Stor fleksibilitet. Jeg havde en udfordring, som man uden videre hjalp mig med. Direkte personlig, meget positiv kontakt. Skab og vask jeg købte, er fremragende kvalitet. Ekstremt tilfreds
L'azienda ha risposto
Vi har haft en superoplevelse hos Wood-form og elsker vores nye bademøbel. Efter meget fin og kompetent rådgivning og besøg i showroom bestilte vi møbel, bordplade og armatur. Alt blev leveret som l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Flot badeværelsesmøbel. Jeg vil uden handle hos Woodform igen. Informativ hjemmeside og Lars svarede super fint på vores ekstra spørgsmål. Vi fik leverer vores vare til tiden - de opbevarede endda... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super god service fra Lars Wood-form. Vi kørte fra Rungsted til Århus for at se møblerne, og Lars havde åbnet for os. Meget god service fra bestilling til levering. Møblerne er meget smukke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Woodform er vi optagede af dine drømme og ønsker og stræber efter at tilbyde dig det bedste håndværk i symfoni med et ekstraordinært fokus på design. Hos Woodform er helheden i centrum. På vores snedkeri som ligger i Østjylland – udfører vi alle de unikke Woodform detaljer, som gør dit Snedker Bad eller Møbel mere enkelt og raffineret | Dedikeret håndværk. Vi har en dyb forankret Passion og Kærlighed for Design, indretning, kvalitet, håndværk og funktion. Woodform hylder det enkle tilsat et eksklusivt præg og kræser om at gennemtænke detaljen. Derfor har vi et gennemtænkt færdigt Koncept af Snedker Bad og Møbler. Men vi skræddersyer, hjælper og rådgiver også dig til at gøre netop din drøm til virkelighed, hvis dine rum gør at møblet skal have andre mål. SNEDKERI SIDEN 1988 | Det er vigtigt for os, at du får rådgivning og forbliver tryg i hele processen indtil dit snedker bad eller møbel er blevet til virkelighed.
Marianne Thomsens Gade 2, 8000, Århus C, Danimarca
Stor fleksibilitet. Jeg havde en udfordring, som man uden videre hjalp mig med.
Direkte personlig, meget positiv kontakt.
Skab og vask jeg købte, er fremragende kvalitet.
Ekstremt tilfreds

Risposta di Woodform
Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med at vi skulle have et bademøbel, der var en rigtig god kommunikation og vejledning.
Bademøblet levede fuldt ud op til vores forventninger, og er virkelig lækkert snedkerarbejde.

Risposta di Woodform
Vi har købt to badmøbler fra Woodform, og vi er rigtig glade for at vi valgte denne snedkerløsning fremfor de finer og plastikalternativer vi ellers så på. Prisen er lidt højere, men ikke markant i forhold til den samlede pris på et nyt badeværelse og på den værdi/glæde det er at have sådan et flot møbel efterfølgende. Som altid bliver komplimenteret af gæster i huset.
Der var desværre en fejl på den ene bordplade og det æstetiske udtryk af to skuffer levede ikke helt op til vores forventning. Dette blev hurtigt og UDEN problemer afhjulpet af Woodform, der fik produceret to nye skuffer, og fik bordpladeleverandøren til at komme og skifte bordpladen uden beregning.
Det var også denne service jeg havde forventet, men det er desværre ikke alle steder, at den opleves, når evt. problemer opstår. Så ros til Woodform.

Risposta di Woodform
Vi har fået et utrolig smukt badeværelsesmøbel og nyder dagligt synet.

Lækkert produkt!
Lækre detaljer. Stilrent.
Klasse service!
Blev informeret om leveringen løbende.
Mange kunne lære hvordan det skal gøres lige her...
Bedste anbefalinger.

Risposta di Woodform
Det har været en rigtig god oplevelse at handle hos Woodform. De laver nogle meget lækre møbler og leverer fuldstændig som aftalt. De har ydet en meget fin service.
Desværre har vi haft lidt problemer med vaskene som blev købt gennem Woodform, men Woodform har været rigtig gode til at tage dialogen og levere nogle nye.
Kan klart anbefale Woodform

Risposta di Woodform
Bought bandsaw blades from this company, very quick delivery and a perfect fit for my bandsaw.

Risposta di Woodform
Vi elsker vores badeværelsesmøbel fra woodform - vi er så glade for vores valg, da det giver så smukt et udtryk og varme til vores badeværelse! Vi kan varmt anbefale woodform både i forhold til service, levering og kvalitet - der har ikke været en finger at sætte på vores oplevelse. 5 store stjerner herfra 😊

Risposta di Woodform
Top kvalitet af det møbel jeg har købt. Samt fantastisk betjening. Kan varmt anbefale.

