1 ster is nog teveel voor de ergernis die je gratis bij je aankoop krijgt. Witt negeert de AVG en spamt je brievenbus ongevraagd vol met dikke folders van allerlei “zusterbedrijven”. Ze hebben het in... Leggi di più
de jurk is van prachtige kwaliteit. pasvorm heel goed, Hierna dezelfde jurk in andere kleur besteld. Ook deze is mooi afgewerkt en past mooi. Ik zal hier zeker vaker bestellen. ook de communicatie e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij afgebeelde afgeprijsde pullover gratis verzending maar geen bestelcode ! Gebeld . Per mail kwam dat binnen. Kreeg code om de korting te verkrijgen. Besteld, maar waren wel verzendkosten be... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Postorderbedrijf WITT international - uw online shop voor mode, wonen en gezondheidsartikelen voor hem en haar - gemakkelijk online shoppen op rekening!
Postbus 1002 , 6201 , Maastricht, Paesi Bassi
- +31 (0) 43 – 700 12 42
- klantenservice@witt-international.nl
- witt-international.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Witt International
Leren jas was ik maanden naar op zoek…
Leren jas was ik maanden naar op zoek in grote maat. Witt had er 4 in mijn maat. Deze is super en ik kreeg nog 20% korting. Ik ben er heel blij mee. De andere 3 konden gratis retour.

Risposta di Witt International
Goed bedrijf en klantvriendelijk en een…
Goed bedrijf en klantvriendelijk en een snelle levering goede kleding ik ben een tevreden klant

Risposta di Witt International
Product was okay behalve defecte rits
Product was okay behalve defecte rits. Maat valt kleiner dan wat je draagt. Jammer fleece vest terug gestuurd.
Wat vind ik irritant Adverterende prijs is niet wat wij moeten betalen door ons maat. Ik heb tijdje geleden dat vraag gestuurd helaas niets gehoord. Maar toch nog een bestelling gedaan. Dat komt eind van maart. Ik zie het well. Het kost me 106 € door ik grote maat heb en nog 5.95 € voor de verzend kosten. Met de app als wij kunnen retour melden en process zien zou prettig zijn, helaas dat is niet zo. Web versie weet ik niet, niet geprobeerd.

Risposta di Witt International
Beloofde cadeau bij eerste bestelling is nooit gekomen.
Ik kreeg de brochure ongevraagd in de brievenbus, maar vond de producten wel interessant. Bij een eerste bestelling zou ik een tas cadeau krijgen die echter nooit werd geleverd. Klantenservice: heeft u de juiste code hiervoor ingevoerd? Ja. Ze snapten er niets van dus ik heb de tas nooit gekregen.

Altijd goede kwaliteit
Altijd goede kwaliteit, alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn en ook het verschil in maat zo groot is.
Dat zie je nergens!Ik bedoel tussen de maten!dus 40 goedkoper dan 44 ofzo,dat is nergens

Goede ervaring Witt
Conform bestellingen van 6 pyama s ontving deze binnen enkele dagen in huis met PostNl maatvoering goed en prima kwaliteit.
Ik las negatieve reviews pas na bestellen en had weinig vertrouwen in Witt dit blijkt ten onrechte.

Mooie aanbiedingen.
Mooie aanbiedingen.
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Ook het betalen is geen probleem en lukt snel via bank.
Ben zeer tevreden.

het is een fa
het is een fa, dat altijd exactweet zelfs zonder kl. nummer wie je bent dat wil in Nderland wel eens minder goed doorkomen. Bovendien mijn echtgenoot heeft een Duitse maat en die is altijd bij jullie verkrijgbaar krtom een goede firma!!!
louise cosman houten

tevreden
De gekochte artikelen zijn van goede kwaliteit en de bezorging was ook goed.

Risposta di Witt International
De leveringen zijn snel en als het niet lukt krijg je bericht
De leveringen zijn snel en als het niet lukt word je op hoogte gebracht.Als je de betaling doet krijg je een mail dat het geld binnen is met een bedankje.

Risposta di Witt International
Het is een betrouwbaar bedrijf, misleidende prijzen.
Het is een betrouwbaar bedrijf. Artikelen komen overeen met afbeelding. Wat mij echter stoort zijn de prijzen die stijgen per maat. Bv pyjama 5€ meer per maat, dus ipv de prijs met grote letters afgedrukt blijkt voor mij 10€ meer te zijn, dat vindt ik misleidend en bovendien ongebruikelijk in vergelijking met andere aanbieders.

Best tevreden
Normaal gesproken ben ik best tevreden, maar ik vind het jammer dat bij bikini's het broekje eerst komt en het bovenstuk 1 1/2 tot 2 maanden later. Hoe kan ik dan beoordelen of ik de hele set leuk vind. Dus samen versturen lijkt mij praktischer. Ook als je zou willen retourneren als de set tegenvalt.

Zeer tevreden klant!
Ik ben al jaren klant en koop veel kleding bij hun en ben zeer tevreden. Nooit geen klachten gehad.

Gewoon goed
Gewoon goed . ben blij mee top kleding.👋👍😘👊🫶 hallo Patrick van klanten servic witte . Ik ben een man hoor. Staat duidelijk