Valutata 1 stelle su 5

Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.

Valutata 5 stelle su 5

Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Piattaforma di commercio online

Scritti dall'azienda

WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.

3,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Geen voorraad, wel koop door laten gaan

Tot 2 maal toe "per ongeluk" besteld bij dit bedrijf.1x via Bol, 1x via Decathlon: "Morgen in huis". Spullen zijn niet eens meer op voorraad. Je krijgt geen bericht daarover, maar na lang wachten een mail van Bol en Decatlon: Je geld komt terug. Voor niks zitten wachten op spullen en een hoop rompslomp. Waardeloos bedrijf dat Ways en een waardeloze fang van zaken. Die jezelf een plezier en bedpaar jezelf deze ellende, ook als je elders ietsje meer moet betalen

19 maggio 2025

Beste,

Wat vervelend om te vernemen dat u tweemaal een bestelling heeft geplaatst wat achteraf niet op voorraad bleek te zijn en waarvoor u dus netjes bent terugbetaald. Helaas kan het voorkomen dat producten net te laat offline gaan, omdat de voorraad op is. Mijn excuses dat u hiervan de dupe bent geweest. Mocht u graag nog in contact met mij komen, kunt u mij mailen op mandy@ways.nl.

Fijne dag!

Valutata 2 stelle su 5

Het strooizout werkt niet naar behoren.

18 maggio 2025

Beste Rene,

Wat vervelend om te vernemen dat het strooizout niet naar behoren werkt! Graag kom ik met u in contact om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Kunt u mij een mail sturen onder vermelding van uw bestelnummer naar mandy@ways.nl ?

Ik verneem graag iets van u!

Paket nie erhalten

Ich habe über PayPal bezahlt und bekam mein Geld zurück. Das Paket wurde sogar als zugestellt angezeigt. Betrug und Unverschämtheit. Dieses Paket hat es nie gegeben.

6 aprile 2025

Beste Ilka,

Wat vervelend om te vernemen dat u uw pakket niet heeft ontvangen en dat u uw geld terug heeft ontvangen. Ik kijk ontzettend graag wat er is gebeurd. Kunt u mij benaderen (mandy@ways.nl) onder vermelding van uw bestelnummer?

Ik verneem heel graag van u!

Valutata 1 stelle su 5

Leider kam mein Paket nicht an😡😡😡😡😡.

Leider kam mein Paket nicht an😡😡😡😡😡.
Laut Lieferanten wurde es zugestellt 🤔,weiß nur nicht wo, auf alle Fälle nicht bei mir

11 maggio 2025

Guten Tag,

Wie ärgerlich, wenn man hört, dass das Paket den Status „zugestellt“ hat, dies aber nicht der Fall ist. Gerne gehe ich der Sache gemeinsam mit Ihnen nach, um herauszufinden, wo sich das Paket befindet. Können Sie mich (mandy@ways.nl) unter Angabe Ihrer Bestellnummer kontaktieren?

Ich würde mich freuen, von Ihnen zu hören!

Mit freundlichen Grüßen

Mandy

Valutata 1 stelle su 5

Een van de dozen helemaal gescheurd en…

Een van de dozen helemaal gescheurd en met tape dichtgeplakt. Geen idee of de doos nog helemaal vol is.

10 maggio 2025

Goedendag Frank,

Wat vervelend om te vernemen dat een van de verzenddozen niet naar toebehoren is afgeleverd. Ik verneem heel erg graag of de inhoud wel intact is aangekomen. Kunt u contact met mij opnemen (mandy@ways.nl) onder vermelding van uw bestelnummer?

Ik verneem heel graag van u!

Mandy

Valutata 1 stelle su 5

Levering bleek al 8 dagen in de aarde…

Levering bleek al 8 dagen in de aarde te liggen was over een 1.80 hoge heg gegooid .. moet ik bewijs sturen dat er niemand aan de deur is geweest..

7 maggio 2025

Beste Asdena,

Wat vervelend om te vernemen dat de zending voor 8 dagen lang zoek is geweest en dat deze uiteindelijk dus over de 1.80 meter hoge heg gegooid is. Mijn excuses voor dit ongemak! Helaas zijn we geheel afhankelijk van onze bezorgdiensten en hun manier van bezorgen. Graag wil ik een klacht indienen. Ik ontvang heel graag van u een mail met uw bestelnummer, zodat ik dit door kan zetten. Kunt u dit mailen naar mandy@ways.nl ?

Ik verneem graag van u!

Super handige swiffer

Super handige swiffer voor onze jaloezieën. Informatie over bezorging was prima. Allemaal keurig afgeleverd. Swiffer direct in elkaar gezet en uitgeprobeerd. Werkt zoals verwacht. Prima.

25 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

De mevrouw liep achterom nadat een…

De mevrouw liep achterom nadat een buurvrouw het zei, gooide het pakketje neer en vertrok om 20.45 uur in de avond !

22 aprile 2025

Beste Marjolein,

Wat vervelend om te vernemen dat de bezorgdienst op deze manier met uw pakketje om is gegaan. Helaas ligt dit geheel buiten onze macht om, maar wil ik graag een klacht hierover indienen. Kunt u contact met mij opnemen door middel van het bestelnummer en de informatie te mailen naar mandy@ways.nl

Ik verneem graag van u!

Super service

Super service! We hadden een hangstoel besteld via de website. Eenmaal bezorgd miste er in het zitkussen wat naden. Na mailcontact kregen we vrij snel een nieuwe toegestuurd😃👍🏼

16 aprile 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più