Wat een fijne aankoop! De Boerderij Stier schommel met Ei-basket is inmiddels mijn favoriete plekje om te genieten van een boek in de zon. Het Douglas hout werdt netjes en snel geleverd met alle bi... Leggi di più
Prima service. Wel jammer dat er niemand rondloopt om je te helpen. Leuk huisje om te zien, maar wat een verschrikking om in elkaar te zetten. Hele onduidelijke handleiding waar niet duidelijk uit... Leggi di più
Wij zijn bij Welles Tuinhout geweest om speeltoestellen te bekijken. We kregen heel erg goed advies. Op een rustige niet dwingende manier werden we geadviseerd over de mogelijkheden. We hebben het... Leggi di più
Mooi en groot assortiment, van goede kwaliteit en zeer betaalbaar!! Ik ben zeer tevreden met de aankoop van het speelhuisje voor mijn kindje. Duidelijke handleiding en lieve klantenservice! Ik was net... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welles Tuinhout is specialist in houten speelhuisjes, speeltoestellen, trampolines, skelters, en overig buitenspeelgoed zoals schommels, zandbakken en picknicktafels. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in tuinhuizen, overkappingen, veranda's, schuurtjes e.d.. Wij hebben een grote showroom/showtuin waar bijna alle producten opgesteld staan. Wij bestaan sinds 2015 en staan bekend om onze gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Groenestraat 34, 6669 DS, Dodewaard, Paesi Bassi
- 0488412917
- mail@wellestuinhout.nl
- wellestuinhout.nl
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Snel en netjes
Vooraf telefonisch contact gehad ivm de levertijd. Deze zou 3 weken bedragen, maar was in de praktijk nog geen week!
Dag voor levering is er keurig contact geweest ivm de levering en overleg omdat niet alle kleuren glijbaan/handgrepen voorradig waren. Dit is keurig overlegd en aangepast.
De levering is prima verlopen en alles ziet er netjes uit.
Over het toestel zelf kan ik nog weinig zeggen, deze moet nog geplaatst worden.
Gewoon goeie service
Gewoon goeie service. Netjes afgeleverd, vriendelijke bezorger. Duidelijke planning afspraken.
Levertijd
Leverdatum die online staat is niet betrouwbaar.
Zelf 2 keer contact gezocht om hier duidelijkheid over te krijgen.
2e telefoontje wel vriendelijk te woord gestaan.
Schommel kapot, hele goede support gekregen
Schommel na ongeveer een jaar kapot, was een vrij grote speciale schommel. Veel gedoe om op te sturen. Maar na foto's en contact hoefde ik het niet eens retour te sturen, maar kreeg ik gewoon een nieuwe.
Blij mee!
Zeer tevreden
Een hele mooie solide set met 2 schommels en een glijbaan. Met een beetje logisch nadenken zet je hem met 2 personen zo in elkaar, alleen een handleiding/ beschrijving was wel handig geweest ;)
Volgens verwachting
Snelle levering, goed product, volgens verwachting
Leuk speelhuisje
Mooi speelhuisje, kids hebben heel veel speelplezier ervan!! Klantenservice was keurig en correct. Verbeterpunten: De handleiding mag wat duidelijker. De afwerking was ook matig, het moest echt geschuurd worden vanwege alle splinters aan de uiteinden. Levering was 2 weken.
Reactie op hem!
Ach klets toch niet! Albert is gewoon een arrogante man!.
Kwaliteit en service is ver te zoeken!
Ook na telefonische contact een arrogante reactie van hem. Pfff
Mooi toestel, matig op details
Een mooi speel toestel gekocht. De kip schommel met glijbaan.
Helaas was bij de eerste levering de glijbaan vergeten maar de bezorger had dit direct gemeld. Deze was 2 dagen later binnen.
Helaas miste ook de bouw tekening maar die was na een belletje binnen een paar minuten in de mailbox.
