417 Recensioni 5.240

TrustScore 5 su 5

4,9

417 er altid hurtig og pålidelig. De ringede til mig, da de ikke havde den ønskede mængde af den pågældende vare, og spurgte om en anden farve var okay. Tak for god service.

Hurtigt levering, og både militær regnbukser og jakke var perfekte i størrelserne. Jakken var brugt,men i perfekt stand. Priserne var også ok.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med 417 Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge, og det er hurtigt at finde det tøj, man leder efter. Jeg bestilte tøj, og leveringen var utrolig hurtig –... Leggi di più

Jeg elsker at handle med 417, de har et rigtig godt udvalg til gode priser og det er nemt at bestille samt betale, de leverer hurtigt og stabilt, jeg kan kun varmt anbefale at besøge deres hjemmesi... Leggi di più

1. Negozio di hobbistica

Danmarks største army og outdoor butik og webshop. Stort udvalg af militær- og outdoorudstyr i høj kvalitet til lave priser. Vi har også et bredt sortiment af originale varer fra det danske militær og civilforsvar. Besøg 417.dk og se vores store udvalg!

4,9

TrustScore 5 su 5

Solitamente risponde entro 24 ore

✩✩✩✩

Har handlet flere gange hos 417 og de sender altid hurtigt og pakker tingene forsvarligt.

Jeg er ikke kæmpe fan af de har hævet minimumsbeløb grænsen for gratis fragt med 100 kr, men de har vel nok en økonomisk årsag til dette.

31 marzo 2026

OK OK OK OK OK OK OK

rigtig god kvalitet der smager rigtig godt. ja det er jo feks. frysetørret mad i god indpakning, som er med mange vitaminer og mineraler, så det er sundt med turbo......................

3 marzo 2026