de jurk is van prachtige kwaliteit. pasvorm heel goed, Hierna dezelfde jurk in andere kleur besteld. Ook deze is mooi afgewerkt en past mooi. Ik zal hier zeker vaker bestellen. ook de communicatie e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Service via telefoon is slecht en via mail ook te wensen over, we hebben het druk of geen antwoord. Kwaliteit is van artikelen zijn goed. Levering is ook goed. Er zijn ook vaak telefonisten die slecht... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is een betrouwbaar bedrijf. Artikelen komen overeen met afbeelding. Wat mij echter stoort zijn de prijzen die stijgen per maat. Bv pyjama 5€ meer per maat, dus ipv de prijs met grote letters afged... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het bestelde was veel te klein, ondanks een correct opgegeven maat. Kan gebeuren, was op zich geen reden om dit review te schrijven. Maar nu blijkt het erg lastig om van hun spam af te komen. Wanneer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Postorderbedrijf WITT international - uw online shop voor mode, wonen en gezondheidsartikelen voor hem en haar - gemakkelijk online shoppen op rekening!
Postbus 1002 , 6201 , Maastricht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Slechte ervaring met een retour zending. Tot nu toe is het retour bedrag niet gestort op mijn bankrekening. Product bijna 2 weken geleden retour gestuurd. Op vragen per mail standaard bericht dat ze erg druk zijn en zo snel mogelijk contact op nemen. Dus niet 😡

Risposta di Witt International
Goede kwaliteit kleding, niet te duur en een vlotte bezorging.

Risposta di Witt International
altijd doen wat ze beloven. Op tijd bezorgen, goeie kwaliteit voor leuke prijs.

Risposta di Witt International
Ben al 3 dagen aan het bellen omdat ik iets verkeerd besteld heb en gelukkig nog niet betaald.
Zeker 10x gebeld en een paar x 30 minuten gewacht en krijg niemand aan de telefoon.
Mail gestuurd waar ook niet op gereageerd word.
Vandaar 3 sterren.
Dus voor mij erg slechte bereikbaarheid.
Maar wat ik besteld had is keurig netjes bezorgd na 3 dagen en van goede kwaliteit.

Risposta di Witt International
De bestelde artikelen zijn nog steeds niet bezorgd,
Wel betaald en er wordt niet gereageerd op de mail naar de klantenservice

Risposta di Witt International
Vreselijk bedrijf, 2 weken geleden besteld en betaald, niet bereikbaar, niet per mail of telefonisch, meerdere keren langer dan 40 minuten wachten gooien ze hoorn erop. Helaas besteld zonder eerst onderzoek te doen, dus als je intentie hebt om te bestellen NIET DOEN

Risposta di Witt International
Allereerst heb ik net werkelijk 60 minuten in de wacht gestaan en werd er toen uitgegooid. Niet te geloven. De telefonische bereikbaarheid mag echt beter! Dan herken ik me in het verhaal van de dame van 26 mei! Ook ik heb tot op heden niets ontvangen van mijn bestelling van 26 mei terwijl de bestelling wel aangemeld is bij post.nl., die op zijn beurt aangeeft nog niets ontvangen te hebben. Nu ga ik morgen op vakantie dus hoeft de hele bestelling voor mij niet meer!
Jammer...
Maria

Risposta di Witt International
pakket bij de post? Neen, alleen aangemeld
pakket weg de witt legt de bal bij post.nl kan de koop ongedaan maken als het pakket binnen is. ik denk dat ik gewoon mijn geld kwijt ben koop er nooit meer wat

Risposta di Witt International
Nette service en vlotte levering.Topbedrijf.

Risposta di Witt International
Op mijn bestelling die ik heb gedaan stond dat de levertijd 3 tot 5 werkdagen was. Nu krijg ik bericht dat alles veel later komt. 1 Artikel zelfs eind Juli. Ja hallo dan is de zomer bijna op zijn eind. Dit is een enorme teleurstelling Bij de volgende bestelling zal ik mij wel bedenken of ik nog bij jullie bestel..

Risposta di Witt International
Ik heb een zending geretourneerd d.d. 1-5-2026 maar geen bericht ontvangen dat de zending is aangekomen in Zwolle. Ook staat het nog te betalen bedrag open daardoor. Ik heb diverse "catamaran" truien gekocht maat 48/50. De eerste exemplaren pasten precies en later bestelde ik dezelfde truien in een andere kleur en die vielen groter uit. De exemplaren die goed passen zijn in India geproduceerd en die te groot zijn komen uit Bulgarije.

