Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det øjeblik man træder ind. Der er super service, når både det gælder køb og råd - også hvis det betyder, at man bliver anbefalet at købe an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig imødekommende og hjælpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nåede næsten at gå lidt i panik, men det viste sig slet ikke at være et problem, da vi sammen fandt ud af at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Venligt og imødekommende personale, rigtig god vejledning, flotte og lækre garner. Gode ideer og aktiviteter i butikken. Altid rart at gå derind som kunde. Man føler sig bare velkommen!

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplevelse. Har tilmeldt mig socktober og alt information, levering osv var helt upåklageligt. Har fået den skønneste pakke med lækre garner og er så glad for at jeg tilmeldte mig. Bestemt ikk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per il lavoro a maglia

Scritti dall'azienda

Wool Collective er garn, design, events og kurser, samlet i et åbent showroom i Værløse. I butikken kan du afprøve vores garn, drikke en kop kaffe og få hjælp til dit strikketøj. Vi har kreative events, workshops, kurser og klubber, hvor alle håndarbejdere er velkomne.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Så lækkert garn jeg har modtaget

Så lækkert garn jeg har modtaget. Og smuk indpakning. Bestilte Mors Dags pakke og det blev afsendt som lovet og var hurtig fremme.
Vil varmt anbefale

7 maggio 2024

Kære Rikke

Vi er glade for at høre, at pakken levede op til dine forventninger. Rigtig god fornøjelse med den.

Mors dags gave

Lækker garn + skønne medfølgende gaver
Har handlet på webshoppen mange gange

26 aprile 2024

Kære Bente

Tak for din anmeldelse - det er dejligt at vide, du er glad for garnet :)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Kvalitets varer.

17 aprile 2024

Kære A

Tak for din anmeldelse. Dejligt at læse, at du er glad for dine varer :)

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening

10 aprile 2024

Kære Anette

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Meget lækkert garn

Så søde og hyggelige arrangementer.
Det lækreste garn!

18 aprile 2024

Kære Astrid

Mange tak for din anmeldelse og for dine hyggelige besøg hos os - det er altid en fornøjelse :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, fine vare god service er yderst tilfreds.

17 aprile 2024

Kære Birgitte

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Rigtig god fornøjelse med din pakke.

Afhængighedsskabende godt!

Lækkert garn i vidunderlige omgivelser, de hyggeligste arrangementer og den sødeste kundeservice. Kan kun anbefale.

20 marzo 2024

Kære Marie

Mange tak for din anbefaling, den sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Hold nu helt op en kæmpe service og…

Hold nu helt op en kæmpe service og opmærksomhed.
Jeg har lavet en fejl i min bestilling på nettet, hvor jeg købte garn og opskrift, men jeg havde bestilt for lidt garn ift forbruget i opskriften.
Trine opdager fejlen inden hun afsender min ordre, og kontakter mig så jeg kan få den rigtige antal nøgler til min opskrift!

2 febbraio 2024

Kære Maria
Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmelde din oplevelse hos os - det sætter vi pris på.
Vi håber, du bliver glad for garnet og opskriften, og vi ønsker dig rigtig god strikkelyst :)

Kan varmt anbefales

Altid lækkert at få en pakke fra Wool Collective.
Pænt pakket ind, hurtig om at blive sendt og ellers bare et bredt udvalg af garn + div.

9 dicembre 2023

Kære Rie
Mange tak for din anmeldelse af os :) Vi sætter stor pris på, at du tog tiden til at skrive den - og så er vi rigtig glade for at høre, at du har været glad for at handle hos os.

Valutata 1 stelle su 5

Køber 4 nøgler som jeg bruger benzin på…

Køber 4 nøgler som jeg bruger benzin på at hente i Farum. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af at der er forskellige indfarvningsnumre- det kunne de godt have informeret om!!!!
Jeg måtte bruge tid og penge på at returnere varerne igen. Handler aldrig hos jer igen

30 novembre 2023

Kære Susanne
Vi er oprigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Normalt tjekker vi altid indfarvningerne, men den er desværre glippet i dette tilfælde. Det beklager vi.
Vi savner i din anmeldelse, at vi har forsøgt at udbedre fejlen ved at tilbyde dig det forkerte nøgle gratis. Det er du naturligvis i din gode ret til at afslå, men vi finder det relevant i forhold til din anmeldelse.
Vi beklager endnu en gang fejlen. Vi er mennesker, og den slags sker fra tid til anden, selvom vi gør os rigtig umage.
Du er til enhver tid velkommen til at komme hos os igen - så vil vi gøre hvad vi kan for at give dig en bedre oplevelse.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hyggeligste sted. De laver de lækreste ting bl.a. deres eget håndfarvet garn🤗
Super vejledning og inspiration - og god kaffe.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Trine og Marie

13 aprile 2023

Kære Camilla

Mange tak for de fine ord - vi holder kaffen klar til næste gang ;)

Kh Trine og Marie

Quiz og strik hos WOOL COLLECTIVE

Var til quiz og strik i denne skønne butik.
Der håndfarvet garn og smukke projekt tasker.
Marie og Trine er gode “værtinder” og der var god stemning, humør og masser af strikkesnak

23 marzo 2023

Risposta di Wool Collective

Kære Bettina. Tusind tak for de søde ord! Vi er glade for, du havde en god aften :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più