3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Reservedelenes mekka!

Der er så utrolig skønt at kunne gå på web-parts og se hvem der har den reservedel som man lige mangler, på lager.
Jeg har brugt web-parts en del gange efterhånden.
Leveringsomkostningerne er i den ret høje ende, synes jeg og det koster så den 5. stjerne.
Men ellers er der god service og de par gange hvor der har været fejl i lagerstyringen hos den enkelte forhandler, har de hurtigt gjort mig opmærksom på det.
En enkelt forhandler tog det lidt for roligt med at levere, men det er den enkelte forhandler man skal hive fat i.
Den del har web-parts intet med at gøre.

Mange gange bedre med reservedele end Ma*kers.

20 febbraio 2024

Sender spam

Jeg har modtaget mail fra dem om at bedømme dem på Google.
Aner intet om hvem de er og jeg kan ikke udstå spam. Hvad bilder de sig ind?

7 luglio 2022

Næsten 3 uger ingen varer

Den 18. december 2015 fandt jeg en vare og foretog en straks overførsel.
Der var 3 på lager. Jeg købte alle 3. Efter kontrol lige nu, er der stadig 3 på lager?
Jeg har ikke modtaget mine varer.
Og der er jo ikke noget telefonnummer. Kun email, som jeg har benyttet. Intet svar "naturligvis".
Hold Jer derfra.

6 gennaio 2016

14 dage - stadig ingen varer !

På hjemmesiden skrev de ved min ønskede vare "2-3 dages leveringstid". Bestilte varen.
Efter 8 dage tænkte jeg, at det var rimeligt at rykke for den manglende levering.
Her 14 dage efter, er der fortsat ikke sket noget - stadig ingen varer.
Har efterhånden min tvivl om, at mine varer kommer.

11 agosto 2015

Uacceptabel købsoplevelse

Jeg stødte den 1. april hjemmesiden web-parts.com i min søgen efter én bestemt vare, som jeg stod og skulle bruge hurtigst muligt. Jeg fandt varen jeg søgte og kiggede lidt videre og fandt yderligere tre andre ting jeg manglede. Jeg bestiller de 4 forskellige varer og ser ved betalingen at købet sker igennem 2 forhandlere.

I samme uge modtager jeg én af varerne. Det var desværre ikke den jeg søgte i hast. Øv - men jeg venter yderligere. Da der er gået en uge fra bestillingen sender jeg via web-parts.com en besked til forhandleren og spørger om mine varer er afsendt - jeg modtager ikke et svar, så jeg skriver direkte til web-parts.com som jeg får svar fra. Vi skriver lidt frem og tilbage - jeg rykker for en snarlig levering og evt. kompensation. Kompensationen får jeg besked på ikke kan komme på tale.

Den 16. april trækkes det fulde beløb for varerne selv om jeg ikke har set skyggen af de sidste 3 varer. Jeg skriver til web-parts.com men modtager svar om at han (CEO) ikke er på kontoret. Den 23. får jeg svar om at han vil undersøge sagen. Den 25. modtager jeg beklagelse fra web-parts.com og besked om at varen sendes samme dag.

Endelig den 28. april modtager jeg en palle med mine resterende varer - troede jeg, for det viser sig at en af varerne heller ikke er med i denne sending.
I dag, den 29. april modtager jeg så en mail om at ordren på den sidste vare er annulleret da den ikke er på lager. Det er jeg noget kun irriteret over da jeg synes det var en god pris jeg havde fundet den til.

Nu er jeg ærlig talt lidt spændt på om web-parts.com selv returnerer det beløb de har trukket for meget (som de har trukket 2 uger forinden) uden at det er nødvendigt at jeg henvender mig til dem.

Denne købsoplevelse har været en af de rigeste jeg har oplevet i flere år og efter min mening helt uacceptabel, knapt grænsende til 2 ud af 5 stjerner. Jeg synes det er meget utilfredsstillende at skulle henvende sig (og så mange gange) for at få en status på hvad der sker og få skred i forløbet. At de desuden trækker pengene 14 dage inden sidste vare overhovedet er afsendt grænser efter min mening til svindel.

29 aprile 2014

Brilliant

I liked the fact that i got my piston 2 days after I ordered it online.
Plus I saved a lot of money not buying it from a manufacturer.

28 ottobre 2013