L'azienda ha risposto
Man får klar og tydelig info. Med ca. hvor lang forsendelse tid man kan forvente. Jeg har altid haft en positiv oplevelse når jeg handler her.
L'azienda ha risposto
ARMY STAR LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE VARE MAN BESTILLER KOMMER SOM LOVET INDEN FOR TIDSRAMMEN STOR ROS TIL ALLE MVH.FRANK
L'azienda ha risposto
En helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg købte en RAF bomber jacket. Jeg fik hurtig ekspedition, super service omkring valg af størrelse, gode råd omkring pleje af jakken og alt de... Leggi di più
ARMY STAR har Nordens største udvalg af armytøj, -gear, og armyvarer. Shoppen har alt i army-bukser, -jakker, t-shirts og army gear til rigtigt gode priser. Har du smag for army wear, er Army-Star.eu med garanti noget for dig.
Tagensvej 85C, 2200, København, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg havde nogle relevante spørgsmål ift længde på bukser og t-shirts. Jeg fik lynhurtigt svar, samt en række muligheder for at lave særlige bestillinger hvis tøjet ikke var langt nok i designet . Mega go service hele vejen igennem 🙏🏻

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Man får klar og tydelig info.
Med ca. hvor lang forsendelse tid man kan forvente.
Jeg har altid haft en positiv oplevelse når jeg handler her.

ARMY STAR LEVER OP TIL FORVENTNINGERNE
VARE MAN BESTILLER KOMMER SOM LOVET INDEN FOR
TIDSRAMMEN STOR ROS TIL ALLE
MVH.FRANK

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Helt fint, men lidt tør ansigtsmaling og den ene farve lignede ikke helt den som på billedet, men overall fint nok

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Jeres produkter lever altid op til forventningerne.

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Som altid - hurtigt levering og nemt
Det største problem er jo at vælge i det store udvalg

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Nemt og hurtigt levering af varer fra jer

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Gode produkter og fin leveringstid
Lang leveringstid, men det gør de jo selv opmærksom på, så man ved at det man bestiller i dag, ikke når frem i morgen.
Varen er som forventet i en OK kvalitet til en pris der er til at have med at gøre.

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Varen er OK - dog var der en mindre forsinkelse med leveringen. Kundeservice reagerede med det samme på min henvendelse.

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Telefonisk samtale med en service medarbejder der hjalp mig med købet af min bestilte vare
God vejledning og sympatisk person

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Hurtigt svar på forespørgsel og hurtig ekspedition. Varerne levede op til forventningerne.

Risposta di ARMY STAR - Danmark
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.