Dettagli dell'azienda

1. Enoteca

Scritti dall'azienda

Welkom bij Wijn en Genot Bij Wijn en Genot draait het gewoon om lekker genieten. Een goed glas wijn, fijne mensen om je heen en een beetje gezelligheid: daar doen we het voor. Ik ben een jonge ondernemer met een passie voor wijn en dat proef je terug in het assortiment. Geen moeilijke verhalen of dure woorden, maar gewoon goede wijn die past bij het moment. Of je nu een frisse witte zoekt voor bij een salade of een stevige rode bij een mooi stuk vlees, bij ons vind je altijd iets dat klopt. Wij zijn er voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsborrel of relatiegeschenken: wij denken graag mee om de beste mogelijkheden te vinden. Want bij Wijn en Genot staat niet alleen de wijn centraal, maar vooral ook de klant. Voor ons gaat het om verbinding, plezier en samen genieten. Dat is waar Wijn en Genot voor staat. Bestel en Santé!

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Erg goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen bij het uitkiezen van de wijnen, de manier waarop je advies krijgt is erg prettig. De wijnen zijn keurig en op tijd geleverd.

7 aprile 2026

Een positieve ervaring

Een positieve ervaring! We kregen goed advies en werden goed geholpen. De wijnen zijn heerlijk en de mogelijkheid om een persoonlijk etiket te laten maken is een hele leuke extra. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug.

25 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

De wijnen waren echt heerlijk!

De wijnen waren echt heerlijk! Ik koos voor een variatiepakket met rood, wit en rosé in verschillende prijsklassen. Elke wijn had zijn eigen karakter en ze waren stuk voor stuk erg lekker. Wat mij vooral opviel, was de passie van Sebas. Hij vertelt met zoveel enthousiasme en kennis over de wijnen dat het aanstekelijk werkt. Je merkt dat hij precies weet wat hij in huis heeft en dat hij het belangrijk vindt dat jij er écht van geniet.

Ik vind het altijd fijn als iemand mij iets kan vertellen over de achtergrond en de smaak van een wijn, zodat ik dit zelf kan terugproeven. Sebas combineert dat perfect: bijzondere wijnen, leuke verhalen en vooral heel veel smaak.

Kortom: een absolute aanrader om hier wijn te kopen. Passie, enthousiasme én kwaliteit komen hier mooi samen!

19 settembre 2025

Mee op reis

Ook wanneer je wel proeft wat je lekker vindt, maar dat niet goed kunt bewoorden, wordt je mee op reis genomen naar uiteindelijk de wijn welk jou als een maatpak past.
Ik ervaar dat als op een uitermate klantvriendelijke manier kennis delen.
Top bedrijf

4 settembre 2025

Top service!

Ik had per direct 'n wijnpakket nodig en het werd meteen geregeld.
Binnen no time werd het bezorgd.
Top service!

10 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più