemen en het halve bedrijf heeft Corona. Prima maar als ik mail voor een oplossing verwacht ik reactie. Weg gegooid geld. Echt nooit meer.
Ik ben nog nooit in mijn leven zo’n slecht bedrijf tegen gekomen. Nogmaals bestel hier helemaal niks

21 gennaio 2021

Slechte klantenservice!

Slechte klantenservice!
Je wordt afgewimpeld als ze überhaupt al opnemen.
Meestal wordt de verbinding verbroken.
Terugbelverzoek krijg je geen reactie op.
Beter paar euro meer betalen dan dit gepruts..

19 gennaio 2021
Valutata 1 stelle su 5

oplichting !!!! doe het niet je ontvangt niets !!!

varta accu besteld na drie weken niets ontvangen ,
na veel bellen en mailen toch een reactie de varta is niet meer leverbaar dan proberen ze je blij te maken met een ander product dat onbekend is maar veel duurder is (bull shit) en een korting coupon 15% op de volgende aankoop ter compensatie.
tot op heden niets ontvangen . helaas geld weg !!!

14 gennaio 2021

Accu besteld vorig jaar

Accu besteld vorig jaar, tot op heden niets ontvangen.
1 mail bericht en 3 x gebeld en nog steeds niks!

Accu zou opeens niet op voorraad zijn, hierna wel en zal verstuurd worden vandaag of uiterlijk morgen (3 dagen terug).

Nu vrijdag en weer gebeld, ze zal weer een notitie maken... waarom geloof ik dit nu niet echt meer?

Gewoon waardeloos dit

Ben ook blijkbaar niet de enige!
Dus voordat u een accu nodig hebt, blijf weg bij dit bedrijf en bestel ergens anders!

----------------------------------------
Na bijna 3 weken dan toch een bericht ontvangen dat er een vervanger was en dat er lever problemen zijn met Varta accu's..

Inmiddels een Accu van een onbekend merk ontvangen op 16 jan. 2021.

1 ster blijft 1 ster.

8 gennaio 2021

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Reageren totaal niet!

Mijn advies: bestel bij een ander! Je draait zelf op voor de retourkosten en hetfstsoen om te reageren op een servicerequest hebben ze niet!

8 gennaio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Niks ontvangen waardeloze service!!

Accu besteld zouden ze de volgende dag leveren, dit is niet gebeurd na lang bellen en elke keer weggedrukt te worden wordt er eindelijk opgenomen en mij belooft dat ze het oplossen en terugbellen (niet gebeurd) nogmaals gebelt en weer afgesproken om terug te bellen weer niet gebeurt. Heb nog een mail gestuurd weer geen antwoord. Let op mensen bestel hier niks want service is bagger en je ontvangt niks.

1 gennaio 2021

Accu besteld en gekregen

Accu besteld en gekregen. Bestelling duurde iets langer dan gepland, Hierover gebeld met Accu Unie. Het bellen werkte bij mij niet goed bij dit bedrijf. De persoon die je te spreken krijgt kan je weinig tot géén informatie geven en kan enkel een aantekening wegleggen voor de klantenservice. Dit zou bij zo'n bedrijf eigenlijk niet mogen en werkt niet bevorderlijk voor mensen die zich zorgen maken over hun bestelling. Geen duidelijke informatie en zo krijg je het gevoel dat er iets niet klopt. Zeker na het lezen van de reviews hieronder. Maar goed, accu is geleverd, keurig ingepakt en hij werkt goed. Ik ben tevreden.

24 dicembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Je kan fluiten naar je accu.

Online een accu besteld bij Accu Unie.
Eerst advies gevraagd en werd netjes te woord gestaan en vraag via email ging ook vlotjes. Uiteindelijk heb ik een accu online gekocht. Wederom netjes een bevestigings email.
Op de PostNL app melding volgende dag wordt deze bezorgd. Helaas niet dus, hierna een melding dat het dinsdag wordt tussen 15:00 en 18:00 uur. Deze melding verdwijnd op dinsdag morgen. Daarna wordt het stil, drie keer gebeld met Accu Unie de telefoniste beloofde mij dat er iemand terug zou bellen. Ze moeten nu nog bellen. Dan maar via een e-mail met ontvangst en leesbevestiging. Email is wel ontvangen echter niet gelezen, ook via hun eigen site krijg ik geen contact. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn accu.

Mijn advies: bestel NIET bij Accu Unie!

21 dicembre 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più