Diverse keren contact gehad over de bestelling. Victron omvormers. Snel reactie. Order snel en goed afgehandeld. Prijs is scherp.
L'azienda ha risposto
Prima, Ik ben vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon door de medewerker en het product is goed verpakt afgeleverd. een track&trace heeft mijn voorkeur, maar de extra verkregen korting maakt ee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Uw leverancier van de complete lijn van Victron Energy en Mastervolt producten snelle levering en een goede after sales. WSP Energy Solutions is een onderdeel van Watersportproducten.nl Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
Zeeheld 180 , 5342 VX , Oss, Paesi Bassi
- 0704156748
- info@wsp-energy.solutions
- wsp-energy.solutions
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Scherpe prijzen , goede helpdesk
Scherpe prijs en snelle levering.
Scherpe prijs en snelle levering.
Website goed overzichtelijk met uitgebreide product informatie

Risposta di WSP Energy Solutions
Not yet receivedbut on the way
Not yet received But it appears that it is on the road

De prijzen zijn prima
De prijzen zijn prima, net als de communicatie en de snelheid van de verzending. Echter zou het fijn zijn als ook de track en trace naar de klant gestuurd zou worden. Is voor ons handig om niet de hele dag thuis te moeten zitten wachten.
Verder een aanrader om hier eens te kijken of kopen.
Ik heb reeds meerdere keren hier besteld en ben verder tevreden.
Graag tot de volgende keer.

betrouwbaar bedrijf
zeer snelle reaktie op vragen via de mail , komt afspraken na , snelle verzending

Risposta di WSP Energy Solutions
3 x Victron multiplus besteld en waren…
3 x Victron multiplus besteld en waren binnen een paar dagen thuis. Helemaal top. Zeer scherpe prijs.

Prima
een track&trace heeft mijn voorkeur, maar de extra verkregen korting maakt een hoop goed!

Risposta di WSP Energy Solutions
Prima product voorzien van CE keur
Prima product voorzien van CE keur, scherpe prijs, vriendelijke service, en goede planning en behulpzaamheid bij ophalen. Daarnaast goede ondersteuning bij instellen van de batterij.

Prima prijzen
Prima prijzen. artikelen meestal direct leverbaar en vlotte levering, ben zeer tevreden...

Risposta di WSP Energy Solutions
Door derden ontstane problemen oplossen.
De koerier liet het behoorlijk afweten. En bij problemen leer je je leverancier kennen. Dankzij zijn inspanning is de vertraging nog binnen de perken gebleven.

Victron met Laagste prijs garantie
Victron apparaten gekocht met de laagste prijs garantie. Alles was nieuw en perfect verpakt en geleverd binnen één dag.
Aanbevolen winkel!

Super tevreden.
René heeft helemaal meegedacht met hetgeen we wilden. Door hem hebben we ook alles bij jullie besteld. Super tevreden. Ook een heel snelle levering. Volgende keer weer. Overigens de laagste prijs werd meteen toegepast. Top.

Top-bedrijf
Scherpe prijzen, vriendelijke communicatie, vlotte service, ben zeer tevreden.

Risposta di WSP Energy Solutions
Verkeerd besteld product zonder…
Verkeerd besteld product zonder problemen omgeruild.