Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har for 2 mdr siden købt et par grønne gummistøvler. Pasformen er så god, med de er revnet på begge støvler samme sted. Helt utrolig dårlig kvalitet, vil ikke anbefale gummistøvler derfra . Pi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service! Jeg har efterhånden købt en del fodtøj fra Woden, både i butikker som i Wodens netbutik - altid til min fulde tilfredshed. Ved min sidste bestilling var jeg lidt for hurtig og... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I live in these shoes! Lovely design and colours and delivery is swift. Recommend trying them in store before buying online as the sizing can be a bit small (for English feet!).

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service ifm. fejl på vare. Kort efter indsendt reklamation (nemt procedure via hjemmeside), sendes nye sko, som modtages efter få dage. Det var ikke nødvendigt at sende den defekte vare ret... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

WODEN er et skandinavisk sneaker brand med fokus på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og stor værdi for pengene. Vi tror på produkter og mennesker, hvorfor vores sko er omhyggeligt designet og produceret af passionerede og dygtige mennesker. Mode, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer sneakers omhyggeligt designet til det urbane liv.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Retur

Støvlerne kom meget hurtigt efter bestilling men måtte desværre returnere da de ikke passede mig . Er nu 17 dage siden jeg returnerede og har endnu ikke set pengene el hørt fra Woden . Ikke tilfredstillende 😬

13 ottobre 2023
Logo di WODEN A/S

Risposta di WODEN A/S

Hej Karin

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er kede af, at du oplevede problemer med returprocessen. Vores lager har ikke modtaget pakken, og derfor har der i den sammenhæng ikke været nogen registrering på en returnering.

Jeg kan se du efterfølgende har kontaktet vores kundeservice som har behandlet din forespørgsel og du har hermed modtaget pengene retur.

WODEN

Valutata 1 stelle su 5

Schoenen waren mooi retourbeleid waardeloos

Schoenen waren mooi. Het pakje werd snel geleverd. Helaas pasten de schoenen niet dus retour naar Denemarken. Extra info gevraagd via de mail daar kreeg ik een verkeerd antwoord uiteindelijk ervoor gekozen om via post nl terug te zenden. Dat kost 12 euro!. En dat staat nog los van het feit dat ik voor joker naar een GLS locatie was gestuurd waar bleek dat de meegeleverde sticker niet voor GLS bedoeld was.

14 ottobre 2023
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Sandaler fra Woden har gjort jeg kan…

Sandaler fra Woden har gjort jeg kan holde ud at gå flere timer i sandalen. De er bløde, lækker skindkvalitet, og ikke mindst smukke. Jeg har nervebetændelse, og fodtøj har været en stor udfordring for mig. Så er så glad for jeg tog chancen og bestilte et par hjem.

22 settembre 2023
Non scritta su invito
Valutata 3 stelle su 5

Billedet

Billedet, som jeg bestilte mine sko ud fra, svarede ikke til skoene, jeg fik leveret. Det viste sig at skoen på billedet var udgået, men jeg ønskede ikke den sko, der blev leveret..

13 agosto 2023
Valutata 4 stelle su 5

Jeg kan gå til verdens ende i mine sandaler. Men foret er for dårligt.

Jeg kan gå til verdens ende i mine Line Sandaler. Og Woden sender bestillingen hurtigt.
To gange har jeg dog lavet en reklamation fordi inderforet i sandalen går i stykker efter ganske kort tids brug og efter et par måneder er så flosset, at jeg ikke kan være bekendt at gå i dem - selvom sål og remme har mange flere kilometer i sig.
Reklamation er let og uproblematisk. Jeg sendte begrundelse og billedlegitimation og fik tilsendt nye sandaler.
WODEN: Jeg synes I skulle opgradere kvaliteten af foret - for det er ikke bæredygtigt, at en sandal må kasseres så hurtigt pga. forets dårlige holdbarhed ved alm. brug af sandalen.

9 luglio 2023

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse. Første par var desværre for store, fik pengene retur meget hurtigt. Da jeg købte et par mere gik det lige så hurtigt som første gang.
Og jeg er meget glad for sandalerne, som virkelig har god komfort

11 luglio 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più