Hvis du tror du har overblikket og de bedste priser på Momondo, Hotels og andre sites så er du helt væk! Vi bruger altid WWT når vi booker rejser. Med Roberts mangeårige erfaringer og kæmpe netværk... Leggi di più
God service hurtige svar på vores spørgsmål Virkelig kompetent og tager ansvar Flyvning fra Beirut til København gik som planlagt og var en kæmpe mulighed for de strandede dansker for at komme hje... Leggi di più
Meget dårlig service, de har ødelagt vores rejse.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super service 👍🏻 Personlig ansvarsfuld betjening med fin hensyntagen til individuelle behov og ønsker. Alle aftaler blev holdt. Jeg kan varmt anbefale Williams World Tours.

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Robert is an excellent travel consultant. Very helpful and professional, will go above and beyond to deliver a great service. Highly recommended company for business and leisure 🙌🏻

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
The trip was good thank u guys for the time the sweat the hard work u put to make the trip possible and successful

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Fremragende service og professionelt arbejde.
Super service og alt var som det skulle være. god information undervejs.
Tak for god kommunikation hele vejen igennem og en meget venlig kundeservice.
Jeg er godt tilfreds og kan i høj grad anbefale WWT.dk

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Vidunderlig flytur fra Beirut til København.. alt gik som planlagt. Det noget der skal gentages igen.. Stort TAK❤️

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
God service hurtige svar på vores spørgsmål
Virkelig kompetent og tager ansvar
Flyvning fra Beirut til København gik som planlagt og var en kæmpe mulighed for de strandede dansker for at komme hjem igen grundet corona
Vi blev altid holdt opdaterede via Facebook
Kæmpe tak herfra

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Meget højt anbefalet; Williams World Tours som er det bedste rejse bureau hvor kvaliteten af rejserne er højt anbefalet. Priserne, Hjælpen og uanset hvad der sker er der altid et smil på læben. Tak for rejsen Robert!

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Super god service langt udover, hvad vi egentlig forventede.
Vi kan kun anbefale WWT til alle, som ønsker service udover det sædvanlige.

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Jeg har altid købt rejser igennem WWT og har altid fået det jeg gerne ville uanset om det gjaldt ruterejser eller større en rejsepakke så har servicen og forventningerne til det jeg har fået altid vært i top. Jeg har altid fået en god hjælp til mine ønsker. WWT priser på større rejsepakker til luksus destinationer som Seychellerne, Maldiverne, Jordan, Oman har altid været fair og rimelig i forhold til det samme produkt man får hos f.eks.Nyhavn rejser og Atlantis.

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
Igennem årene ,har WWT altid givet mig en god oplevelse .

Risposta di WILLIAMS WORLD TOURS ApS
God oplevelse og stor hjælp i forbindelse med en rundrejse for familien. Kan helt klart anbefales.