Na 3 dure waterbedden van Cascade waarmee altijd wel wat problemen waren, wel altijd opgelost, nu een waterbed van de Waterbed Kampioen. Prima kwaliteit voor goede prijs en keurig geïnstalleerd. Eerst... Leggi di più
Werd na de online bestelling netjes gebeld wanneer het bed geleverd kon worden kon al direct de volgende dag. Zoals vermeld in 1 grote doos. Zat geen handleiding bij maar kon deze via Google vind... Leggi di più
Een goed advies gekregen bij de aanschaf en keurig op de overeengekomen tijdstip geleverd. Mogelijk had men voor het leegtrekken van het oude bed een advies kunnen geven om de slang naar beneden te le... Leggi di più
Gezocht op de laagste prijs omdat we wisten wat we wilden. Gekozen. Bleek er iets fout gegaan te zijn in de online bestelprocedure. Hierdoor werd er later geleverd maar dat is zonder vragen opgelost... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Het Rietveld 57 C , 7321 CT, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 033 711 5605
- info@waterbedkampioen.nl
- waterbedkampioen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 14% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Voor tweede keer wat gekocht
Voor tweede keer wat gekocht. Watermatras. Zeer prettig geholpen zowel in winkel als bij installatie. We blijven klant
Vriendelijk goede prijs/kwaliteit
Vriendelijke ontvangst in showroom duidelijke uitleg en goede vergelijking mogelijk. Snelle levering( 4dg), Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Monteur vriendelijk en bekwaam, op het laatst wat gehaast.
Min puntje: rits van tijk in het midden is duidelijk voelbaar
Uitstekend driehoekig kussen met…
Uitstekend driehoekig kussen met passende hoesje. Snel geleverd
Medewerkers zijn heel meedenkend en…
Medewerkers zijn heel meedenkend en hulpvaardig. Er wordt duidelijke informatie gegeven en afspraken worden netjes nagekomen; ook bij het vervolg.
Kwaliteit van het bed
De kwaliteit van het bed geeft een zalig slaapcomfort.
Het demonteren van mijn oude bed en de montage van het nieuwe werd professioneel gedaan. Bovendien was de technieker een sympathieke kerel.
Een zeer te vrede klant.
Telefonisch contact gehad en onwijs goed geholpen door de medewerker.
Goed advies en goede service.
Bij de aankoop werden we geweldig geholpen
Bij de aankoop werden we goed en eerlijk voorgelicht.Er werd goed geluisterd naar onze wensen en wat we niet wilden en er werd ruim de tijd voor ons genomen. Het Bed is op tijd geleverd en geinstaleerd voor ons. Dit werd zeer provesioneel gedaan en ook vriendelijk. Het Bed bevalt erg goed. Al is het even wennen. Maar hiervoor hadden we ook al een waterbed. Deze heeft meer comfort dan de vorige. Mede doordat de prijs mee viel konden we ook kiezen voor wat meer luxe en dingen die de levensduur ten goede komt. Kortom een geweldige ervaring met Waterbed Kampioen
alles snel en volgens afspraak.
Snelle en correcte levering
Fijne communicatie vooraf
Fijne communicatie vooraf
Mooi product
Snel en correct geleverd aan…
Snel en correct geleverd aan aantrekkelijke prijs
Verwarming waterbed
Snelle levering, goed verpakt.
Duidelijke beschrijving was makkelijk om zelf te vervangen.
heel snel in opvolging en levering
Uitstekende Service en Snelle Levering
Telefonisch ben ik eerst uitstekend geholpen. Toch twijfelde ik nog over de stabiliteit die ik moest kiezen, wat lastig telefonisch te testen is. Daarom ben ik langs de showroom in Apeldoorn gegaan, waar ik wederom zeer goed geholpen werd. De volgende dag werd de nieuwe waterbedzak bezorgd en kon ik deze zelf plaatsen. Dit is relatief eenvoudig en inmiddels slaap ik al enkele nachten heerlijk op mijn nieuwe waterbed.
Fijn contact en snelle levering
Fijn contact en snelle levering. Levering was de eerste keer niet volledig, dit is snel en netjes opgelost.
Goede afhandeling van de bestelling…
Goede afhandeling van de bestelling alsmede snelle levering.
Correcte en snelle afhandeling
Correcte en snelle afhandeling. Voordelige prijs.