KOOP HIER GEEN AUTO ALS JE LEVEN JE…
KOOP HIER GEEN AUTO ALS JE LEVEN JE LIEF IS!!!!
OPLICHTERS!!!!!!
Eind mei hier een auto gekocht en ik dacht wat een goede service. Helaas bleek snel anders. Eerst was mijn airco leeg, terug naar de garage en daar hebben ze hem gevuld. Na een paar dagen was hij weer leeg, ik weer terug en nu zat er blijkbaar een gat in door een steen. Ik kon dit bijna niet geloven, maar ik dacht het zal wel. het koste 500 euro om het te laten maken. De eigenaar wilde mij tegemoet komen en de helft betalen. Ik dacht goh dat is vriendelijk. Ik moest het geld in het bedrijf overmaken, maar dit bleek zijn priverekening te zijn. Dit was volgens hem zodat er geen btw over betaald hoefde te worden, want dan was het nog duurder voor mij. Aardig, maar achteraf dacht ik het klopt niet, dit is gewoon de belasting ontduiken. Niks voelde meer goed en heb uiteindelijk ervoor gekozen om mijn auto elders na te laten kijken, helaas mijn remmen waren compleet versleten en er waren nog wat kleine dingen. Dit koste mij ruim 500 euro. De eigenaar en Milo de verkoper hiermee geconfronteerd en ze hebben mij compleet genegeerd. HOE KAN JE EEN GEZIN LATEN RIJDEN MET VERSLETEN REMMEN!!!! De auto helemaal laten repareren, maar de auto is al met al nog veel te duur geworden nu. Eerst zogenaamd goede service verlenen en daarna je dood laten vallen of liever gezegd laten rijden. Bij aflevering kreeg ik een nieuwe apk, want deze was verlopen en hij moest een beurt hebben, dit zouden zij regelen. Bij de apk hadden ze de remmen moeten opmerken en de beurt is niet gedaan omdat alle vloeistoffen inclusief remvloeistof niet goed en niet op peil waren. Ik kan nog even doorgaan, maar ik geef hier mijn waarschuwing aan iedereen die erover denkt om een auto hier te kopen. KOOP HIER GEEN AUTO ALS JE LEVEN JE LIEF IS!!!!!! HET ZIJN OPLICHTERS!!!!!!
31 maggio 2025
Non scritta su invito