Bij het in elkaar zetten bleken een aantal schroeven en afdekplaten te missen. Bij het 4e belletje die dag naar de eigenaar merkte ik toch wat weerstand. Het koste wat overtuigingskracht om de heer aan de telefoon ervan te overtuigen dat er minder schroeven en afdek doppen geleverd waren dan nota bene in de bouwtekening stond. Deze heer vertelde mij zelfs in eerste instantie dat ik zelf de schroeven voor de glijbaan moest kopen omdat die sowieso niet bij het pakket horen. Waarna een overhoring kwam waar ik de afdek doppen had geplaatst en waar deze horen.
Het hout is van goede kwaliteit alleen zijn de zaag randen niet afgewerkt en zitten deze nog vol met splinters. En zijn er een aantal gaten niet voorgeboord.
Op zich is dat niet on overkomelijk maar voor een kleine 700 euro had ik toch wat meer oog voor detail verwacht.
Zeer onvriendelijke eigenaar, komt bedreigend over
Leveringstijden op website komen niet overeen met de werkelijkheid. Maanden lang hier geen bericht over ontvangen dat (en hoelang ) deze vertraagd was. Contact met eigenaar gehad maar deze schoot vol in de zelfverdediging en was zo onbeschoft dat ik eigenlijk mijn bestelling wilde annuleren. Ook mijn man kreeg de wind van voren terwijl zij je het gevoel geven dat je wordt opgelicht.
Huisje zelf is matig van kwaliteit en wat lastig in elkaar te zetten. Hoop geld, weinig plezier én vooral een hele nare afdronk eraan overgehouden.

Risposta di Welles Tuinhout
Geweldig speelhuis met glijbaan
Speelhuis voor onze zoon. Geweldig! Goede service, vriendelijk personeel en mooie producten! Wij zijn er erg blij mee.
Mooie douglas schommel!
We hebben via Welles Tuinhout een mooie douglas schommel gekocht.
Goed overleg qua maten en mogelijkheden.
Het ziet er super uit in onze nieuwe tuin en de kids zijn er blij mee.
Goede service en prima kwaliteit!
Goede service en prima kwaliteit!
Er was nog een klein foutje met ons speeltoestel maar dat is direct opgelost, we hadden zelf iets over het hoofd gezien.
Super vriendelijke verkopers die hun…
Super vriendelijke verkopers die hun best doen om het de klant echt naar de zin te maken. Er ontbrak een onderdeel bij ons speeltoestel, maar na een mailtje, binnen de week alles geregeld!
Bezorger was alleen. Veel te zwaar.
Erg tevreden over de betrouwbare service van Welles tuinhout. Prima contact met een vriendelijke en behulpzame bezorger. Opmerking: de chauffeur was alleen. Dit is niet te doen voor de chauffeur. Gelukkig was mijn man thuis en hebben ze samen het huis eruit getild. Maar dit is 350 kg... ik ben zelf zwanger, dus dan stonden we mooi te kijken. De man vertelde dat hij nog grotere pakketten moest gaan afleveren. We hadden erg met hem te doen. Ik vind dat dit soort bezorgingen met 2 medewerkers dient te gebeuren en dat zij over meer hulp middelen moeten beschikken.
snelle correcte levering
snelle correcte levering, goede beschrijving en kwaliteit
Nestschommel en rekstok met ringen
Snelle en goede levering en goede op de hoogte gehouden over verzending.
De bestelde nestschommel is van hoogwaardige en degelijke kwaliteit en dit geldt ook voor de bestelde rekstok met ringen.
Super mooi en duurzaam speelhuisje !
Super mooi en duurzaam speelhuisje !
Binnenin veel ruimte, dus ook wanneer de kindjes iets groter zijn, kunnen ze er nog lekker in spelen.
De handleiding ontbrak, maar na een mailtje, onmiddellijk een uitgebreide handleiding ontvangen waardoor we het makkelijk in elkaar konden zetten.
Goede service! Dankjewel!
Top service en zeer vriendelijke…
Top service en zeer vriendelijke klantenservice
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.