Telefoon via Bol.com gekocht bij deze verkoper die vanaf het begin kuren had. Hierover geklaagd bij 2call, kwamen met allemaal oplossingen, zoals een andere lader enz. Uiteindelijk gevraagd om on... Leggi di più
Duidelijke website, ik had een vraag en kreeg iemand van de klantenservice aan de telefoon die goed meedacht. De levering is snel gedaan en veilig (wel zo prettig met grote aankopen!).
Recent een iPad Air 2020 besteld bij 2Call. Snelle en accurate levering. Omdat het een U.S. model bleek te zijn bij levering (geen probleem) wel even contact gezocht met 2Call klantenservice inzake Ap... Leggi di più
Via bol.com een Samsung gekocht die kapot ging binnen de twee jaar. Naar de reparatieservice van Samsung gestuurd maar werd onherstelbaar verklaard. Via bol.com in contact gekomen met 2call.nl. Uits... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Levering binnen 24 uur en GEEN verzendkosten. Bekijk al onze aanbiedingen met diverse gratis GSM toestellen, sim only abonnementen.
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag, Paesi Bassi
- 070 363 53 43
- info@2call.nl
- www.2call.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Mobiel (plus abonnement) werd aangeboden terwijl mobiel niet voorradig was..
Eindelijk vond ik de gewenste mobiel na lang zoeken, bleek deze niet voorradig/leverbaar meer te zijn. Er werden wel alternatieven geboden
(andere kleur, gratis hoesje) maar deze waren duurder in verhouding met andere aanbieders. Gelukkig hebben ze uiteindelijk toch de gewenste mobiel kunnen leveren.

Risposta di 2Call.nl
Snelle duidelijke service!
Was zelf te vroeg met overstappen, dus moest nog 4 weken wachten.
Hiervoor netjes een telefoontje gehad of ik dan wilde wachten of de bestelling annuleren.
Ik heb gewacht. De overgangsdatum toch even gebeld of de order verder werd opgepakt en ook dit werd gedaan. Kort maar krachtig telefoontje en opvolging via de mail.
Heb al enkele jaren gebruik gemaakt van 2Call. Raad ze dan ook zeer sterk aan bij vrienden en familie.
prima afgehandeld
Alles prima afgehandeld, maar ik heb nu al 4 of 5 maal een abonnenment afgesloten of een telefoon gekocht bij 2call, dan zou ik toch denken dat je niet elke keer weer een bedragje over moet maken om je rekening te checken en je ID op sturen om te kijken of je wel bent wie je zegt.
Mijn advies: een soort vaste klant profiel zou welkom zijn
Snelle service
Prima! Makkelijk via internet te regelen allemaal. Verleng mijn abonnement al jaren via 2call. Snapte alleen de 'waarschuwings'email voor het verlengen van het abonnement niet. Ik kon alleen via die email bepaalde korting krijgen, maar kon totaal niet vinden hoe en waar (geen link in de email e.d.)
zeer goede service
Nieuw abonnement afgesloten inclusief telefoon binnen 1 werkdag ontvangen en geregeld.
Communicatie is top
Deze beoordeling is voor een vlekkenloze levering plus service bij 2call.nl
Niets op aan te merken een goeie site ervaar het zelf
Uitstekende service voor de beste prijs.
Inmiddels al vier of vijf keer mijn nieuwe telefoon bij 2Call besteld. Nog steeds zeer tevreden en nog steeds geen goedkopere te vinden. Een echte aanrader dus.
Prima afhandeling van de bestelling, met bezorging binnen het gemelde uur.
Telefoonabonnement met telefoon afgesloten. Goede website en vlotte afhandeling. Vóór de bezorging een mail ontvangen met het uur waarbinnen bezorging zou plaatsvinden. Levering keurig binnen dat uur!
Al jaren klant en nog steeds dik tevreden
Net een nieuwe Nokia Lumia 930 gekocht. Na 4 jaren Android/Samsung de sprong toch gewaagd. Ik ben erg gelukkig met mijn keuze. Windows Phone is een waardig concurrent voor Android geworden.
Ook ben ik dik tevreden over de goede en snelle service van 2call. Het was inmiddels de 8ste telefoon die ik via 2call.nl gekocht heb. Deze winkel is een echte aanrader!
duurde even voor de levering echt door ging
Netjes verzonden.
Na canseling toch door laten gaan ging na 2 de belletje goed
Snelle en discrete levering
De bestelde artikelen zijn direct per e-mail bevestigd waarna het vervolg tot aan de aflevering heel goed doorgegeven werd. Transparante, nette en vlotte afhandeling.
Ik doe al lang zaken met 2call zonder problemen
Aantal jaar geleden al veel gsm toestellen gekocht.
Tot nu toe zonder problemen.
Betrouwbaar
Ik bestel al meer dan 10 jaar al mijn telefoons en abonnementen bij 2call. Ze hebben een goede klantenservice en zijn betrouwbaar. Zojuist een Nokia 930 besteld en deze is weer prima afgeleverd.
Snelle en goeie verzending
Zondag besteld, dinsdag in huis. Goeie verzending en stevige verpakking.
Afhandeling bestelling keurig en supersnelle levering zoals beloofd
Smartphone in de middag besteld. De prijzen bij 2Call zijn erg aantrekkelijk omdat ze een stuk lager zijn dan andere aanbieders. De volgende ochtend een mailtje ontvangen met de exacte tijdperiode van aflevering. De bestelling is conform deze tijdbevestiging keurig afgeleverd. Zeker aan te bevelen
Supersnelle levering; 's-avonds besteld en de volgende morgen om negen uur stond de bezorger er al.
Prima, veel sneller bezorgen kon echt niet.