Mooie wijnen, vriendelijk geprijsd, je kan per fles kopen dus niet meteen 6 tegelijk, nette vlotte bezorging.
Prachtige wijnen tegen betaalbare prijzen. Levering is stevige dozen. Levertijd echter vaak veel langer dan de 3 tot 4 dagen die worden genoemd. De laatste keer heb ik bijna twee weken op mijn wijn mo... Leggi di più
Goede service.Zo wel telefonische als email afspraken worden nagekomen. Tot opheden geen verkeerde zendingen ontvangen. Wat de kwaliteit van de wijnen betreft. Zij zijn leuk en goed omschreven. Je wee... Leggi di più
Ook nu heb ik goede en lekkere wijn gekocht bij Wijnjuweel. Het bestellen is gemakkelijk en de communicatie is duidelijk en vriendelijk. Min-punt is de gekozen bezorger, die pas op het laatst laat we... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn gek op wijnen! De lekkerste wijnen voor u vinden: daar doen we het allemaal voor!
Paesi Bassi
- info@wijnjuweel.nl
- wijnjuweel.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Alles prima
Alles prima. Zeker de wijn. 2 verbeterpuntjes:
1. Als je bestelt moet je rekenen met een bezorgtijd van een dag of 5
2. De dozen zijn groot/zwaar.
Goede wijn voor deze prijs
Snel geleverd en goede wijn.
Goede wijn voor een mooie prijs
Goede wijn voor een mooie prijs. Levering via DPD loopt altijd goed.
Het ‘persoonlijke’ contact
Het ‘persoonlijke’ contact, weliswaar via de e-mail, was niet alleen erg vriendelijk, maar ook effectief.
Ik had zo'n 25 flessen besteld
Ik had zo'n 25 flessen besteld. De helft daarvan zijn door de bezorger DPD geretourneerd zonder kennisgeving naar Wijnjuweel. Ik moest hier zelf contact over opnemen met Wijnjuweel en kreeg nog geen eens excuses, laat staan een kleine tegemoetkoming. Al was het maar een linnen tasje. Ik ben hier eigenlijk gelijk mee klaar.
Ik heb wijn besteld en die is inderdaad…
Ik heb wijn besteld en die is inderdaad bezorgd.
Goede Pinot Grigio
Speranze Pinot Grigio delle Venezie 2023 is een uitstekende wijn tegen een redelijke prijs.
Prima koopervaring!
Het proces van aankoop en verzending verliep heel goed. Rondkijken en wijnen selecteren in de winkel was een prima ervaring. Als beginneling had ik wel wat meer hand-holding kunnen gebruiken in termen van smaakbeschrijvingen / typeringen. Ook wat meer kenmerken van de streken en wat meer wijn-spijs-informatie had ik prettig gevonden. De eerste wijn van mijn bestelling drink ik *nu* en het is heerlijk.
Snelle en complete levering van goede…
Snelle en complete levering van goede wijnen voor een redelijke prijs.
Mooie wijn en netjes op tijd geleverd.
Heerlijke wijn voor een mooie prijs en…
Heerlijke wijn voor een mooie prijs en vlot geleverd.
Uitstekende aankoop-ervaring
Uitstekende aankoop-ervaring. Nette prijs en snelle levering