Jeg er yderst tilfreds med min jakke. Den passer meget fin i størrelsen, bruger XL/XXL og købte en XXL. Kvaliteten er super. Den holdte mig dejlig varm og tør på hele skiferien. Kvalitet af lynlåse o... Leggi di più

Virkelig god kundeservice da vi skulle returnere en vare og have en anden farve. Venlig kundeservice og hurtig levering af det nye sæt i rigtig farve. Og så er ski tøjet lækkert og godt at have på.

Fantastisk kvalitet – klart over forventning! Jeg har købt skitøj fra Woodys Ski Gear, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Materialerne føles robuste og gennemarbejdede, og man kan ty... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento sportivo

Hos Woody Ski Gear designer og sælger vi teknisk skitøj og tilbehør til mænd og kvinder. Vores produkter kombinerer høj funktionalitet med et rent, moderne design – altid med fokus på vandtæthed, åndbarhed, bevægelsesfrihed og holdbarhed. Vi stræber efter at levere kvalitetsprodukter til passionerede skiløbere, og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed, service og hurtig levering. Vores mål er, at du føler dig tryg og godt klædt på, uanset forhold

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg er yderst tilfreds med min jakke

Kvaliteten er super. Den holdte mig dejlig varm og tør på hele skiferien. Kvalitet af lynlåse osv. er også helt i top. Stor anbefaling herfra!

28 gennaio 2026

Virkelig god kundeservice da vi skulle…

Hej Mette

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder mig, at I kom godt afsted med den rigtige farve 🤍

Hvor er det dejligt at høre, at I synes, tøjet er lækkert og behageligt at have på – det er præcis sådan, det skal føles ❄️⛷️

Jeg håber, at I får masser af glæde af jeres skitøj fremover!

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service
Løsningsorienteret da jeg var i tvivl om størrelsen
Desværre er pasformen ikke god til mig så må returnere😒

Hej Malene

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det er selvfølgelig ærgerligt, at pasformen ikke helt var den rette for dig 😔

Da dette er vores første sæson, arbejder vi løbende på at favne bredere – både når det gælder pasform og størrelser. Vi håber derfor at kunne ramme endnu flere i næste skisæson ⛷️

Ida Sofie / Woody Ski Gear

Super god service, samt værdi for pengene

Super god service, og meget skitøj, det er billigt og af høj kvalitet.

Kan helt klart anbefale dem. :D

26 gennaio 2026

Hej Marco

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og skitøj.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det og for din anbefaling – det betyder meget for os 😊

Ida Sofie / Woody Ski Gear

ALT for småt i størrelserne

Egentlig noget meget lækkert skitøj og hurtig levering, men det er det mindste skitøj, jeg nogensinde har prøvet. Jeg bestilte med vilje de to største størrelser (xxl og 3xl), fordi jeg ved, at skitøj generelt er småt i størrelsen, men det her er altså vildt. Anorakken og skibukserne er ikke nær noget, der ligner størrelsessvarende eller lavet til kvinder med bare lidt former (er normalt en l/xl).

Synes ikke, det fungerer i 2026 at være en nystartet virksomhed og så lave tøjet SÅ småt i størrelserne. Beklager for den kritiske anmeldelse, men jeg er ærlig talt lidt i chok. Og nu kan jeg så få lov til at betale for at sende det tilbage... Håber I tager det til jer, da potentialet er godt 😊

23 gennaio 2026

Hej Cecilie,

Mange tak for din ærlige og konstruktive anmeldelse – og for de pæne ord om kvalitet og hurtig levering 😊
Vi er virkelig kede af, at størrelse og pasform ikke levede op til dine forventninger, og at det gav dig en ærgerlig oplevelse.

Din feedback er vigtig og enormt brugbar for os. Vi er stadig et nyt brand, og vi udvikler os løbende - derfor tager vi dine input med videre i arbejdet med pasform og udviklingen af kommende produkter. Samtidig vil vi gennemgå og forbedre vores størrelsesguide, så vi kan guide vores kunder bedre fra start og give dem den bedst mulige oplevelse, når de handler hos os.

I forbindelse med returneringen dækker vi naturligvis returfragten i dette tilfælde – som et lille plaster på såret for ubelejligheden.
Skriv gerne til support@woodyskigear.com med dit ordrenummer, så håndterer vi det med det samme.

De bedste hilsner
Woody Ski Gear

Supersuper skitøj godt skitøj

Super godt skitøj

3 gennaio 2026

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse 😊
Det er virkelig dejligt at høre, at skitøjet lever op til dine forventninger.

Vi håber, at du får mange fede oplevelser på pisterne i dit Woody skitøj ⛷️

Ny skijakke

Hurtig levering og jakken passede.

28 dicembre 2025

Hej Eva

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse 🌟
Hvor er vi glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at skijakken passede som den skulle. Jeg håber, at den allerede har gjort glæde på pisterne! ⛷️

Ida Sofie / Woody Ski Gear

Rigtig flot skitøj og god kundeservice

Rigtig flot skitøj og god kundeservice. Det eneste er at skitøjet er meget lille i størrelse..

4 gennaio 2026

Hej Janni

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om både skitøjet og vores kundeservice 😊
Det er vores allerførste sæson, så feedback som din er ekstra værdifuld for os – især omkring pasform og størrelser.

Jeg håber, at du – sammen med min kollega Kristian – endte med tøj, der sidder lige som det skal⛷️

Super købsoplevelse og produkt

Købte et sæt med anorak. Lækker kvalitet og alle de detaljer, der gør skiovertøj funktionelt og behageligt. Havde brug for at prøve en anden størrelse og evt. bytte. Foregik uden problemer.

3 dicembre 2025

Ekstrem god service

Flot skitøj i god kvalitet. En farve jeg længe har ledt efter.
Service i topklasse og meget (!!) hurtig levering. Jeg havde bestilt forkerte størrelser og lagde derfor en ekstra ordre. Returnering af de forkerte størrelser var nem og uden omkostninger, da de betragtede det som en ombytning. Ekstrem god og hurtig service og bestemt en virksomhed jeg vil anbefale til andre.

30 novembre 2025

Fantastisk kvalitet - klart over forventning!

Fantastisk kvalitet – klart over forventning!

Jeg har købt skitøj fra Woodys Ski Gear, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Materialerne føles robuste og gennemarbejdede, og man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både funktionalitet og komfort.

Sammenlignet med andre mærker i samme prisklasse ligger Woodys et niveau over – både når det gælder pasform, holdbarhed og detaljer. Det er sjældent, man får så høj kvalitet til prisen.

Jeg kan varmt anbefale Woodys Ski Gear til alle, der vil have ordentligt skitøj uden at betale overpris.

16 novembre 2025