Wat een waardeloze site. Betaal je geld voor een abonnement, krijg je nauwelijks reacties en lijkt de helft van de profielen niet actief. Alles draait om geld innen, maar resultaat hoef je niet te ver... Leggi di più
I am going through a woningruil right now thanks to tjis website. I was a bit unsure at the beginning as i find it quite expensive but I was put in contact with serious people and viable options and t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben natuurlijk uitermate blij dat ik een ruil heb kunnen vinden!! Wel vind ik dat er veel "troep" tussen zit: veel slechte advertenties en ik ben veel benaderd door "louche types" waarvan ik niet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijne site en bij problemen staan ze direct klaar je te helpen of tegemoet te komen, nette service!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!
Paesi Bassi
- info@woningruil24.nl
- woningruil24.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Groot aanbod, dat vergroot kansen en driehoeksruil mogelijk.
Fijn omdat er steeds meer mensen aanmelden.
Lekker Groot aanbod, dat vergroot je kansen en driehoeksruil mogelijk.
Maar je kan je berichten niet lezen en je matches niet bekijken zonder Premium.

Risposta di woningruil24.nl
Ik heb 3 dagen geleden betaald voor een…
Ik heb 3 dagen geleden betaald voor een premium abonnement en nog steeds wordt er gevraagd om te upgraden naar premium. Ik kan er niets mee maar heb wel betaald voor 3 maanden. Antwoord op mijn mails krijg ik ook niet. Een telefoonnummer ontbreekt en dat mag volgens mij niet. Ik kan ook niet anders dan een negatieve review geven.

Risposta di woningruil24.nl
Slechte communicatie na het versturen…
Slechte communicatie na het versturen van 2 mails gewoon geen antwoord op mijn vraag
Vaag en telefonisch niet bereikbaar omdat geen contact gegevens te vinden zijn

Risposta di woningruil24.nl
Ik lees het uit nieuwsgierigheid en…
Ik lees het uit nieuwsgierigheid en vind het een prima platform. Zeker nu het zo verschrikkelijk moeilijk is om aan een betaalbare woning te komen!

Risposta di woningruil24.nl
Alles ging soepel ,zoeken ,foto's…
Alles ging soepel ,zoeken ,foto's bekijken en geschikte ruil vinden was makkelijk

Makkelijk
Makkelijk, overzichtelijk, alle info handig en goed te vinden. Fotos kunnen beter en liefst meer.

Risposta di woningruil24.nl
Bij Woningruil24 lukt het wel.
Na jaren lang via de woningbouw gereageerd te hebben (zonder resultaat) is het mij bij Woningruil24 na iets meer dan een maand gelukt om een woning te bemachtigen die aan mijn wensen voldoet. Ben achteraf erg blij dat ik deze stap heb gezet.

Risposta di woningruil24.nl
Onvriendelijke klantenservice en geen coulance
Ik had een 3 maanden-abonnement afgesloten terwijl ik maar 1 maand nodig had. Binnen een paar dagen vond ik al een woning en deactiveerde mijn account. Toen ik vroeg of (gedeeltelijke) restitutie mogelijk was, kreeg ik een bot antwoord met een pijnlijke typfout (“je moet voor je hele menstruatie betalen”). Geen excuses, geen coulance. Erg onprofessioneel.

lang gezoek
het verlinken van zoekende zou veel beter kunnen,niemand kan elkaar makkelijk vinden wat betreft waar iemand heen wil, je kan op een pkaats kijken ja maar je moet altijd zoeken waar de ander heen wil ipv gelijk een verlinking te doen..en zeker bij driehoeksruil,zo ben je lang o derweg en het systeem slaat dicht als je een bericht hebt verstuurt...moet je weer opnieuw de stad oozoeken..adressen vind je ook niet in de zoek kolom ,kost gewoon veel tijd alles,kon echt beter in elkaar gezet worden de hele site

Risposta di woningruil24.nl
Aan het oriënteren en dan is deze site…
Aan het oriënteren en dan is deze site een welkom hulpmiddel.

Geweldig
Op zich had ik geen ervaringen met deze website en ik was erg wanhopig over woningruil, maar via deze site heb ik wat hoop gekregen dat het toch kan. Want veel woningbouwen zijn helaas niet bekend met driehoek woningruil.
Lange verhaal kort! Het is gelukt en we zijn hartstikke blij met deze inruil.

Risposta di woningruil24.nl
Ik vond de site niet heel gemakkelijk…
Ik vond de site niet heel gemakkelijk in het begin. Het duurde wrl even voordat ik doorhad hoe het werkte.
Maar het is wel succesvol verlopen met de ruil.

Risposta di woningruil24.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.