Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Extrem de multumita. M-au cautat imediat, produsul (un acumulator foto) era disponibil - dupa ce intrebasem in alte "n" locuri si mi se spusese ca e nu exista pe stoc si nici vor primi curand. Dupa ca... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

1. Aveti depozitul aproape sau ceva pentru ca de fiecare daca cand iau de la voi fie in aceeasi zi fie ziua urmatoare dimineata aveti deja produsul pe care l-am comandant. 2. Tineti preturile j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ma bucur mult ca v-am gasit pe net, cu siguranta voi mai apela la serviciile 3e.ro! Am luat aparatul Sony HX5 cu 2 acumulatori, husa si card de 8GB cadou, la un pret foarte bun! M-au conta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli per la fotografia

Scritti dall'azienda

Fondată în 2008, ATU IT este o companie românească cu peste 15 ani de expertiză în IT&C și comerț electronic. Suntem mai mult decât un simplu retailer – suntem un partener de încredere pentru clienți corporate, instituționali și retail, oferind echipamente, soluții și servicii la standarde înalte. Ne definim prin seriozitate, inovație și orientare către client. Misiunea noastră este să aducem tehnologia mai aproape de oameni și companii, simplificând alegerea produselor potrivite și asigurând suport real, rapid și profesionist. Suntem Distribuitori oficiali BOOX în România, cu garanție și suport autorizat. De asemenea, suntem parteneri autorizați pentru toate brandurile pe care le comercializăm, ceea ce înseamnă produse 100% autentice, livrate cu garanție și asistență conform standardelor producătorilor. Cu o echipă agilă și parteneriate solide, ne propunem să oferim nu doar produse, ci încredere, siguranță și performanță – de la e-tail până la proiecte complexe în zona corporate și instituțională.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Cele mai bune preturi, seriozitate si promtitudine

A fost prima data cand am cumparat ceva de la aceasta firma, si vreau sa spun ca am fost un pic surprins. Inainte sa dau comanda pentru o camera foto Nikon si obiectiv, am intrat pe toate site-urile magazinelor online ca sa compar preturi si promotii. 3E.ro ,a fost singurul site la momentul acela cu pretul cel mai mic si bonusuri suplimentare ( geanta foto si card de memorie ). Ba chiar am obtinut si un bonus suplimentar,si anume un filtru UV pt obiectiv discutand pe chatul site-ului cu unul dintre operatori. Am fost inca o data placut surprins. Imediat ce am facut comanda , am primit telefon de confirmare, si a doua zi l-am primit. Felicitari pentru promtitudine si seriozitate. Recomand cu incredere .

9 aprile 2012

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri si pentru detaliere!

Valutata 5 stelle su 5

Preturi excelente, seriozitate, livrare rapida

Prima data am fost un pic cam reticent cand am vazut pretul pt. Pentax k-5 , asa ca am luat legatura cu cei de acolo si m-au convins ca sunt de incredere. La scurt timp am si facut prima comanda la dansii, si a doua zi dupa confirmarea acesteia , am primit coletul . Ii recomand cu mare caldura . Am fost placut surprins de seriozitatea, promtitudinea si respectul ca il ofera 3e.ro clientului ! Multumesc 3e.ro si tineti-o tot asa !

8 aprile 2012

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri! Suntem Reselleri Autorizati in Romania de foarte multi ani pentru toate brandurile comercializate, deci inclusiv si pentru Pentax.

Multumiri

Comunicare excelenta, livrare prompta, preturi ok.

9 marzo 2012

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri!

Buni

Seriosi si rapizi. In ultima vreme am observat o mica intarziere in a confirma stocul in cazul unei comenzi online. la comenzile telefonice sunt mult mai promti. Probabil in urma srviciilor excelente si a preturilor bune au crescut nr de clienti...

9 marzo 2012
Valutata 4 stelle su 5

Seriosi, serviabili si de incredere

Mi-au raspuns la toate intrebarile si m-au ajutat sa ma decid asupra produsului dorit.
La sediu au fost prietenosi si amabili (am ridicat personal produsul). Produsul a fost desigilat, instalat si verificat sub ochii mei, a pus intrebari la care mi sa raspuns.
O problema importanta: nu aveau posibilitatea platii cu card. La produse scumpe este un mare inconvenient. Pentru asta nu pot sa le acord 5 stele.
Oricum, raman client al lor si ii recomand cu caldura! Cand o sa aiba si POS o sa aiba 5 stele curate.

Cu stima

Marian

5 marzo 2012

almasivcon

Foarte multumit ptr promptitudine.
O mica remarca:-actualizati stocul produselor in fiecare zi.Am comandat doua produse;1-memorie 1gb ddr,2-FX_5500.FX nu la-ti avut in stoc si pina la anuntul telefonic a durat destul de mult.Daca stocul ar fi fost actualizat,as fi comandat produsul in alta parte,ceea ce am si facut ulterior.

