Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Extrem de multumita. M-au cautat imediat, produsul (un acumulator foto) era disponibil - dupa ce intrebasem in alte "n" locuri si mi se spusese ca e nu exista pe stoc si nici vor primi curand. Dupa ca... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima data am fost un pic cam reticent cand am vazut pretul pt. Pentax k-5 , asa ca am luat legatura cu cei de acolo si m-au convins ca sunt de incredere. La scurt timp am si facut prima comanda la da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

1. Aveti depozitul aproape sau ceva pentru ca de fiecare daca cand iau de la voi fie in aceeasi zi fie ziua urmatoare dimineata aveti deja produsul pe care l-am comandant. 2. Tineti preturile j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ma bucur mult ca v-am gasit pe net, cu siguranta voi mai apela la serviciile 3e.ro! Am luat aparatul Sony HX5 cu 2 acumulatori, husa si card de 8GB cadou, la un pret foarte bun! M-au conta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli per la fotografia

Scritti dall'azienda

Fondată în 2008, ATU IT este o companie românească cu peste 15 ani de expertiză în IT&C și comerț electronic. Suntem mai mult decât un simplu retailer – suntem un partener de încredere pentru clienți corporate, instituționali și retail, oferind echipamente, soluții și servicii la standarde înalte. Ne definim prin seriozitate, inovație și orientare către client. Misiunea noastră este să aducem tehnologia mai aproape de oameni și companii, simplificând alegerea produselor potrivite și asigurând suport real, rapid și profesionist. Suntem Distribuitori oficiali BOOX în România, cu garanție și suport autorizat. De asemenea, suntem parteneri autorizați pentru toate brandurile pe care le comercializăm, ceea ce înseamnă produse 100% autentice, livrate cu garanție și asistență conform standardelor producătorilor. Cu o echipă agilă și parteneriate solide, ne propunem să oferim nu doar produse, ci încredere, siguranță și performanță – de la e-tail până la proiecte complexe în zona corporate și instituțională.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Multmit de promptitudine dar nu si de raspuns/feedback

Comanda (Nikon 5100 pack 18-55) a fost onorata in 48h, dar nu mi-a placut:
- intai mi s- aspus ca nu exista geanta din pachet si ca imi dau alta, iar peste o zi au trimis geanta ce era in oferta
- mi s-a spus sa ma hotarasc repede ce iau de cei 200RON (voucher), ca nu pot sa mi-l trimita decat cu produsul coamdat. Expira voucher - ul!?
- desi pe factura platita apare un card de 8GB, in colet (si pe factura din el) a ajuns de 4GB. Inca nu am primit raspuns nici acum (dupa 1 sapt)

29 dicembre 2011

Risposta di ATU IT

:) O sa va raspund tot cu liniute:

- acesta este un lucru rau ? puteti sa fiti suparat pe cineva ca va da produsul dorit chiar daca initial a crezut ca nu il mai are in stoc ? ...
- voucherul respectiv se acorda LA CUMPARARE si este o facilitate ce ar trebui sa va bucure nu invers ...
- acest lucru l-am inaintat colegilor de la vanzari si voi reveni cu solutionarea problemei, daca nu cumva s-a solutionat deja.

In conditiile in care sunt greseli cu adevarat intelegem sa fim "penalizati" pentru ca noi oricum ne reparam gresela, dar primele 2 puncte ce rost au ? Daca nu v-a convenit de la inceput nimic de ce ati mai comandat de la noi ? ...

LATER EDIT: Colegii de la vanzari v-au trimis cardul de 8GB pe data de 6 ianuaire dupa ce ati sunat pe data de 5 si ati semnalat eroarea (raspunsul pe care il asteptati pe 29 ar fi venit mai repede, dar noi nu am gasit un email de la dvs in acea perioada). Ati fost sunat sa confirmati ca l-ati primit si nu ati raspuns. Ne pare rau ca nu am putut fi perfecti pentru dvs si ca departamentul logistica a gresit. Dupa cum am scris si in alte comentarii : Nu suntem perfecti dar ne reparam greselile!

In cazul dvs versiunea cea mai probabila este ca ati trimis un email ce a ajuns in spam ... data viitoare va rugam sa insistati pentru rezolvarea oricarei probleme aparute ... Multumim!

Profesionalism

Profesionalism, promtitudine, politete, preturi avantajoase, pachete cadou! Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Atu IT (este a treia comanda) si voi reveni cu placere.

27 dicembre 2011

DSC-HX5V Foarte multumit

Am comandat un aparat foto Sony DSC-HX5V de la 3e.
Dupa 2 tentative esuate, una la Flanco, iar cealalta la Carrefour pentru un aparat ceva mai ieftin, cu doua zile inainte de 24.12.11, am gasit intamplator acest site. Cu oarecare retinere am comandat aparatul foto dupa ce am discutat pe chat-ul site-ului cu cineva foarte amabil. Livrarea a fost promta si a doua zi am primit produsul pe care mi-l doream de la Mos Craciun. Produsul a sosit sigilat cu garantie Sony, in perfecta stare.
Recomand cu incredere celor interesati de produse electronice acest site.

27 dicembre 2011

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri! Speram sa ne recomande ca si dvs, toti clientii nostri, serviciile si site-urile noastre!

