Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.
L'azienda ha risposto
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Snelle service product goed ingepakt en het product werkt echt geweldig.
Voor 08.00u besteld en om 20.30 u geleverd. Van snelle service gesproken.
Ik heb op 17 augustus 2025 een bestelling gedaan. Deze zou op 18 augustus worden bezorgd. De bezorging van mijn bestelling is meerdere keren uitgesteld. Op 25 augustus 2025, een week later, heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Mijn pakket is dus vermist. Dit is zeer slordig. Op 26 augustus 2025 heb ik contact gehad met de webshop; mijn zending wordt opnieuw verstuurd. We zullen zien hoe het verder gaat, maar tot nu toe is het een zeer slechte ervaring.

Risposta di WAYS.
De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt voor verzending. Ook zijn we blij met de gunstige verkoopprijs.
Ik had een voordeel pak van vaselines gekocht en ik zag dat de vaselines goed waren het waren de juiste en inplaats van elke keer 2,99 of 3,99 per vaseline kopen en nu heb ik er 12 voor 22,nog wat euro verzending was ook goed en snel de volgende dag had ik het binnen en ik gebruik die rosy lips Vaseline omdat dat alleen werkt voor mijn lippen hij werkt goed het was goed verpakt ook de vaselines waren verpakt zoals het hoor ve
Wat een slechte zaak! Al twee weken bezig met een zwembad die we via Kruidvat besteld hebben. Echter na late levering (niet de volgende dag zoals op Kruidvat staat) bestelling geannuleerd. We zijn al twee weken bezig ons geld terug te krijgen, de slechte bezorging waar ze mee samenwerken annuleert steeds ze verzending. Echter op 18-08-25 contact gehad. Mijn geld zou uiterlijk 20-08 teruggestort zijn. Je raad het al, nu 25-08 nog geen geld!
De bezorgdienst heeft echter wel al op 18-08 de verzending om 14.07 uur retour naar webshop gestuurd.
Je hangt minimaal een kwartier in de wacht, als het niet langer is en op mail reageren ze pas een week later!

Risposta di WAYS.
Blokken middel besteld bij deze partij via Bol.com. Helaas werd de levertijd (volgende dag bezorgen) overschreden terwijl ik het hard nodig had. Jammer, anders had ik het wel ergens anders besteld.
Vervolgens bestelling uitgepakt, heeft de fles tijdens het transport ook nog eens liggen lekken. Beschermd plastic lag alleen op het product, niet er omheen. Dan werkt het niet...
Volgende keer voor mij een andere partij.

Risposta di WAYS.
Helaas na tweede gebruik al kapot erg jammer.

Risposta di WAYS.
De blauwe broeken van mijn man waren verkleurd.
Ze werden om te dragen door mij niet meer goedgekeurd.
Wegdoen geen optie, dus niet gedaan.
Op zoek naar textielverf, daar ben ik voor gegaan.
Eenmaal ontvangen, broek en verf in de was.
Met het eindresultaat waren mijn man en ik enorm in onze sas.
Prachtig diep blauw was het resultaat.
Zodat mijn man keurig gekleed weer naar buiten gaat.
M.a.w. een geweldig product
Het verven is voor 100 % gelukt.
Ik raad dit product ten zeerste aan.
In de hoop dat er meerdere mensen hiermee aan de slag zullen gaan.
Vlotte bestelling, snelle en correcte levering, super goed verpakt !
S,ochtends twee potten vanisch besteld bij bol.com met best een beetje twijfel daar ik ze in het verleden kapot heb ontvangen van een andere leverancier. Maar wauw, s,avonds al geleverd door een super nette aardige jongeman en ook nog eens, heel belangrijk,super goed verpakt. Nou ik weet wel waar ik voortaan bestel. Chapeau!!
Zwembad besteld via bol. Zwembad zou de 8ste of 9de geleverd worden.
Maar werd de 11. Aangezien wij vakantie hebben het geannuleerd maar pakket werd door truckrs toch bezorgt. Op de camera die aanspringt als de bel gaat zien we dat het pakket voor de deur geplaatst word terwijl wij bij ways aan hebben gegeven in de mail niet thuis te zijn maar dit zou geen probleem zijn en het zou retour gaan.
Bij truckrs een notitie achter gelaten pakket te weigeren en mag retour handig als dat kan maar niet gelezen word!
Je mag raden waar ons zwembad is namelijk niet meer voor onze deur bij thuiskomst.
Nu zitten we veels mails verder gaat ways een onderzoek instellen bij truckrs en moet ik maar wachten op mijn geld 9 dagen verder.
Heb screenshots annulering en camera beelden gedeeld met ways maar ach eerst onderzoeken.
Tip van flip sla ways over en zeker hun bezorgdienst
Beste mandy de mail is gestuurd dus hopelijk nu wel een duidelijk antwoord en geen verschuilen achter trunkrs

Risposta di WAYS.
Ik heb een product besteld, en een verkeerd product werd geleverd. Kan gebeuren. Het is vervelend, product weer inpakken, etiket printen, naar service punt brengen, etc. Ik heb het -juiste- product nogmaals besteld, en weer werd het precies hetzelfde, verkeerde product geleverd! Eén keer kan voorkomen maar twee keer...vind het een ontzettend slechte, onprofessionele service. Nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf.
Enige lichtpuntje: netjes afgeleverd door vervoerder Trunks.

's Anderendaags geleverd.
Niet exact dezelfde gegevens op het etiket als bij voorgaande levering.
Maar producenten veranderen graag.
Hopelijk is het product hetzelfde gebleven.
Snelle levering, alles netjes verpakt en een leuk compleet pakket.. Kortom, super tevreden😊
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.