2 marzo 2012

5 stele pentru...

5 stele pentru preturi;
5 stele pentru promotii;
5 stele pentru agentii de vanzari;
5 stele pentru transportul rapid (logistica);
5 stele pentru Daniel (unul din "sefi");
-22 stele pentru dezinteresul dnei Oana Moroianu (poveste lunga);

LE: inca 5 stele pentru ca isi recunosc greselile (mare lucru) si incearca sa si le repare in mod onorabil.

Urmatoarele obiective, tot de la 3e.ro le voi cumpara, daca vor dovedi aceeasi politica vis-a-vis de preturi/promotii precum si aceeasi operativitate (mai putin dna Oana).

Cu stima.

29 febbraio 2012

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri dar si pentru feedbackul dvs, care ne dorim sa ajunga la 5+ la toate capitolele! Va invitam sa ne re-vizitati!

ps. -22+22=0

Din nou excelent!

O noua comanda si aceeasi disponibilitate pt. client. Respectele mele intregii echipe.

20 febbraio 2012

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri! Respect!

Valutata 5 stelle su 5

Cea mai buna firma din toate punctele de vedere

Am comandat de curand un nikon d90 + 2 obiective + rama foto + filtru uv si am primit dintr-o eroare nesemnificativa -52 de puncte bonus. Am trimis mail la firma si in 43 de minute fix, am primit punctele bonus corecte. Deci, despre promptitudine, seriozitate si deschidere fata de client nici nu se pune problema. Recomand cu incredere !

24 gennaio 2012

Risposta di ATU IT

Multumim frumos pentru aprecieri! Speram sa ne recomande ca si dvs, toti clientii nostri, serviciile si site-urile noastre!

Foarte seriosi

Imediat dupa ce am dat comanda am fost sunat pentru a mi se confirma comanda si faptul ca au produsul pe stoc. Am fost intrebat daca doresc sa-mi vina acasa prin curier sau daca il ridic personal. Intr-un cuvand s-au comportat ca niste profesionisti. Produsul l-am ridicat in aceeasi zi, evident am primit la el factura fiscala si bon.
Sunt foarte multumit de 3E.

20 gennaio 2012

Foarte seriosi!!!

In momentul in care am decis ca vreau sa cumpar un Nikon D5100 si am dat de acest site, am citit si eu putin comentariile celorlalti cumparatori. Am avut putina retinere datorita unor comentarii negative ale altora cum ca nu ar fi seriosi, ca nu au fost disponibili, etc.
Totusi am facut comanda pentru ca au avut o oferta foarte buna cu body, 2 obiective, geanta, card, filtru uv. Spre surprinderea mea am fost contactata in nici 30 minute de la plasarea comenzii si exact in ziua in care au spus ca voi primi coletul asa s-a si intamplat.
Nota maxima din partea mea firmei.

20 gennaio 2012

Alina

Foarte multumita!
Am comandat un aparat foto Nikon P500 la oferta.
Am fost contactata in cel mai scurt timp, iar a doua zi dupa stabilirea tuturor detaliilor, am primit aparatul prin reprezentant.
Desi ca adresa de livrare am mentionat o alta adresa, aparatul a fost livrat la adresa locului meu de munca astfel incat sa ajunga direct la mine.
Livrare excelenta, pachet complet, oferta completa, pana acum sunt foarte multumita de aparat, inca il testez. Rating 5 *

13 gennaio 2012

Foarte multumit

La cateva minute dupa efectuarea comenzii online, am si fost contactat. Am discutat cu oameni profesionisti, amabili, atenti la nevoile clientului. Comanda a fost onorata cu promptitudine maxima si in cele mai bune conditii. Excelent!

10 gennaio 2012

multumita

colaborare buna; am fost contactata telefonic cu promptitudine pentru a ma instiinta de cand se poate trimite produsul si prin ce metode se poate trimite. eu am cumparat o rama foto Rolley. e foarte draguta. deci multumita

6 gennaio 2012

Foarte bine

Multumiri tuturor care au lucrat ca comanda mea sa ajunga rapid si sigur pana acasa la mine in Oradea Sunt multumit ca toata operatiunea comanda contactul telefonic livrarea plata - ramburs pt mine- a decurs ca intr-o poveste atit de simpla rapida comoda punct si la subiect cum politica firmei vrea si a vrut Conteaza foarte mult si acei 2sau 3 perechi de mini care au preluat au luat legatura si ulterior au inpachetat coletul fara EI na-r fi mers atit de repede si prompt MULTUMESC!!
Totodata va doresc AN NOU FERCIT IN 2012 si multe comenzi Order-ID 36188

31 dicembre 2011

Excelent

Sunt foarte multumit de serviciile prestate de dumneavostra, comanda si livrarile sunt foarte rapide, o sa mai apelez la dvs in cel mai scurt timp pentru o noua comanda!

Succes in continuare!

31 dicembre 2011

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più