Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij Wolplein. Mooie materialen van goede kwaliteit, snelle levering en alles werd correct afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die graag haakt of breit!
L'azienda ha risposto
Ik was altijd fan van Wolplein maar ik vind dat er veel te veel garens op de site staan die niet meer leverbaar zijn. Zo scroll je je dus een ongeluk tussen keuzes en als je denkt er één gevonden t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Garen is prima, heel fijn garen om mee te werken. Jullie hebben het snel verpakt en verzendklaar gemaakt. Had alleen aangegeven dat ik het met DHL verstuurd wilde hebben, omdat post. nl er op moment... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Net geen 5 sterren, omdat kleuren uitverkocht waren. Verder dik tevreden. Snelle en nette levering.
L'azienda ha risposto
Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.
Doornepol 5, 5301LV, Zaltbommel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
prima service, ook de klantendienst werkt perfect. er was een ontbrekend productje in de bestelling, vrijwel onmiddellijk antwoord en direct nagestuurd. top winkel

Risposta di Wolplein
Snelle en correcte afhandeling. Mooie duidelijke website.

Risposta di Wolplein
Ik kreeg de voorlichting die ik graag wilde
Het was eenvoudig om te bestellen
De levering was vlot en de prijs/kwaliteit verhouding is prima

Risposta di Wolplein
Good assortment, easy to find what I was looking for and quick delivery.

Mooi breipakket.
Mooie kwaliteit garen, kleur zoals afgebeeld, duidelijk patroon.

Perfect ingepakt. Geleverd wat er besteld is. En supersnelle levering👍👍👍

Risposta di Wolplein
Geen fysieke winkel meer. Juist bij dit product wil je zien en voelen. Ben een regelmatige klant geweest, maar deze verandering laat me wellicht verder zoeken naar wel fysieke verkooppunten.

Risposta di Wolplein
Ik moet erg lang wachten op mijn bestelling. Nu al een week niks gehoord.

Risposta di Wolplein
in de winkel verschillende merken van wol en katoen te ver krijgen

Risposta di Wolplein
Supersnel je wolletje keurig netjes verpakt thuisbezorgd

Risposta di Wolplein
Vlot gekregen wat ik heb besteld.
Voldoet helemaal aan de verwachting.

Risposta di Wolplein
Veel keuze, goede omschrijving, snelle levering als de wol in voorraad is.

Risposta di Wolplein
Ik heb 26-1 een pakket besteld en 2 weken later nog niks ontvangen. Ik zie 2 soortgelijke reviews met de zelfde melding. Ik geloof dat er iets flink mis gaat met deze organisatie. Ik heb een week later op 2-2 vroeg in de ochtend gemaild en ze zouden binnen 5 werkdagen reageren maar ook hier geen reactie. Ze geven aan op hun websites dat als de levering vertraagd is ik hier bericht over krijg maar dit is ook niet het geval. Ik maak mij vooral zorgen of ik mijn bestelling wel ooit ga ontvangen en of ik zo niet mijn geld terug krijg. Een antwoord met een update zou heel veel onnodige slechte reviews voorkomen denk ik. Verschrikkelijk teleurstellend.
10-2 Update: gisteren een officiële klacht ingediend via mail aan organisatie en aan stichting keurmerk. Vandaag (onduidelijk of dit komt door klacht) reactie per mail ontvangen met update dat de wol niet op voorraad was, hij nu in bestelling is en op 18-2 bij organisatie binnen komt. Dit zag het wolplein pas nadat de bestelling binnen kwam.
Update 23-2: de wol wol zou afgelopen woensdag binnen zijn gekomen. Het is nu maandag avond en ik heb nog steeds niks ontvangen wat mij doet geloven dat het pakket onderweg is. Ik heb geen updates ontvangen. Het is nu bijna een maand later. Ik bestel hier nooit meer!

De wol wordt snel opgestuurd. Goed verpakt. Prima

Risposta di Wolplein
zondagavond bestellen, maandagochtend in huis

Risposta di Wolplein
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.