Valutata 3 stelle su 5

Pachet incomplet

Am comandat aparatul Canon sx210 IS (730 ron) si a venit fara manuale de instalare si fara cd cu soft. Nu mi se pare normal. Am sunat inapoi la firma si mi-au spus ca lotul acela nu a avut, asa le-au luat de la importator.

24 dicembre 2011

Risposta di ATU IT

Nu ne putem asuma lipsa unui manual/cd in Romana in conditiile in care importatorul autorizat Canon nu le-a oferit. Aveti oricum la dispozitie reprezentanta si site-ul Canon pentru a va descarca in format digital cele necesare.
Ciudat ca in loc sa dati cateva clickuri pentru a avea ce aveti nevoie digital, sau sa dati un mail catre Canon sa le cereti direct (orice reprezentanta autorizata are oameni platiti special pentru a va oferi orice fel de suport post-vanzare aveti nevoie), alegeti sa investiti timpul dvs in dezaprecierea acestei firme, care v-a servit prompt si unde ati avut cu siguranta o oferta foarte buna ...

Foarte multumita

Sunt foarte multumita de promptitudinea comenzii(chiar si prin posta romana la un cost de 15 lei)
Aparatul foto(Nikon Coolpix L23)este in perfecta stare si accesoriile postate pe site sunt regasite si in coletul meu
Nota maxima din partea mea
Neagu Alexandra

19 dicembre 2011

Sunt extrem de multumit

Am comandat mai multe produse de la 3e.ro si am fost placut impresionat de promptitudine si de calitatea produselor. Pretul sub concurenta a fost definitoriu si sper sa ramana la fel de scazut si in viitor. Sunt un client fidel al lor si nu m-au dezamagit pana acum, singura obiectie ar fi ca de fiecare data cand ma duc sa ridic un produs de la ei aveam sentimentul ca toti cei din birou sunt foarte tristi si distanti. O atitudine mai vesela si mai activa ar fi binevenita.

12 dicembre 2011
Valutata 4 stelle su 5

Sunt Multumit

Singura problema pe care o am este ca am fost contactat telefonic dupa ce am comandat online (ceea ce mi-a oferit o siguranta ca nu e o firma fantoma), si am comunicat ca vreau produsul sa fie trimisa la o alta adresa decat cea din formularul de inscriere. Omul si-a notat adresa (sau cel putin asa m-a facut sa cred), dar cand a venit curierul, m-a sunat si m-a intrebat de ce nu sunt acasa - el fiind de fapt la adresa din formular, nu la cea care am comunicat-o.
A trebuit eu sa ma duc dupa curier in oras, sa ma intalnesc in strada cu el (asta nefiind vina companiei 3e, ci doar o repercusinune a greselii lor) ...
In rest sunt foarte multumit de pretul mic la care am cumparat produsul (aparat foto canon powershot sx130 is) si faptul ca este in perfecta stare de functionare ... daca voi mai gasi produse dorite, la cel mai mic pret de pe piata (cum a fost cazul aparatului foto), cu siguranta voi mai face cumparaturi de la aceasta companie.

6 dicembre 2011

foarte bine

foarte OK
Am comandat o camera digitala. Timpul de raspuns a fost bun. Distributia foarte buna. Ma declar multumit si am dat 5 stele.

4 dicembre 2011

foarte ok

Timpul de livrare a fost de o zi, insa a fost ok pentru mine (nu-mi trebuia acel produs mai repede). Am dat 5 stele si pentru preturi.

22 novembre 2011

Profesionalism

Am fost refuzat de alte companii, deoarece produsul este de generatzie mai veche, deci dificil de importat.
Personalul firmei m-a sunat de cateva ori sa ma tina la curent, produsul a fost livrat inainte de data stabilita.
Multumesc !

14 novembre 2011

f civilizat

Nu am nimic de reprosat. F civilizat totul.

(Nu ar fi stricat sa fie ceva mai in centru sediul, insa probabil si preturile ar fi fost mai mari in cazul acela...)

14 novembre 2011

OK - Recomand

N-au avut chiar toate cele pe stoc, dar informarea a fost prompta, si comanda gata de livrare aproape imediat.
Harta pusa pe site chiar ajuta :).

31 ottobre 2011

super

am cumparat un iphone 4 sunt foarte multumita de telefon...au fost o mica problema cu comanda dar interesul celor de la magazin a fost foarte mare asa ca problema s-a rezolvat cu rapiditate.Super oameni acolo cu foarte mare amabilitate.Multumesc si multe vanzari.Bafta

29 ottobre 2011

venera

am cumparat o multifunctionala laser de care sunt foarte multumita, cat despre primirea comenzii si seriozitatea celor de la magazin, prea multe nu sunt de spus, decat cuvinte de lauda. tineti-o tot asa!

25 ottobre 2011

Pe deplin multumit...

... de calitatea serviciilor, de promptitudinea cu care am fost contactat in urma trimiterii comenzii si seriozitatea consultantului.
De asemenea, monitorul pe care l-am achizitionat mi-a fost livrat in termenul stabilit pentru livrare si in conditii foarte bune.

18 ottobre 2011

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più