Risposta di Witt International
Rare levering. 2 jasjes besteld en 1 week later nog niets vernomen, ook niet per e-mail. Gebeld en kreeg als antwoord: 1 jasje is niet op voorraad en dan wachten we 3 weken als het er dan nog niet is wordt de rest van de bestelling gestuurd………🥺
Ja het staat op de website. Nou ik heb het niet kunnen vinden en de fa. de Witt kan dit niet direct kenbaar maken. Sowieso duurt het minimaal 1 week omdat alles uit Duitsland moet komen. Als ik iets in VS bestel heb ik het nog eerder. Slechte service!!!!!

Risposta di Witt International
De artikelen worden optijd bezorgd,het ziet er goed uit,en de maten zijn goed! Ik ben er zeer tevreden mee!

Risposta di Witt International
Mooie kleding, goede kwaliteit, betaalbaar, eerlijk en hulpvaardig. Bestellen en de bezorging gaan ook zeer perfect.

Risposta di Witt International
Ik heb op koningsdag een bestelling geplaatst. Op die dag kreeg ik 20% korting. Dat was best veel op mijn hele bestelling. Ik heb de kortingscode ingevuld. Wat blijkt? De code heeft niet gepakt, op het moment dat ik mijn bestelling verstuurde zat de code er wel in en zag ik de korting ook in mindering gebracht. Nu wordt mijn bestelling binnen enkele dagen bezorgd en zie ik in de mail dat ik de 20% korting niet ontvang. Ik heb meteen telefonisch contact opgenomen met Witt. De medewerkster was zeer onvriendelijk en sprak op een toon tegen mij die ik echt als heel vervelend heb ervaren. Ze schreeuwde bijna tegen mij. Ze zei dat ik dan de dag dat ik mijn bestelling had gedaan op de bevestigingsmail had moeten reageren. Tja, ik zag die mail ‘s avonds laat en mijn bestelde producten klopten. De medewerkster zei ook nog dat er dan iets mis was gegaan bij de verwerking van de kortingscode. Nu is mij meegedeeld dat ik mijn 20% korting niet meer ontvang. Ze kunnen dit sinds 1 januari 2026 niet meer achteraf verrekenen. Zelfs niet met de artikelen die nog nageleverd moeten worden. Dit kan blijkbaar alleen op de dag zelf, dus Koningsdag in mijn geval. Ik heb voor €184,96 besteld en ik loop dus €37,00 mis. En dit als trouwe klant. Ik vind dit geen service. En wat mij opvalt is dat de laatste tijd vaker producten niet geleverd kunnen worden en ik minimaal een maand moet wachten en dan nog de tijd dat mijn artikelen onderweg zijn. Ik ben altijd zeer tevreden geweest, maar het laatste jaar echt niet meer … en de vriendelijkheid en klantgericht zijn ver te zoeken jammer genoeg. Ik ben beter gewend van Witt. Of ik nog bij Witt ga bestellen weet ik niet. Dit was zo’n nare ervaring …

Risposta di Witt International
In februari heb ik vijf broeken besteld. Een broek heb ik retour gestuurd volgens de procedure, de vier andere gehouden. Meerdere keren contact gezocht met de klantenservice dat ik geen geld had ontvangen van de gerouteerde broek. Iedere keer ontving ik de reactie dat ik geduld moest hebben dat het geld vanzelf op mijn rekening zou komen. Afgelopen week weer contact gehad en nu vraagt men weer om gegevens en om een datum van verzending, anders kan men niet overgaan tot betaling. Waardeloos. Voor mij geen bestellingen meer bij dit bedrijf.
Update:
Na veel heen en weer gemaild te hebben met de klantenservice hebben zij het tenslotte opgepakt en zijn zij overgegaan tot uitbetaling. Het klopt dat er iets niet goed was gegaan met het retourproces. De klantenservice had het sneller op kunnen pakken door de gegevens op te vragen.

Risposta di Witt International
Welkomstkorting niet ontvangen omdat de gekochte jas retour moest omdat hij te klein was. Op advies van medewerker klantenservice de jas in een maat griter besteld en dan kon ik nogmaals bellen en zou de korting teruggestort worden. Helaas bleek dit niet zo te zijn want de korting kon maar éénmalig, maar deze heb ik niet ontvangen. Geen vriendekijke medewerker, maar wel netjes doorgezet naar andere collega. Via mail contact nogmaals te horen gekregen dat het niet kon en het advies gekregen te wachten met bestellen en wachten op andere actie. Mijn mail dus niet goed gelezen want op advies van de eerste medewerker al besteld. Kortom geen welkomstkorting en wat ik nog vervelender vind...geen excusus voor de verkeerde informatie of het gevoel van moeite doen voor een passende oplossing of tegemoedkoming. Eerste kennismaking met de Witt niet erg positief ervaren.