Ik ben erg tevreden over hoe de gang van zaken is verlopen. Nadat de zending binnen is gekomen bij Webuyit is mijn product gecontroleerd en heb ik diezelfde dag het geld overgemaakt gekregen. Tijd... Leggi di più
Correcte en snelle afhandeling bij de verkoop van een iPad uit 2019. Alleen jammer dat er minder geld werd overgemaakt, omdat het oorspronkelijke doosje (uit 2019!) niet bijgesloten was.
Door eerlijk en oprecht te hebben opgegeven wat de feiten van mijn aangeboden product betrof is er binnen 24 uur ontvangst, controle en uitbetaling gebeurd conform verwachting. Top!
Helaas te laat hier gekeken. Net als veel mensen hier, kregen we bericht dat de telefoon niet voldoet en vernietigd wordt als we geen €15 betalen voor retourzending. We hebben aangifte gedaan van frau... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Razendsnel beoordeling en top…
Razendsnel beoordeling en top communicatie.
Product aangemeld
Product aangemeld, ingepakt en verzonden.
Bericht ontvangen omtrent ontvangst pakket.
Na controle van aangeleverde producten het aangeboden bedrag direct ontvangen.
Prima geregeld.
Helaas te laat hier gekeken
Helaas te laat hier gekeken. Net als veel mensen hier, kregen we bericht dat de telefoon niet voldoet en vernietigd wordt als we geen €15 betalen voor retourzending. We hebben aangifte gedaan van fraude en diefstal.
Vlotte reactie en betaling
Vlotte reactie, en betaling, helaas was het bedrag iets lager omdat er volgens hen lichte schade was, maar toch nog tevreden uiteindelijk
Oplichterij!
Via de website een bod van 110 euro gekregen, vervolgens een mail sturen dat de telefoon “beschadigd” was terwijl hij gloednieuw is. Uiteindelijk mocht ik 25 euro ervoor hebben, maar dat wou ik niet. Hierna moest ik €15 terug stuur kosten betalen. Echt jammer dit!
Prima prijs en snel afgehandeld
Wij hebben een prima prijs gekregen van onze tablet. Communicatie was top en het afgesproken bedrag werd snel overgemaakt.
Correcte en snelle afhandeling
Tevreden met verkoop en snel uitbetaald smartwatch
Tijdlijn: Zondag 21 juni een product aangemeld. Tijdens de intake aangegeven dat het product 'Zwaardere gebruikerssporen' heeft. Daarna kreeg ik een bod en een verzendlabel. Maandag 22 juni het product verstuurd en 23 juni was het product aangekomen bij Webuyit. 23 juni 11.09 uur was het product binnen, 13.34 uur was de zending goedgekeurd en zou het overeengekomen geld worden overgemaakt. 16.34 uur was het overeengekomen bedrag overgemaakt.
Eerlijke Opgave Product Kwaliteit leidt tot Snelle Betaling
Mooie prijs voor Samsung S26 ontvangen.
Mooie prijs voor Samsung S26 ontvangen.
Meteen verzendlabel ontvangen, opgestuurd en na 2 dagen stond het afgesproken bedrag op mijn rekening.
Top!
Duidelijke uitleg en prijsberekening …
Duidelijke uitleg en prijsberekening Gratis verzending. Snel uitbetaald. Prima ervaring. Binnen 2 werkdagen was alles geregeld.
Misleidend bedrijf
Laptop aangemeld via website, kwam prijs vooraf uit van €188.
Laptop opgestuurd.
Daarna €0 door “niet aannemen” van deze laptop en kreeg €15 retourkosten. Echt schandalig.
Misleidend bedrijf!
Nooit mee in zee gaan!
Stuur een nvdia kaart op
Stuur een nvdia kaart op, prijs was reeds laag. feedback is dat deze een geluid maakt en niet voldoet ..., 15E voor retour te betalen....
Prima verkoop,snelle afhandeling.
Goede inschatting van mijn verkoop,snelle en duidelijke communicatie over de verzending en snelle controle en uitbetaling.
Hele goede en snelle service
Hele goede en snelle service. Pakket was snel bezorgd en beoordeel en de uitbetaling volgde vrijwel direct. Fijn dat het zo snel afgehandeld werd. Maandag verstuurd, dinsdag geregeld.
Stuur een goede beamer op voor een…
Stuur een goede beamer op voor een waarde van 460 euro was die beoordeling krijg ik een mail terug dat ie warm word en een raar geluid maakt zijn dikke oplichters niet verkopen aan hun mensen de beamer was zo goed als nieuw nu geld weg en beamer weg zeggen ze ze gaan hem vernietigen ja ja oplichting ze gaan hem gewoon verkopen en met ons geld vandoor
Schandalig!
Schandalig!
Telefoon opgestuurd. Aangegeven dat het om een toestel met schade en barsten gaat. Krijg ik een mail dat het toestel niet geaccepteerd wordt omdat het schade heeft. En dat ze 15 euro willen ontvangen om het retour te sturen, anders wordt het toestel vernietigd. Terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat het scherm stuk is.
Helaas ook een slechte ervaring
Helaas ook een slechte ervaring met deze winkel. De producten voldeden precies aan de omschrijving die op hun site staat en waren tot kort voor verzending nog gewoon gebruikt. Vervolgens krijg je een bericht dat het product niet voldoet en dat je €15 moet betalen omdat je producten anders vernietigd worden. Dit riekt zelfs een beetje naar oplichting. Wij zijn hier in ieder geval niet tevreden over en raden dit dan ook niemand aan.
Oplichters
Oplichters. Zeggen bij aankomst dat het aangeboden product mankementen heeft. Als je niet kiest voor terugsturen, wat 15,00 euro kost, wordt het product gerecycled. Vervolgens bieden ze het gewoon voor 90,00 euro op hun site aan.