I am going through a woningruil right now thanks to tjis website. I was a bit unsure at the beginning as i find it quite expensive but I was put in contact with serious people and viable options and t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben natuurlijk uitermate blij dat ik een ruil heb kunnen vinden!! Wel vind ik dat er veel "troep" tussen zit: veel slechte advertenties en ik ben veel benaderd door "louche types" waarvan ik niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb een mooie ruil kunnen doen via jullie dus wat dat betreft krijgen jullie een dikke 10. De website is wel een beetje lastig te navigeren en kan overzichtelijker. Verder denk ik dat als jullie de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
het verlinken van zoekende zou veel beter kunnen,niemand kan elkaar makkelijk vinden wat betreft waar iemand heen wil, je kan op een pkaats kijken ja maar je moet altijd zoeken waar de ander heen wil... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!
Paesi Bassi
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ik zie mooie dingen voor bij komen nog niet voor ons komt wel geen haast

Risposta di woningruil24.nl
Omdat u eenvoudige en betrouwbare methoden aanbiedt.

Risposta di woningruil24.nl
Ik wel pruimen nemen maar lukt het niet dat vind ik jammer

Risposta di woningruil24.nl
Sinds 2022 ‘klant’ en meerdere keren contact gehad over eventuele handhaving over aangeboden woningen waar je geen reactie op krijgt. Woningzoekende al maanden of jaren niet meer ingelogd zijn.
Super mooi en handig platform daarvoor de gegeven sterren, echter zou er meer controles uitgevoerd moeten worden wie echt interesse heeft in een ruil en wie zijn/haar woning voor de lol er een keer op heeft gezet.
Daarnaast ook dat vele geen premium aanschaffen, waardoor communicatie niet mogelijk is als er toevallig een match ontstaat. Is ook best duur geworden..

Risposta di woningruil24.nl
Ik geef woningruil 5 sterren. Dit vanwege het feit dat ik na lang zoeken naar een woning, binnen een jaar ingeschreven staan bij woningruil een serieuze ruilpartner gevonden en geschikte woning.
Ook als je vragen hebt reageert de beheerder zsm.

Risposta di woningruil24.nl
Ik vind het een mooi systeem,maar je moet lid worden om met mensen in contact te komen. Sommige die reageren niet of kunnen niet reageren ivm dat je moet betalen. Dan is er een match, er komt geen reactie. Misschien moeten ze daarbij gaan helpen dat de mensen de berichten allemaal binnenkomen.

Risposta di woningruil24.nl
Geldklopperij. Gewoon een Zweeds bedrijf (relocasa) dat een website heeft opgezet dat vanzelf loopt en iedere maand 5 euro omhoog gaat met de abo kosten. Ze profiteren van de woningkrapte en het feit dat Woningruil.nl er mee op hield. Er is nu een Duits bedrijf dat ook een gat in de markt ziet... (ruilwoning.nl), maar die hebben tenminste wel een echte klantenservice waar ze erg aardig zijn. Ik kreeg daar in ruil voor mijn feedback 6 maanden gratis. Ik ben blij dat iemand hier aangifte heeft gedaan.

Risposta di woningruil24.nl
Ik vind het een mooi systeem.maar je moet lid worden om met mensen in contact te komen. Sommige die reageren niet of kunnen niet reageren ivm dat je moet betalen. Waarom ook zo hoge prijs voor een lidmaatschap.

Risposta di woningruil24.nl
Jammer dat niet iedereen reageert op een match. Nuttige site dat wel!

Risposta di woningruil24.nl
Ik heb een mail ontvangen van woningruil24 dat ene Amanda interesse toonde. Toen ik het bericht wilde lezen moest ik eerst lid worden. Wat blijkt als ik éénmaal lid ben dat volgens woningruil24 ik op mijn schrijven naar Amanda geen reactie zal krijgen omdat er geen interesse naar mij getoont is. Hoe kom ik dan aan het verzoek van Amanda? Voorlopig ben ik 25,- euro lichter. Het zijn oplichters.. als je in de mail helemaal naar beneden scrollt wenst een Amanda je succes met je zoektocht. Nu weet ik wie Amanda is die slapend rijk wordt over de rug van woningzoekende. Ook staat er dat er de volgende maand automatisch weer 25,- euro van mijn rekening gehaald zal worden. Ik heb dat nergens aangegeven dat ik zo een overeenkomst wilde. Geen koper cent gaat meer naar dit sneaky bedrijf.
Rachel/Marlon
Standaard reactie van jullie op maandag 12 januari 2026.. "Je mag ons gerust mailen via info@ woningruil24 .nl, dan kijken we of we deze misverstanden kunnen ophelderen." Ik heb jullie al meerdere keren mailtjes gestuurd. Komt totaal geen reactie omdat je dondersgoed weet dat je mij voor 24,95 euro hebt opgelicht. Terwijl mij totaal geen dienst bewezen is. Stelletje schurken.
Zoals ik in de mailtjes schreef ik ga aangifte doen en schrijven naar de pers zodat er een onderzoek naar jullie bedrijf komt. Want zo worden jullie woningruil24.nl schatrijk met deze vorm van scam. Als ik de reviews zo lees ben ik niet de enige.
Maar waag om nog een keer geld van mijn rekening te pakken waar ik totaal geen toestemming voor geef en geen overeenkomst met jullie heb. Dan ga je helemaal de poppen aan het dansen krijgen. Ik screenshot alles zodat ik bewijzen heb wat Woningruil24.nl uithaalt.
Rachel/Marlon
Goeiemiddag Trustpilot,
Ik begrijp niet zo goed wat u met deze mail op 13 januari 2026 bedoelt? Wat voor aanvullende ervaringen wilt Woningruil24 hebben, is wat ik geschreven heb in het review niet duidelijk genoeg?
Ik heb meerdere mailtjes naar info@ woningruil24. nl gestuurd, met uitleg wat er gaande is en wat er afgespeeld heeft. Het lijkt er sterk op als ik de reviews zo lees dat dit een voorkomende scam van hun is. Sws frappant dat er bij hun een Amanda is die je gelukwenst met het vinden van een ruil. Lijkt mij eerder dat deze Amanda een nepaccount heeft en zo geld van mensen aftroggelt met een zogenaamde reactie over interesse in een ruil. Anders snap ik waarom dat op het gele vlak stond dat ik geen antwoord zou krijgen omdat niet iedereen interesse heeft getoond.
Maar aangezien woningruil24 doet als hun neus bloed heb ik daad bij mijn woord gezet. Ik heb Radar van Avro Tros geschreven en een formulier melding gedaan bij de politie want dit pik ik niet!
Hier de reactie van de politie!
Geachte mevrouw Watson-Overman ,
Bedankt voor uw bericht.
U kunt in dit geval overwegen aangifte te doen, dat kan online via w w w. politie. nl/ aangifte. Kies voor fraude met online handel. Ook kunt u uw ervaring delen op Fraudehelpdesk .nl, hier worden frauduleuze activiteiten verzameld zodat we een steeds beter beeld krijgen van hoe oplichters te werk gaan.
Als u slachtoffer of familielid van een slachtoffer bent, heeft u rechten. U vindt uw rechten onder de volgende
link: w w w. politie .nl/ slachtoffer.
Pascale / BBN31988
Dus dat ik aangifte ga doen is een feit!
Rachel Overman-Watson

Risposta di woningruil24.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.