I am going through a woningruil right now thanks to tjis website. I was a bit unsure at the beginning as i find it quite expensive but I was put in contact with serious people and viable options and t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben natuurlijk uitermate blij dat ik een ruil heb kunnen vinden!! Wel vind ik dat er veel "troep" tussen zit: veel slechte advertenties en ik ben veel benaderd door "louche types" waarvan ik niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er zijn geen duidelijke regels voor deelnemers. Iemand kan met tien mensen tegelijk afspraken maken en jou laten wachten, en uiteindelijk zomaar verdwijnen zonder uitleg. Er zouden limieten en strenge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een mooie ruil kunnen doen via jullie dus wat dat betreft krijgen jullie een dikke 10. De website is wel een beetje lastig te navigeren en kan overzichtelijker. Verder denk ik dat als jullie de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goeie aanbiedingen, maar ik wil de huurder bereiken of hij interesse heeft voor een woning in Leersum en staat er geen e-mail duidelijk aangegeven. Ik heb maar geïnteresseerd aangevinkt voor de Blauw........en nog iets in Driebergen-Rijsenburg

Overzichtelijk
Heb best snel huisje gevonden
Maar vind wel duur

Risposta di woningruil24.nl
Mooie, duidelijke site met een behoorlijk groot aanbod. Als je betaalt, heb je goede mogelijkheden om laagdrempelig contact te leggen met anderen. Ik heb mijn woning in ieder geval kunnen ruilen, dus het heeft gewerkt :-)

Risposta di woningruil24.nl
Ik hoop sneller vinden nieuwe huis. Het is fijn direct gesprek voeren met mensen.

Risposta di woningruil24.nl
Nog maar net begonnen en vind de site overzichtelijk en eenvoudig te bewerken.

Risposta di woningruil24.nl
Na mijn eigen ervaring is het gewoon tijd, aandacht en geldverspilling. Ik krijg veel matches, maar er gebeurt niets serieus, zoals bezichtigingen. Die matches zijn in de praktijk helemaal niet echt geïnteresseerd, maar ze matchen wel met mij. Soms herhalen ze zelfs steeds hetzelfde riedeltje: “ben je geïnteresseerd?”, maar zodra ik reageer, verdwijnt hun interesse. Ook zie ik meerdere gevallen waarin iemand met een grote woning in Amsterdam zijn huis wil ruilen voor een veel kleinere woning, om redenen die ik logisch niet kan begrijpen.
Ik heb maar één keer een woning kunnen bezichtigen en dat was het. Het platform houdt de hoop steeds levend, en zodra ik die hoop verlies, komt er weer een meer serieuze match binnen om die hoop opnieuw aan te wakkeren, maar er gebeurt niets concreets. Na mijn bijna zes maanden durende betaalde abonnement heb ik sterk het gevoel dat er iets niet klopt aan deze dienst en dat het helaas een totale verspilling was van mijn tijd, aandacht en geld. Dat is mijn persoonlijke ervaring.

Risposta di woningruil24.nl
Ik hoop nog steeds op een appartement om te huren om mijn last te verlichten. Maar met de hulp van Trustpilot is niets onmogelijk. Daarom heet het "Vertrouwen" 😊👍

Risposta di woningruil24.nl
Update: nu ik er beter bekend mee ben merk ik toch wel wat dingen: Je kunt bijv niet zoeken naar iemand die naar jouw stad wilt verhuizen, en de suggesties die het systeem maakt stellen niks voor: mss alleen een match voor lokatie maar verder niks. Dus uiteindelijk nog heel veel inefficient gezoek.
Veel ruimte voor verbetering, vooral in filters!
Als je er dan toch voor moet betalen, moet het ook beter. Ik heb meer reacties via Facebook tot nu toe.
Terug naar 3 sterren.
Geweldig idee! Ik sta er net op dus weet nog niet of het concept werkt, maar een goed begin in ieder geval.

Risposta di woningruil24.nl
Top heb al een keer makelijk kunnen ruilen van huis

Risposta di woningruil24.nl
Sommige advertenties waren onduidelijk, onzin, onrealistisch.

Risposta di woningruil24.nl
Dit bedrijf (Relocasa) is notabene Zweeds en vraagt idiote prijzen voor de toegang tot hun website database, en mensen betalen dit gewoon omdat er geen goed alternatief meer is. Dat de consumentenbond of de NL woningbouwen hier niet bovenop zitten en zelf met iets toegankelijkers komen is verbazend. De meeste mensen op de site hebben een sociale huurwoning en dus eigenlijk niet het inkomen om dit te kunnen betalen.
Update, in de laatste 3 maanden zijn de kosten 15 euro omhoog gegaan! van 39,95 voor 3 maanden maar 49,95 en nu 54,95!

Risposta di woningruil24.nl
Ik was eerst skeptisch maar de site doet wat het beloofd. Na een jaar via Facebook groepen zoeken eindelijk deze site gevonden en het een kans gegeven en met succes. Let goed op, sommige mensen hebben gewoon hun gegevens op hun profiel dus je hoeft niet gelijk een abonnement af te sluiten. Verder: blijven zoeken en verbreed je woongebied en je woonwensen en blijf het proberen. Ik gaf de moed ook op maar heb toch echt mijn droomwoning gevonden met tuin voor mij en mijn kat:) Alleen de omgeving was niet wat ik zocht maar daarmee een compromis gesloten. Dus alles kan, Succes!

Risposta di woningruil24.nl
Wat ik heel jammer vind is dat velen een advertentie zetten maar gewoon niet terug reageren als je of een vraag stelt of mogelijk interesse hebt, dus ik heb mijn abonnement opgezegd van €20,00 per maand. Ik begrijp oprecht niet dat mensen hun advertentie zetten en helemaal niet reageren sommigen zijn maandenlang niet actief, waarom zet je dan een advertentie, daarom heb ik de mijne verwijderd en gewoon via Woonnet Haaglanden erop gezet daar is het gratis.

Risposta di woningruil24.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.