Dejligt at der findes ildsjæle - som Kasper - der kan holde markedet for gamle konsoller og spil i live. Købte en renoveret PS3 fra hjemmeside - efter en kort mail-korrespondance. Leveringen var uden... Leggi di più

10 PS3 spil bestilt, lige hvad der manglede i samlingen. Altid en fornøjelse at handle hos WTS Retro. Det eneste jeg synes ville være fedt, ville være en ønskeliste under ens profil, så man ikke beh... Leggi di più

Jeg har bestilt derfra mange gange efterhånden. Uanset om det var en refurbished retro konsol, et videospil eller flere videospil, så har jeg altid modtaget præcis hvad jeg købte, i virkelig god sta... Leggi di più

Dog ikke mange indtil videre, så har mine ordrer hos dem været en fornøjelse. I mit sidste køb manglede der nogle af de ting som var inkluderet i billederne. De skrev hurtigt og venligt tilbage,... Leggi di più

1. Negozio di videogiochi
  2. anche in
  3. Negozio di computer usati
  4. Negozio di giochi da tavolo
  5. Negozio di giochi usati
  6. Negozio di oggetti da collezione

Danmarks vildeste webshop med retrospil og konsoller! 🎮 Hos WTS Retro handler det om nostalgi, spilleglæde og de gode minder. Vi tror på, at de klassiske spil og konsoller stadig har masser af liv i sig, og vores mission er at hjælpe med at bevare retrohobbyen for både samlere, nostalgikere og nye spillere. Vi tilbyder et stort udvalg af retrospil, konsoller og tilbehør fra blandt andet Nintendo, PlayStation, Xbox, SEGA, Commodore, Amiga og PC. Hver dag arbejder vi på at finde, teste, rense og renovere produkter, så de kan få nyt liv og skabe glæde hos deres næste ejer. Hos os handler det ikke kun om at sælge et produkt. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning, grundig kvalitetskontrol og god kundeservice. Mange af vores konsoller bliver serviceret, rengjort og klargjort på vores eget værksted, så du kan handle med ro i maven. Retrospil er mere end bare underholdning – de er minder om barndommen, sene aftener med vennerne og de spiloplevelser, der var med til at forme en hel generation. Den passion deler vi med vores kunder, og det er den, der driver WTS Retro hver eneste dag. Tak fordi du besøger os – vi håber, vi kan hjælpe dig med at genopleve de gode minder eller skabe nogle helt nye.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,8

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Cool !!!

Er blevet kæmpe Bioware/Black Isle C-RPG fan, så det at kunne købe jewel cases og CD-ROMs til de priser er fantastisk!

1 febbraio 2025

Risposta di WTS Retro

Hey Emil. Fedt at høre at du fandt noget du kunne bruge og at du syntes priserne er fair. Ja og tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :)

God stand

God stand. Rigtig god pris!

31 gennaio 2025

Risposta di WTS Retro

Hey Thomas. Så kan det jo ikke blive meget bedre. Tusind tak for de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på :)

Dejlig shop

Fantastisk hjemmeside.
De har en masse fede gamle spil og tilbehør, noget af det er nyt, andet er brugt, til favorable priser.
Pakkerne kommer normalvis indenfor 2 dage, hvilket er super lækkert

9 ottobre 2024

Risposta di WTS Retro

Tusind tak for de rosende ord og fordi du lige tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det varmer :)

WTS Retro

Super god hjemmeside:) Købte Crash…

Super god hjemmeside:) Købte Crash Bandicoot fra 1996 til Playstation 1 og det virkede perfekt😁

3 gennaio 2025

Risposta di WTS Retro

Det er vi super glade for at høre! Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Og rigtig god fornøjelse med Crash Bandicoot til PS1, det er altså bare en herlig klassiker :)

Pakket godt ind

2 gennaio 2025

Risposta di WTS Retro

Dejiigt at høre Tina. Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du lige tog dig tiden til at skrive en anmeldelse :)

WTS Retro

WTS Retro, er altid mit go to med spil eller tilbehør til gamle konsoller❤️

Bestilte en PS3 controller fra Kasper fordi at jeg ikke kunne få liv i min Playstation 3.

Det har jeg så fået nu, og altid en fornøjelse at handle hos WTS Retro.

Og er rigtig glad for, at selvom kontrollerne ikke har et kabel i samme pakke, ligger han et med kvit og frit (Self med i prisen) men mange kunne ligeså godt bare sende kontrolleren og ikke meddele om kabel til den.

Alt godt herfra, tak Kasper❤️🙏🏻

7 gennaio 2025

Risposta di WTS Retro

Tusind tak for den flotte anmeldelse Simon og de 5 stjerner, det sætter vi kæmpe stor pris på!

Vi syntes det giver mening at smide et USB ladekabel med sådan en PS3 controller, så tak fordi du bemærkede det.

Rigtig god fornøjelse med PS3'en.

WTS Retro

Jeg er glade for at købe en som jeg vil…

Jeg er glade for at købe en som jeg vil have

28 novembre 2024

Risposta di WTS Retro

Hej Bjarke. Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os.

God jul og et godt nytår :)

Utroligt god kundeservice

Utroligt god kundeservice. Svarer hurtigt og er behjælpelig på opfølgende spørgsmål.

28 novembre 2024

Risposta di WTS Retro

Hey Martin. Er glad for at vi kunne hjælpe. Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner, det sætter vi utrolig stor pris på!

Super hurtigt fragt!

4 novembre 2024

Risposta di WTS Retro

Hej Roberto. Super dejligt at det hele kom hurtigt frem! Og tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner :)

Lynhurtig levering.

Lynhurtig levering.
Altid en fornøjelse at handle hos wtsretro. Let bestilling, hurtig besked på mail og dagen efter var pakken fremme.

1 novembre 2024

Risposta di WTS Retro

Hvor er det bare dejligt at høre Michael. Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Det sætter vi bare rigtig stor pris på 🙂

Hurtigt og nemt

1 novembre 2024

Risposta di WTS Retro

Hej Kimo. Så kan det jo ikke blive meget bedre. Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Det sætter vi rigtig stor pris på :)