Risposta di Woodform
Har fået leveret spitzenklasse møbelkvalitet og god og grundig rådgivning. Alt omkring levering blev aftalt i detaljer og skete ifølge aftale. Møblerne er så smukke, så vi til trods for Lars advarsler om følgerne ved vand på bordplade ikke har valgt at lægge en plade på, vi har kun monteret to fine fliser bag vask ud for armatur. Det fungerer perfekt, men vi har heller ikke små børn. Vigtigt for os var, at det var produceret i Danmark. Jeg kan se enkelte har kommenteret på Lars stil. Kender ikke Lars fra andet end denne leverance - men i butikken og på telefon er han den type sælger/rådgiver jeg foretrækker, måske en anelse tør og kontant i stilen, men ingen salgsgas, men lutter god, bestemt og høflig rådgivning. Kan kun varmt anbefale at købe hos Woodform

Risposta di Woodform
Super god service fra Lars Wood-form.
Vi kørte fra Rungsted til Århus for at se møblerne, og Lars havde åbnet for os.
Meget god service fra bestilling til levering.
Møblerne er meget smukke og god kvalitet. Vi har købt badeværelsesmøbler til to badeværelser.
I det ene møbel har fået den ekstra skuffeindsats - meget lækker detalje.
Kan kun anbefales.

Risposta di Woodform
Super professionel håndtering fra ordreafgivelse til levering. Flot kvalitetsmøbel (snedkerbad koncept) der lever fuldt ud til forventningerne. Knivskarp og hurtig respons på både telefon og mails. Seriøst firma som bare leverer varen. Det koster lidt - men kvaliteten følger med hele vejen. Stor anbefaling herfra.

Risposta di Woodform
Fantastisk produkt og super service. Kæmpe wow effekt, og kanon håndværk.

Risposta di Woodform
Hurtig levering. Badeværelsesmøblet er virkeligt ekslusivt og lækkert og Soft luk virker perfekt. Håndvasken er virkeligt flot

Risposta di Woodform
Rigtig god og hurtig service - og et mega fedt produkt.

Risposta di Woodform
Et helt gennem super godt forløb med Woodform. Badmøblerne er utrolig smukke og vi vil særligt fremhæve den fantastiske service og håndtering Lars har haft gennem det hele. Han har været venlig, imødekommende, fleksibel og særdeles serviceminded. Vi har virkelig været glade og tilfredse med hele processen og står nu med nogle super flotte badmøbler i super god kvalitet. De allervarmeste anbefalinger herfra!

Risposta di Woodform
Vi har haft en superoplevelse hos Wood-form og elsker vores nye bademøbel.
Efter meget fin og kompetent rådgivning og besøg i showroom bestilte vi møbel, bordplade og armatur. Alt blev leveret som lovet og bestilt, også på trods af corona. Vi nyder vores snedkerbad hver dag og ønsker os eet mere!
De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Woodform
Desværre ikke en god købsoplevelse.
Ikke særlig god kundeservice - sælger virkede under hver samtale meget arrogant. Det påtalte vi selvfølgelig, og fik til dels en undskyldning.
Vi var blevet gjort opmærksomme på den lange leveringstid, men da møblet endelig ankom, havde håndvasken/bordpladen den forkerte størrelse, hvilket betød endnu længere leveringstid. Da vi bestilte møblet, var det i den tro, at træet var massivt. Det fandt vi hurtigt ud af det ikke var, da man selv skal skære hullet til håndvasken. Rammen er kun finér. Dette var virkelig skuffende, da dette materiale jo selvfølgelig har større tendens til at suge vand. Hvis man er en børnefamilie som os, anbefaler vi derfor ikke køb af dette møbel, da man af gode grunde ikke kan undgå, at der rammer lidt vand ved siden af vasken (siden på møblet er begyndt at “bule/boble” op).

Risposta di Woodform
Vi ELSKER vores bademøbel fra Woodform. Super lækker kvalitet og fantastisk service fra Lars.
Jeg går ofte ud på vores nye badeværelse - uden reelt formål - bare for at nyde synet. Det er SÅ flot!
Hvis jeg vinder i Lotto, så bestiller jeg et køkken herfra også ;)

Risposta di Woodform
Mine varmeste anbefalinger, Lars har styr på det: Service, pris og kvalitet. Vi er meget tilfredse med vores produkter og hele forløbet:-)

Risposta di Woodform
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.