Voorheen een recensie geschreven: "in februari een pakket besteld, nu eind april nog steeds niks gekregen." Update: Ik heb de webshop een formele ingebrekestelling gestuurd op basis van Artike... Leggi di più
Goede service en advies, mijn vraag over een product (vervanging van mijn aquariumverlichting Ferplast) werd zelfs in het weekend beantwoord. Bestelde armatuur was er binnen enkele dagen, er bleken tw... Leggi di più
Product geleverd, maar met kapotte onderdelen. Na whatsapp contact (ja kan niet bellen) is toegezegd dat ze contact met de leverancier hebben om de onderdelen vervangen te krijgen. Na weken van... Leggi di più
Fantastisch, eigenlijk meer dan 5 sterren. Vragen werden snel beantwoord via WhatsApp. Werd gelijk actie ondernomen. Zelfs toen de bestelling niet compleet was werd ervoor gezorgd dat de na zending de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
World of Animals is een online webshop die gespecialiseerd is in de beste verzorging van uw dieren. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben alles voor particulier, hobbyhouders en grootverbruikers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit kwaliteit producten en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als bij ons afhalen. De bezorging van uw bestelling is zelfs gratis bij besteding vanaf 75 euro. Bij bestedingen onder de 75 euro rekenen wij slechts 5.99 euro verzendkosten. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.
Mariënhoef 7B, 3851ST, Ermelo, Paesi Bassi
- 06-31087287
- info@worldofanimals.nl
- worldofanimals.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
betrouwbaar
Beste prijs,product prima verpakt en…
Beste prijs,product prima verpakt en verzonden. Het verzenden van het product kan sneller. Op donderdag besteld. Maandag afgegeven bij dhl voor verzending en daardoor pas woensdag ontvangen.
Te lang leveringstijd
Product is goed maar leveringstijd is te lang. Ik wachtte 7 dagen op pakket.
Netjes opgelost
Ons bestelde product was niet geleverd door een misverstand. World of Animals verontschuldigde zich en bood ons een duurder product aan zonder prijsverschil. Wij waren inmiddels al voorzien en kregen netjes ons geld terug.
Keurig binnen enkele dagen geleverd.
Omdat ik mij verbaasde dat de…
Omdat ik mij verbaasde dat de bestelling nog niet binnen was berichtte ik dat via whatsapp. Binnen een paar minuten had ik chatcontact en is probleem opgelost. geweldig!!
Bestelling bleek niet leverbaar en ik…
Bestelling bleek niet leverbaar en ik kreeg daar geen melding over. Na lang heen en weer bericht eindelijk mijn geld terug gekregen. Ik raad world of animals niet aan!

Risposta di World of Animals
Nadat een eerste bestelling niet geleverd werd, is er meteen actie ondernomen en werd de vervangende bestelling meteen verzonden. Deze was de volgende dag binnen, dus keurig verzorgd en goede service.

Voor herhaling vatbaar
Communicatie prima, komt belofte na en levert zoals verwacht en gekocht een prima product voor een goede prijs. Ga zo door! Dank jullie wel.
Goede service na misverstand klant
Ik moet met nadruk zeggen dat ik uiteindelijk men bestelling heb ontvangen en dit binnen de 8werkdagen !!!ik moet men mening herzien en zeggen dat het zoals men via mail doorstuurde de levering goed is geleverd 👍🏻,wel had ik track tracé in eerste instantie niet had ontvangen ,maar dit heb ik dan toch ontvangen nadien wel.Dus service was zeer goed na telefonisch contact !

Prima levering
Prima levering. En zeer goed ingepakt. Had eerst wat twijfels omdat ik de website niet kende, maar ben zeer tevreden.
Erg tevreden
Via de app goed en vriendelijk geholpen .bestelling snel binnen ,en netjes en goed verpakt .
Snelle verzending en goed verpakt!
Heel goed bezig!
Goed en verpakt en produkt precies…
Goed en verpakt en produkt precies zoals het hoort.
Alleen de verzend termijn is erg lang dat is erg jammer.
Na betaling direct verzenden is na een halve week.
Dat vind ik niet vlot

Risposta di World of Animals
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.