Jeg har for 2 mdr siden købt et par grønne gummistøvler. Pasformen er så god, med de er revnet på begge støvler samme sted. Helt utrolig dårlig kvalitet, vil ikke anbefale gummistøvler derfra . Pi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig god service! Jeg har efterhånden købt en del fodtøj fra Woden, både i butikker som i Wodens netbutik - altid til min fulde tilfredshed. Ved min sidste bestilling var jeg lidt for hurtig og... Leggi di più
I live in these shoes! Lovely design and colours and delivery is swift. Recommend trying them in store before buying online as the sizing can be a bit small (for English feet!).
Rigtig god service ifm. fejl på vare. Kort efter indsendt reklamation (nemt procedure via hjemmeside), sendes nye sko, som modtages efter få dage. Det var ikke nødvendigt at sende den defekte vare ret... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
WODEN er et skandinavisk sneaker brand med fokus på de skandinaviske designværdier, naturlige kvalitetsmaterialer og stor værdi for pengene. Vi tror på produkter og mennesker, hvorfor vores sko er omhyggeligt designet og produceret af passionerede og dygtige mennesker. Mode, funktionalitet og anatomi er essentielle elementer i WODEN DNA’et, der sikrer sneakers omhyggeligt designet til det urbane liv.
Informazioni di contatto
Balticagade 12 A, 8000, Aarhus, Danimarca
- +4538400444
- customerservice@woden.com
- woden.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig kvalitet
Helt utrolig dårlig kvalitet, vil ikke anbefale gummistøvler derfra .
Pia Ferdinandsen
Fede sandaler❤️
Vild med Woden
Er helt fantastiske sko, bæredygtige design og komfortable.
Super god købe oplevelse
Super god købe oplevelse, hurtig levering, lækre sko at gå i, og rigtig rare at have på, og fantastiske farver
God oplevelse
Alt - en meget enkel hjemmeside
Meget forståelig- selv for en ældre dame.
Jeg siger tak.
Skønne og behagelige 😘…
Skønne og behagelige- har ikke rigtig taget dem i brug endnu. Men skal bruges her til sommer, når vejret er til bare fødder.
Ingen chance for at få kontakt til kundeservice
De har ikke et telefonnummer på deres hjemmeside. Det er midlertidigt lukket jvf deres hjemmeside. Deres email til deres kundeservice virker heller ikke. Så jeg kan ikke reklamere over nogle sko jeg har købt. Jeg får en våd fod hver gang det er en smule vådt udenfor. Jeg har haft skoen i 3 måneder. Det er elendig kundeservice! Jeg var glad for deres sko, men når deres service er så ringe vil jeg ikke anbefale at bruge sine penge her. Øv!
Love this Danish brand!
Sko som forventet
Sko som forventet. Der kunne sættes en fin forhøjelse på den ene sko p.g.a. Eva-sålen.
Fantastiske sko og hurtig levering
Fantastiske sko og hurtig levering.
Woden har et stort udvalg af sko så der er noget for enhver smag. Gode sko og hurtig levering.
Perfekt
En super god oplevelse. Service i top. Style og beskrivelse er i overensstemmelse med det der står i salgsannoncen. Leveringen fuldstændig som beskrevet.
Woden sko er bare perfekte til mig 🙏
Gummistøvler kun til tørvejr
Jeg har haft både et par Magda og et par Siri Woden gummistøvler.
Jeg er ambivalent, de er gode at gå i, hvis det ikke regner, hvilket jo er formålet med gummistøvler.
I regnvejr får man våde og kolde fødder.
Så desværre må det blive nej tak til et 3. par.
Langsom kundeservice
Plejer at elske Woden, har købt deres sneakers adskillige gange. I efteråret købte jeg så et par gummistøvler - de er desværre revnet synkront på begge støvler. Jeg har henvendt mig en del gange over mail, men deres svartid er meget langsom og man kan ikke kontakte firmaet elektronisk. Jeg venter stadig på svar omkring refundering her 13 dage senere.
Lækre lette støvler
Lækre lette støvler. Meget god kundeservice. Anbefaler på det varmeste.
Julegave til svigerdatter købt hos…
Julegave til svigerdatter købt hos woden, sikker og hurtig levering
Woden yder en super fin service
Woden yder en super fin service, så jeg er meget tilfreds.
Woden Token- dejlige sko, men holder for dårligt.
Jeg har købt et par Woden Token- virkelig behagelige og god gå i. Desværre syntes jeg de alt for hurtigt er slidt op.
Jeg har gået med dem ca 3 dage om uge, og her efter 20 uge svarede til ca 60 dages brug, er de totalt færdig indvendig i skoen med huller i begge hæle og ved begge knyster.
Jeg synes måske et par sko til 1100kr (700 på tilbud) burde være bedre.
Men nogle dejlig sko at gå i.
Bedste oplevelse og lækre støvler
Virkelig god oplevelse. Fantastisk kundeservice.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.