Wat een fijne aankoop! De Boerderij Stier schommel met Ei-basket is inmiddels mijn favoriete plekje om te genieten van een boek in de zon. Het Douglas hout werdt netjes en snel geleverd met alle bi... Leggi di più
Prima service. Wel jammer dat er niemand rondloopt om je te helpen. Leuk huisje om te zien, maar wat een verschrikking om in elkaar te zetten. Hele onduidelijke handleiding waar niet duidelijk uit... Leggi di più
Wij zijn bij Welles Tuinhout geweest om speeltoestellen te bekijken. We kregen heel erg goed advies. Op een rustige niet dwingende manier werden we geadviseerd over de mogelijkheden. We hebben het... Leggi di più
Mooi en groot assortiment, van goede kwaliteit en zeer betaalbaar!! Ik ben zeer tevreden met de aankoop van het speelhuisje voor mijn kindje. Duidelijke handleiding en lieve klantenservice! Ik was net... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welles Tuinhout is specialist in houten speelhuisjes, speeltoestellen, trampolines, skelters, en overig buitenspeelgoed zoals schommels, zandbakken en picknicktafels. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in tuinhuizen, overkappingen, veranda's, schuurtjes e.d.. Wij hebben een grote showroom/showtuin waar bijna alle producten opgesteld staan. Wij bestaan sinds 2015 en staan bekend om onze gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Groenestraat 34, 6669 DS, Dodewaard, Paesi Bassi
- 0488412917
- mail@wellestuinhout.nl
- wellestuinhout.nl
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Goede service en product
Goede service en product! Keurige & vlotte bezorging, duidelijke instructies voor het in elkaar zetten van de schommel. Zeer tevreden tot zover!
Super
Vlotte levering, fijne chauffeur en duidelijke communicatie.
Het speelhuis is prachtig, zoon is helemaal blij, krijg vanuit de omgeving leuke reacties
Prima speelhuisje, waardeloze klantenservice
Prima speelhuisje, snel geleverd, maar dan..
Huisje wordt geleverd op een verkeerd adres. Direct nadat een buurtgenoot dit is komen melden aan ons, gebeld met het bedrijf om chauffeur het op het juiste adres te laten leveren. Ene Albert aan de lijn, vraagt direct of wij niet zelf het geleverde materiaal op kunnen halen. Geeft steeds aan naar een oplossing te willen zoeken, maar het is steeds een oplossing waarbij hij niets hoeft te doen en wij als klant de dupe van zijn. Benoemd op een gegeven moment zelfs "het is toch op nummer 12 geleverd, nummer 12 is nummer 12". Albert vergeet even dat dat er ook een straatnaam bij hoort om juist af te leveren. Uiteindelijk overeengekomen dat wij onze bezorgkosten a 65 euro teruggestort krijgen als wij zelf het materiaal op gingen halen. Niet veel later belt Albert terug om toch nog even proberen recht te praten wat krom is. Leveren op een verkeerd adres, is gewoon een verkeerd adres, daar is geen discussie over mogelijk.
Ps: Albert, voordat je een klant gaat afzeiken tegen je collega's, zorg dan dat je hebt opgehangen.

Risposta di Welles Tuinhout
Topservice
Leuke boomhut
Leuke boomhut, gaat wel even mee. Prijs/kwaliteit prima. Je moet echter wel een beetje handig om het in elkaar te krijgen. De schroefjesteller komt niet bij ikea vandaan.
Zonde van de kwaliteit
Duidelijk een speelhuisje dat al lang buiten gestockeerd werd. Alle nagels roest, latten komen los, tal van onderdelen zijn beschadigd. Als handige harry's zullen we dit zelf verstevigen en opknappen maar dit is zonde van het geld.

Risposta di Welles Tuinhout
Speelhuisje wordt kippenhok.
We hebben van speelhuisje Koala een prachtig kippenhok gemaakt.
Dikke prima en aanrader!
Vriendelijke monteurs hebben ons speelhuis geinstalleerd. Dachten mee over de plaatsing en aanpassingen van tuin waar nodig.
Ofwel, dikke prima en aanrader!
Top bedrijf!
Snelle levering, klantenservice en bezorger waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Wij raden het zeker aan!
Erg mooi speeltoestel van zeer goede kwaliteit!
Erg mooi speeltoestel van zeer goede kwaliteit! Ik ben telkens ook heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Zeker een aanrader dit bedrijf!!
Speeltoestel stokstaart
Wij hebben het bouwpakket als relatief eenvoudig ervaren. Voor het bestellen ook telefonisch contact gehad met welles, dit hebben wij ervaren als erg fijn met vriendelijke en betrokken medewerkers.
Het leuke aan speeltoestel stokstaartje is dat wij het iets anders hebben vormgegeven dan staat in de handleiding. Zonder extra materiaal of inwikkelde dingen, kan je zelf kiezen hoe je de klimelementen en glijbaan wil hebben.
Grazy climber speeltoestel
Goede service bij aflevering netjes verkocht . kwaliteit hout echt een aanrader
Snelle levering en goede kwaliteit van…
Snelle levering en goede kwaliteit van het huisje
'Pipohuisje Olifant' maakt je kleinkind gelukkig !
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding, en correcte levering. Een nalevering werd mij onmiddellijk toegestuurd en werd de dag erop ontvangen. Het afgewerkte Pipohuisje fleurt onze tuin op en geniet van heel veel bijval bij zowel kinderen als volwassenen.
Zeer aan te raden!!
Snelle levering, fijn contact, top kwaliteit!
Uren speel plezier gegarandeerd!
Om welles in te spelen;)
Wat een leuk huisje hebben de gastkindjes weer om in te spelen!
Makkelijk en snel in elkaar te zetten.
Na de verkeerde kleur glijbaan te hebben gekregen bij levering direct na contact een nieuwe geleverd. Helaas weer de verkeerde kleur. Na weer contact snel de juiste kleur en om het ongemak goed te maken mochten we de verkeerd geleverde glijbaan ook houden.
Bedankt voor de goede en snelle service
Zeer tevreden klant.
Goed advies en snelle levering. Bedrijf nam keurig contact op over de levering en bijgevoegde notities worden goed opgevolgd. Bouwpakket klopte keurig en was met de instructies eenvoudig op te bouwen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Enige minpuntje: de trapdelen waren niet geschuurd, dit hebben we zelf nog even gedaan voor montage.
Hele mooie speeltoren Bonobo in Douglas…
Hele mooie speeltoren Bonobo in Douglas hout.
Vlotte en duidelijke communicatie bij elke vraag voor de bestelling.
Correcte en heel snelle levering . Klein minpuntje, geen verwittiging van levering gekregen... gelukkig waren we huis.
Mijn zoon had deze toren en schommel Boerderij Koe (6 haken) in Douglas hout al aangekocht verleden jaar. Heel tevreden over, heeft de winter prima doorstaan.
Beetje puzzelwerk om alle onderdelen te controleren in het pakket, zou handig zijn moest er een nummer op het onderdeel staan zoals op het montageformulier.
Moeten nog de toren opbouwen, hopelijk loopt alles even vlot.
van begin tot eind perfect
van begin tot eind, goede service en betrouwbaar! Raymond
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.