Welvaere Recensioni 802

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Der Whirlpool hält was er verspricht. Tolle Verarbeitung, alles stimmig. Welvaere, bei dieser Firma stimmt einfach alles. Preis-Leistung, Service und Qualität. ALLES !! Eine Änderung der Bestellung, k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wir haben den Hot Tube Björn nun seit über einem Monat unf es ist die perfekte Ergänzung für unseren Alltag, einfach mal abschalten und Seele baumeln lassen. Die Verarbeitung und die eingesetzten Pro... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service na jaren gebruik

Wat mij vooral positief verraste, was de service. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en werd stap voor stap geholpen met gerichte tips en extra uitleg. Dankzij hun begeleiding en de instructievideo’s heb ik het probleem uiteindelijk zelf kunnen oplossen.

De communicatie was vriendelijk en behulpzaam, en er werd echt meegedacht naar een oplossing. Dat geeft veel vertrouwen, zeker na zoveel jaren gebruik.

Kortom: niet alleen een kwaliteitsproduct, maar ook een service die blijft staan, zelfs jaren na aankoop. Zeker een aanrader!

8 aprile 2026

Hi Bart,

Wauw, wat een mooie review zeg! Fijn om te horen dat zowel de hottub als de service zo goed bevallen, daar worden we blij van.

Bedankt voor de mooie complimenten en we hopen dat je nog heel veel jaren gaat genieten van de hottub.

Valutata 3 stelle su 5

Opstart pakket zou handig zijn om erbij te geven

Meerdere sauna’s en hottub aangeschaft. Zou handig zijn en netjes als je start pakket erbij krijgt, water test strips en aqua clean bijvoorbeeld zodat je meteen kan opstarten. Voor dit bedrag is het netjes om dit erbij te doen en niet dat je apart nog een fles aqua clean moet kopen en dan pas je hottub aan kan zetten. Ook een korte handleiding zou handig zijn.

18 marzo 2026

Hi Nynke,

Bedankt voor je review en je feedback. Dat zullen we zeker meenemen. Mijn collega Danny heeft nog even kort contact met je gehad, hopelijk heeft dat voor duidelijkheid gezorgd. We hopen dat er veel van de sauna's en hottub genoten gaat worden!

Hallo Joerg,

Das freut uns zu hören! Vielen Dank für deine tolle Bewertung und wir wünschen dir noch viele entspannte Momente.

Mit freundlichen Grüßen,
das Welvaere-Team

Perfecte service!

2 febbraio 2026

Hi Dirk,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Valutata 5 stelle su 5

Super bedrijf heb je een probleem of is…

Super bedrijf heb je een probleem of is er iets niet goed dan lossen ze het voor je op! We genieten van de mooie tube 🩷

28 gennaio 2026

Hi Paulien,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn! We zijn blij dat we jullie goed hebben kunnen helpen en we wensen jullie nog veel meer ontspannen momenten in de hottub.

Valutata 4 stelle su 5

Uitgebreide antwoorden op vragen en…

Uitgebreide antwoorden op vragen en niets was te doen om te vragen hele goede uitleg bij de plaatsing Er werd echte tijd voor je genomen en goed doorverwezen naar anderen informatiepunten

20 gennaio 2026

Hi Bertine,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar worden we blij van! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Hi Hans,

Alles gut

Alles gut, sehr zufrieden

19 gennaio 2026

Hallo Günter,

Das freut uns zu hören, vielen Dank für deine tolle Bewertung!
Wir wünschen dir noch viele entspannte Momente.

Mit freundlichen Grüßen,
Das Welvaere-Team

Valutata 4 stelle su 5

Goed service van de monteur

Ik had een technisch probleem en de service-monteur kwam snel. Hij kon alleen "het lek" niet vinden. Later dit nog in goed overleg met Welvaere opgelost. En daarnaast heeft de service-monteur nog meer gefikst dan waarom ik vroeg. Al met al goede service

16 gennaio 2026

Hi Hein,

Wat fijn om te horen dat dit goed is opgelost en dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor je mooie review en we hopen dat je weer volop geniet van e hottub.

Entreprise sérieuse

Nous sommes ravis de l’achat du bain nordique. Très bonne qualité. Entreprise sérieuse.
Nous sommes très content d’avoir un interlocuteur français pour échanger et visualiser le produit avant l’achat.

9 gennaio 2026

Bonjour,

Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfaits du bain nordique et de notre service ! Merci pour ce bel avis et nous vous souhaitons encore de nombreux moments de détente dans votre bain nordique.

Cordialement,
Au nom de toute l'équipe,

Valutata 5 stelle su 5

Prima en snelle oplossing geboden toen…

Prima en snelle oplossing geboden toen er wat problemen waren met de kachel.

24 novembre 2025

Hi Arnoud,

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Echt een aanrader

Echt een aanrader. Vriendelijk en kundig personeel!

16 marzo 2026

Hi,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review!
Nog veel ontspannen momenten gewenst.

Valutata 1 stelle su 5

Ongelooflijk stalk bedrijf

Ongelooflijk stalk bedrijf. Ik heb 1 offerte aangevraagd en ze stoppen ondanks meerdere verzoeken (per mail en telefoon) maar niet met mij benaderen op allerlei manieren. Nu zelfs per whatsapp (op zaterdag nota bene!). Ze luisteren niet naar verzoeken hiermee te stoppen.

Ik wil nog steeds een hottub maar no way dat ik hem hier ga aanschaffen.

14 marzo 2026

Hi Gaia,

Wat vervelend om te horen. Ik heb dit nagevraagd bij mijn collega’s. Er is eenmaal telefonisch contact geweest, maar er werd aangegeven dat dit niet uitkwam. Vervolgens hebben we op een ander moment geprobeerd te bellen, toen dit niet lukte hebben we een mailtje en een Whatsappje gestuurd. We vinden het erg vervelend dat je dit als overlast hebt ervaren.
Het verzoek tot geen verdere opvolging hebben we daarna ontvangen. We zullen nu dan uiteraard ook geen contact meer met je opnemen.

Fijne Ervaring

Vlotte en aangename mensen, correcte uitleg, behulpzaam.

5 gennaio 2026

Hi Paul,

Mooie hottubes en sauna’s

Mooie hottube en combi douche in onze tuin geplaatst. Vriendelijk bedrijf.
Wel wat slordigheden in de uitvoering (te korte stang bij de stortdouche en een aansluiting die vergeten was te kitten) maar prettig en correct verholpen door Welvaere.

9 gennaio 2026

Hi Edward,

Wat fijn om te horen dat dit goed is opgelost en dat je tevreden bent. Bedankt voor je review en nog veel ontspannen momenten in jullie wellnesstuin gewenst!

Topservice

Topservice,
correcte afspraken.

3 gennaio 2026

Hi Thomas,

Fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijke uitleg

27 dicembre 2025

Hi Wout,

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Babette

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più