WOOFWOOF Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

WOOFWOOF is een Nederlandse webshop met stijlvolle “puppy must-haves” voor honden(baasjes), met als focus luxe en vooral superzachte draagzakken voor puppy’s en kleine honden. De draagzakken zijn ontworpen voor optimaal comfort en geborgenheid, zodat je je hondje veilig en relaxed dichtbij je kunt dragen. Ideaal voor drukke plekken, lange wandelingen of onderweg. Naast draagzakken vind je bij WOOFWOOF ook slimme, praktische accessoires die het dagelijks leven net wat makkelijker maken, zoals hondensnack-zakjes voor training en beloningen. Daarnaast vind je er blogs met tips over wandelen en trainen met je pup. De producten zijn op dit moment alleen te koop via de webshop.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

5 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Eindelijk

Een snackzakje dat nuttig is en er hip uitziet. De beige kleur matcht bij mijn outfits en ik heb mijn handen vrij wanneer ik het zakje vast klik aan mijn broek met de drukknop. Past ook goed in de zakken van mijn winterjas. Als mijn husky in de draagzak zou passen had ik die ook gekocht!

22 marzo 2026

Risposta di WOOFWOOF

Wat een super leuke review! Zo fijn om te horen dat het tasje zo goed bevalt en ook nog eens perfect matcht met je outfit in beige. Veel plezier ermee!

Janne van Team WOOFWOOF 🐾

Fijne draagzak

Hele fijne draagzak! Lekker zacht en comfortabel voor mijn teckelpup, hij zit er graag in.
Snelle verzending en netjes verpakt!

3 marzo 2026

Risposta di WOOFWOOF

Veel plezier met de draagzak en jullie teckelpup! Geniet van de puppy tijd 🤎🐾

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige draagzak!

Wat een geweldige draagzak!

Wij zijn écht helemaal fan – en ons hondje ook! 🐶🤎🐾
Niet alleen ziet de tas er prachtig en modern uit (je zou bijna denken dat je gewoon een hippe schoudertas draagt), hij is ook nog eens super praktisch.

Dankzij de zachte voering in de schouderband kun je je hondje comfortabel dragen zonder dat het pijn doet. Dat is voor ons ideaal tijdens het trainen voor de Vierdaagse. Onze viervoeter kan natuurlijk niet uren achter elkaar meelopen, maar geen probleem: na een uurtje wandelen gaat hij lekker in de draagzak en kunnen wij moeiteloos nog een paar uur door. Win-win!

Wat we ook heel handig vinden: er is genoeg ruimte om spulletjes mee te nemen. Gaat hij uit logeren? Dan heeft hij gewoon zijn eigen tas bij zich. Hoe leuk én praktisch is dat?

Kortom: een stijlvolle, comfortabele en multifunctionele must-have voor elke hondenliefhebber. Wij raden hem absoluut aan! 🐾✨

13 febbraio 2026

Risposta di WOOFWOOF

Bedankt voor deze mooie review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più