Vi har lige købt en brugt Ford S-Max og blev behandlet og rådgivet rigtig godt af Sammy gennem hele processen. Indtil nu er vi meget glade for bilen og for at vi valgte at købe hos SA Biler
Jeg købte i oktober 2022 en Ford S-Max hos S-A Biler. Kort tid efter opstod der fejl på gearkassen, som siden er gået i stykker flere gange. I min ejertid har gearkassen været uds... Leggi di più
SA Biler er en virksomhed inden for køb, salg og bytte af brugte biler. Vi er specialister i at vurdere bilers tilstand og tilbyder konkurrencedygtige priser for brugte biler. Hos SA Biler kan du også drage fordel af muligheden for at bytte din brugte bil som en del af handlen, hvilket giver dig en attraktiv pris for din nuværende bil, når du køber en ny. Med vores dybdegående erfaring og ekspertise inden for bilmarkedet bestræber SA Biler sig på at levere en enestående kundeoplevelse og fuld tilfredshed.
Hollandsvej 3, 8450, Hammel, Danimarca
- info@sabiler.com
- sa-biler.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Overvej grundigt hvilken forhandler du vælger
Jeg købte i oktober 2022 en Ford S-Max hos S-A Biler.
Kort tid efter opstod der fejl på gearkassen, som siden er gået i stykker flere gange. I min ejertid har gearkassen været udskiftet to gange, og fejlen opstod igen.
Det er nu ca. 10 måneder siden, at gearkassen sidst gik i stykker, og sagen har derfor stået på i en længere periode.
I forbindelse med det sidste afhjælpningsforsøg måtte vi undvære bilen i over 2 måneder – herunder op til en sommerferie – uden at der blev stillet en lånebil til rådighed.
Jeg reklamerede over forholdet, men forhandleren afviste reklamationen og henviste blandt andet til manglende service.
Sagen blev herefter indbragt for Ankenævn for Biler, hvor bilen blev gennemgået af en sagkyndig.
Det blev i den forbindelse lagt til grund, at fejlen ikke skyldtes manglende service.
Nævnet gav mig efterfølgende medhold og fastslog, at der forelå en væsentlig mangel, og at købet skal ophæves.
Forhandleren har efter afgørelsen anmodet om genoptagelse.
Jeg afventer derfor fortsat, at afgørelsen efterleves.
På den baggrund vil jeg anbefale, at man som kunde nøje overvejer sit valg af forhandler.
Cadou de Craciun
Am avut o experienta placuta cu aceasta companie, mai ales datorita lui Sammy si Ilyas care s-au comportat ca 2 profesionisti.Am primit inca de la inceput toate informatiile necesare pentru achizitionarea masinii,mai ales ca masina a fost un cadou de Craciun pentru sotia mea .Va recomand cu drag aceasta companie!Multumesc !
Vi har lige købt en brugt Ford S-Max
Indtil nu er vi meget glade for bilen og for at vi valgte at købe hos SA Biler
Vi købte en ellers fin bil hos SA…
Vi købte en ellers fin bil hos SA biler.
En måned efter skal både bremser og hjulleje skiftes fordi det er slidt ned.. desuden siger mekanikeren at der også er lavet noget på en bule som ikke er udført rigtigt.
Vi ville så ringe og spørge om det kan passe vi skal bruge 10.000 på en bil, vi lige har købt. Men nu tager de ikke telefonen når vi ringer.
Desværre virkelig øv oplevelse.
Super god oplevelse at købe brugt bil…
Super god oplevelse at købe brugt bil hos SA-Biler. Alt var som lovet ved leveringen og alt vi aftale blev holdt.
Har tid til kunderne
Har tid til kunderne, meget troværdig, ingen store armbevægelser en god og humoristisk samtale.
Har netop købt bil hos Sa Biler
Har netop købt bil hos Sa Biler. En rigtig god oplevelse med seriøs og kyndig behandling.Kan kun anbefale Sa Biler.
God oplevelse at købe bil hos dem
God oplevelse at købe bil hos dem
Top service og tillidsfuld bilforhandler
Jeg har købt Audi A5 hos SA-biler. Jeg fik aftalt tid og dato med Sammy for at prøvetur den. Bilen stod klar på selve dagen og beskrivelsen i annoncen passede rigtig godt til bilen. Jeg var ikke i tvivl om at det var den bil jeg skulle have og Sammy var ærlig og gav den tryghed, tillid og god mavefornemmelse.
Jeg endte med at underskrive kontrakten på samme dag. Hele processen - fra fremvisning til handel og levering – forløb ganske godt. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem. Bilen levede fuldt ud op til mine forventninger, og alt var som aftalt.
Bilen var klar til levering efter en lille uges ventetid med to nye vinterdæk monteret, klargjort både udvendig og indvendig. Man møder venlige gutter med professsionalisme og ærlig rådgivning hos SA-biler.
Hold jer væk
Jeg har købt en Peugeot 208 hos dem Allerede dagen efter købet konstaterede jeg en tydelig revne i forruden. Denne skade fremgik ikke af annoncen, og den blev heller ikke oplyst under handlen. Jeg købte bilen gennem CVR og er derfor fuldt ud klar over, at der ikke er reklamationsret, samt at I juridisk set ikke er forpligtet til at udbedre forholdet.
Min henvendelse handler derfor ikke om jura, men om princip og god forretningsskik. Jeg mener, at så væsentlig en fejl som en revne i forruden bør fremgå klart af annoncen og oplyses ved fremvisning. Som køber må man naturligvis acceptere vilkårene ved erhvervskøb, men man bør stadig kunne forvente, at kendte og synlige skader bliver oplyst ærligt og tydeligt.
