I found this website on Facebook and it's such a handy tool if you just moved here and are looking for new spaces. They are really friendly and helped me navigate through possible spaces until they fo... Leggi di più
Geen tijd om zelf honderden bedrijvenpagina’s op internet te doorzoeken, kwamen wij in contact met WeHaveAnySpace. Na een quickscan van onze wensen, wisten zij ons al binnen 48 uur een passende kant... Leggi di più
Ik voelde mij zeer serieus genomen door mijn contactpersoon Ed B en zijn collega's. Ik had vanaf het begin alle vertrouwen dat zij een geschikte kantoorruimte voor mij zouden vinden. En met succes! Ik... Leggi di più
'S avonds laat heb ik een aanvraag ingediend voor een ruimte waar mijn KVK gevestigd kan worden en 's morgens vroeg werd ik gebeld door Joost met een goed aanbod. Joost denkt met je mee en dat vind i... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Agenzia immobiliare per il settore commerciale
- Servizio di affitto di caselle postali
- Agenzia per l'affitto di uffici
- Noleggio di uffici virtuali
Informazioni fornite da varie fonti esterne
WehaveAnyspace, alle ruimte voor jouw nieuwe werkplek Vind gratis de ideale kantoorruimte WehaveAnyspace helpt bedrijven gratis met het vinden van de ideale kantoorruimte. Onze website geeft direct inzicht in beschikbare kantoorlocaties. Of het nu gaat om een flexwerkplek, full service kantooroplossing of huur per m², wij bieden altijd de beste kantoorruimte. Met een grote verscheidenheid aan kantoorpanden richten we ons zowel op multinationals als ZZP’ers.
Boeing Avenue 262, 1119 PZ, Schiphol-Rijk, Paesi Bassi
- +31 85 7500 440
- info@wehaveanyspace.com
- wehaveanyspace.com
Le persone hanno visualizzato anche
Super Service, Snelle Jonge Manen en Verstand van Zaken.
Had zeer snel en onverwacht een locatie nodig. WeHaveAnySpace, meteen gebeld en binnen 90 mnt de perfecte oplossing. Echt aanrader als je op korte termijn kantoorruimte nodig hebt. Goede vakkennis en snelle service. Bedankt.
complimenten!
WehaveAnyspace heeft ons perfect geholpen bij het vinden van een geschikte kantoorruimte. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening!
Top Team - uitstekende service
Heerlijk samenwerken, denken mee, doen wat ze zeggen en zijn ook buiten de standaard werktijden bereikbaar!
Uitzonderlijk
Innovatief en vooruitstrevend, een gat in de markt voor ondernemers die kantoorruimtes zoeken tegen lage kosten.
een geweldige partij in vastgoed land.
Zeer betrouwbaar, doeltreffend, snel, accuraat.
Deze partij weet waar ze het over hebben in vastgoed land.
Goede en snelle persoonlijke service
M4SI, mijn eerste Virtual Office heb ik dankzij de tip en goede begeleiding van Ed Bouterse van WeHaveAnySpace. Vooral de snelle opvolging en het persoonlijke contact hebben wij samen de deal binnen 1 dag verzilverd. Tribes en WeHaveAnySpace gaan voor een succesvolle samenwerking!
Unieke service
Geen tijd om zelf honderden bedrijvenpagina’s op internet te doorzoeken,
kwamen wij in contact met WeHaveAnySpace. Na een quickscan van onze wensen, wisten zij ons al binnen 48 uur een passende kantoorruimte aan te bieden. Dit heeft onze verwachtingen overtroffen. Zeer content met deze hands-on mentaliteit!
Service met een beetje extra.
Wehaveanyspace heeft echt laten zien over gedegen vakkennis te beschikken. We zijn geweldig geholpen en zullen zeker opnieuw zaken doen in de toekomst.
Ruimte nodig? Een aanrader.
Een jong bedrijf, maar duidelijk met veel kennis en ervaring. Weten heel snel wat je bedoelt en gaan gelijk aan de slag.
Bedankt. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Snel en goede service
Leek de overtoom wel. Werd binnen een uur gebeld en verder geholpen. Zoals het hoort. Als ze de volgende keer weer zo handelen krijgen ze vijf sterren. Maar die geef ik pas als het consequent goed is.
Super service! en verstand van zaken.
Wij zijn uitstekend geholpen door WeHaveAnySpace. Ze zijn snel en hebben verstand van zaken.
Zeer goed.
zeer goed geholpen bij het vinden van mijn nieuwe kantoor.
Eindeloos veel mogelijkheden bij WehaveAnyspace
Service en inzet van hoge kwaliteit. Er wordt eindeloos meegedacht om tot een geschikte locatie te komen. Deze manier van werken kan ik aan iedereen aanbevelen.
Professioneel en betrokken
WeHaveAnySpace heeft mij op een zeer professionele en betrokken wijze geholpen in mijn zoektocht naar kantoorruimte. Hun uitstekende marktkennis en persoonlijke aanpak heb ik als ontzetten prettige ervaren!
Ambitieus bedrijf met uitstekende service!
Ik ken Martijn al jaren. Hij is een ambitieuze ondernemer, die pijlsnel doorheeft waar de markt behoefte aan heeft en daar op vindingrijke wijze op inspeelt.
Excellent Service
The team at WeHaveAnySpace were able to provide me with an urgent last minute high quality office location request.
Thanks to Ed and his team for such fast and immaculate service to a client in need.
Well done guys!
Binnen een week een prachtige betaalbare locatie gevonden
Ed en Martijn Dank voor jullie inspanning en ondersteuning bij huurovereenkomst echt bruikbare tips.
Geweldig
Zeer onverwacht had ik een locatie nodig. Via Via gehoord over WeHaveAnySpace. Meteen gebeld en binnen een uur de perfecte oplossing. Echt een aanrader als je op korte termijn kantoorruimte nodig hebt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.