Jeg synes det er problematisk, hvis ansvaret alene lægges over på køber til at opdage alle fejl, uden at væsentlige mangler bliver nævnt. Det skaber ikke tillid til handlen eller til jer som forhandler.
Jeg vil derfor gerne høre jeres holdning til sagen. Selvom I formelt ikke er forpligtet, håber jeg, at I vil tage ansvar for situationen – helt eller delvist – eller som minimum anerkende, at skaden burde have været oplyst i annoncen.
Køb af Ford S-max
Min familie og jeg var for en måneds tid siden forbi hos SA Biler for at se på en Ford S-max. Vi havde lavet en aftale med Ilyas, som tog rigtig godt imod os, og havde gjort bilen klar til en prøvekørsel. Han havde haft bilen stående inde i show roomet natten over, da det var hård frost udenfor på daværende tidspunkt. Beskrivelsen af bilen stemte perfekt overens med den oplevelse vi havde, så vi var ikke i tvivl om, at det skulle være den. Samtidig fik vi en pris for vores daværende VW Golf stationcar, som vi var fint tilfredse med - også når vi sammenligner med hvad vi var blevet tilbudt hos andre forhandlere.
Et par dage efter afslutning af handlen, blev S-max'en leveret til vores bopæl. Alt i alt, en rigtig god oplevelse hos SA Biler.
Meget venlig og imødekommende sælger…
Meget venlig og imødekommende sælger (Ilyas).
Stort set alt var som forventet. Dog havde man glemt at nyservicere bilen, men jeg fik dog omgående et afslag i prisen, som opvejede udgiften til et serviceeftersyn.
Alt i alt en meget positiv oplevelse så jeg kan derfor varmt anbefale andre at handle med S-A Biler.
Det var en virkelig god oplevelse
Det var en virkelig god oplevelse, handlen var fornem, var åben over for alle spørgmål og generelt rigtig god kundeservice.
God og behagelig atmosfære uden…
God og behagelig atmosfære uden følelsen af pres for at købe,og fik derfor handlet brugt bil her.
Købte en bil i december hos SA biler og…
Købte en bil i december hos SA biler og er meget tilfreds med servicen den havde en bule/ridse i den forreste kofanger som man ikke kunne se på billederne de havde lagt op de gjorde mig opmærksom på det inden jeg tog hen til dem og så den og de sagde at de skulle selvfølgelig nok få den fikset vis jeg ville købe bilen og der var også nogle andre småting som blev fikset, yderst tilfreds med deres service og kan stærkt anbefale dem.
Kanon oplevelse og god handel. Meget professionelt
Utrolig god service, professionel sælger, god handel og fin bil til en fornuftig pris
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Tryg bilhandel fra start til slut – kan varmt anbefale S-A biler
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale S-A Biler, Hollandsvej 3, 8450 Hammel.
Jeg købte min bil hos dem uden at se bilen fysisk, udelukkende ud fra bilannoncen på Bilbasen, og hele processen forløb trygt og professionelt. Jeg har haft kontakt med Ilyas, som har været en stor hjælp gennem hele forløbet. Han var meget imødekommende, ærlig og grundig i sin vejledning og hjalp mig med at finde en finansieringsløsning, der passede til min økonomi.
Der blev udført et 46-punkts autotjek (brugtbilsattest) af en tredjepart, hvilket gav mig ekstra tryghed ved købet. Al papirarbejde blev håndteret effektivt, og bilen blev leveret direkte til min adresse på Sjælland, kort tid efter at alt var på plads.
Jeg er meget tilfreds med både bilen, servicen og samarbejdet med S-A Biler og kan klart anbefale dem til andre, der overvejer at købe bil — også selvom man ikke har mulighed for at se bilen fysisk på forhånd.
Følte mig hørt og forstået ift mine…
Følte mig hørt og forstået ift mine ønsker, da jeg købte min nye bil hos SA-biler. 3 flinke, professionele og imødekommende unge fyre der har styr på deres biler.
Kan varmt anbefales
Jeg har købt to biler hos S-A Biler
Jeg har købt to biler hos S-A Biler, og begge gange har oplevelsen været virkelig god. Den første bil var en Toyota Aygo fra 2015, som jeg købte for ca. 9 måneder siden. Servicen var fremragende, bilen var i rigtig flot stand, og personalet var både venlige og imødekommende.
For nylig købte jeg også en Ford Kuga fra 2022 til en rigtig god pris, og jeg er meget tilfreds med den. Også denne gang oplevede jeg en super god service fra høflige, venlige og hjælpsomme medarbejdere. Bilen passer perfekt til vores behov.
Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale S-A Biler.
Fin betjening og dejlig bil
I marts 2025 byttede jeg min Citroen C1 til en Toyota Yaris Hybrid, hos
SA-biler. Jeg handlede med Sami og Elias. De er et par flinke og professionelle fyre, der står for en god og tryg handelsproces
Jeg fik en god pris for min byttebil med to sæt dæk.
Jeg forhandlede mig til et ekstra sæt dæk til Toyotaen, og en hattehylde.
Jeg tegnede en forsikring, i forbindelse med købet. I øvrigt en forsikring Toyota også sælger. Efter en måneds kørsel, gik kuglelejet i venstre baghjul. SA biler sørgede for at det blev lavet, helt uden diskussion, på deres regning. Så mine varmeste anbefalinger til dem.
Min Toyota Yaris Hybrid har lige været til 10 års eftersyn, og gået fint igennem. Jeg er meget glad for min nye gamle bil!